Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
12.9.2007 11:52:36
haha DOmko, přesně tak :o)) a to jsem pak nervní jak pes a místo abych uklízela, číhám, kdy opustí stanoviště :oDDDDDD
|
| domka+klarka+saska | 20862 |
|
|
12.9.2007 11:51:32
tynka, mame dva zubky a dva na polceste. ono jej to vylieza uz od dvoch mesiacov, ale slimacim tempom. a boli ju to poriadne, v noci sa na to budi. inak, graulujem k pretacaniu! aj saska uz poctivo trenuje valanie sudov:)
chichi, hadajte, kedy byva u nas upratane:)). este je jedna moznost okrem pokazeneho pc, a to, ze ho okupuje manzel:) |
|
|
12.9.2007 11:50:40
koukala jsem do deníčku a nikde žádné hlášky, no tak, ženský, zapojte se!!!! :o)))
|
|
|
12.9.2007 11:34:53
Ondra už spí, je teď nějaký protivný, že by zuby??? mmch Domko, kolikpak už jich máte venku?? Já mu v pusince nevidím ani nic nateklého, ale pořád si tam něco rve a je fakt mrzout, tak nevím..
|
| Maarťa | 31011 |
|
12.9.2007 11:34:44
Já jsem si to Uklizený byt je znakem, že se posral kompjůtr vytiskala velkým a doma to nalepím na dveře, aby všichni viděli, proč je u nás bordel
|
|
|
12.9.2007 11:33:12
Ahojda,
Mu, já si zaplatila hvězdičku, není to tak obr částka, už si platím druhý půlrok, určitě se to vyplatí, když chceš prodávat víc věcí. Domko, dobrý!!! :o) hlavně u nás by platilo: Uklizený dům je znakem, že se ti posral "kompjútr" !!! |
| Maarťa | 31011 |
|
12.9.2007 9:13:10
BTW kdybych neprodala na MMB, tak mám těch krabic od banánů ne 3, ale aspoň 50!!!!
Díky MMB mám aktuálně doma asi 15 věcí, co už holkám nejsou a byly by na prodej.... Vážně nechápu, jak se to dělalo bez MMB, muselo to být děsně složité..... :-( |
| Maarťa | 31011 |
|
12.9.2007 9:08:02
Magdi, ETA SIESTA je super volba :-) Mám ji taky... Ale vážně, jsem spokojená.
Val, já má taky obyč oblečky, ale na MMB se prodá skoro vše. Teda na tyhle větší děti určitě. Jen je ta hvězdička asi lepší ji mít, ono to stojí myslím něco kolem 150,- Kč na 3 měsíce, tak to celkem jde....... Fakt se mi nejvíc osvědčil prodej kompletů nebo více packů jak píše Týnka. Když tam dám 6 jetých triček jedné velikosti za 250,-, tak mám ještě frontu zájemců :-)))) |
| domka+klarka+saska | 20862 |
|
|
12.9.2007 8:33:29
nestiham docitat, boli ste neuveritelne ukecane, snad neskor.
iba vam nieco prekopirujem pre pobavenie:) Rady do života: Okna myji málokdy, protože miluji ptáky a rozhodně nechci, aby si rozbíjeli zbytečně hubu. Podlahy nevoskuji, protože myslím na bezpečnost svých hostů. Hmyz mi nevadí. Každý brouk má jméno a souhlasí se vším, co řeknu. Jarní úklid nedělám. Mám ráda všechny roční sezony a nechci, aby ty zbylé žárlily. Nepleji zahradu, protože nechci mařit Boží úsilí. Nevařím moc chutná jídla, protože nechci vystresovat moje hosty, cože mají uvařit oni, až přijdu já k nim. Neuklízím. Manžel nemůže nic najít i tak, nač ho plést více. Nežehlím. Rozhodla jsem se věřit cedulkám ""nežehlivé"". Nestresuji se ničím. Kdo to dělá - umře mladý. A já chci vydržet co nejdéle! A pamatuj ! Uklizený dům je znakem, že se ti posral "kompjútr" !!! Tvá dobrá hospodyňka |
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
12.9.2007 8:30:05
Ahoj holky. Vy jste toho teda napovidaly. Po te diskuzi jak prodavate oblecky mi s hruzou doslo, ze mam doma po Rende uz snad 3krabice od bananu. Ted jeste to vyuzijeme - doufam, ze casem pak jeste jednou, ale nakonec se toho taky budu muset zbavit. A jak to tak posloucham - cerveny kriz bude nejsnazsi varianta.
Dee - ty jsi teda rychlik z pozemkem. My hledame uz od kvetna, ale snad uz mame taky vybrano - jen to podepsat. Tak preju at to vyjde. Magdi - gratuluji k oddudlikovani. Marudkum preji at se uzdravi a vsem ostatnim, at se jeste vycasi a uzijeme si pekny podzim - vzdyt me teprve pristi tyden zacina DOVOLENA :-))) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.