| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 14500  [Dalších 13280 >>]
Magda77 13048
11.9.2007 14:12:50
kačko, no právě, já se snažím jak blbá a nic, a pak přijde nějaká cizí ženská, a je to:)) ale vážně, musím to zaklepat, zatím se hlídací teta jeví úplně super a klárka je z ní nadšená. aby ne, skáče jen kolem ní, neodhání ji, že musí vařit nebo uklízet, ať si hraje sama...
Magda77 13048
11.9.2007 14:09:57
dee, klárka měří stejně jako ondra:) nosí vel.92 a nebo věci z loňska:) v tchibu se mi moc líbyly ty nepromokavý kalhoty, už jsem byla zlomená, že je koupím, i když je veme na sebe jen párkrát, ale měli malý nebo velký, takže nakonec jsem ušetřila:)

ad mmb - já nejsem vůbec schopná tam něco dávat - prodala jsem přes mmb takový ty velký věci, autosedačku a pod, ale na oblečení nemám. chtěla jsem to už dát do nějakého dětského domova, protože na inzeráty na stálý odběr se nikdo nechytá, všeichni chtějí posílat fotky, ale nemůžu sehnat ani žádný děcák! měla už jsem i nějaký kontakty na dobročinný organizace, ale nikdo se neozval... nechápu, člověk chce dát něco zadara... ale asi je to osud, protože - včera jsme se s manžou dohodli na dalším pokračování rodu!!! takže "akce nehoda" se ruší, půjde to dobrovolně:) takže možná oblečky ještě využiju...
Maarťa 31011
11.9.2007 14:09:00
Magdi taky gratuluju!!!!!

Holky dneska jsem si po dlouhé době udělala radost pro sebe. Koupila jsem si 5 věcí na sebe!!!!!!!
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
11.9.2007 14:05:30
Dee, tiše gratuluju k pozemku a Magdi vám k oddudlíkování
* Kačka * 70429
11.9.2007 14:02:44
Tak jsem taky nakoukla,ach jo ,to jsou paradni veci.

Dee , tak tise gratuluji....snad to vyjde, jak si prejete.

Magdo ,no super :o]] Jak to s tema jinyma tetama jde nejak lip ,vid ? :o]
Maarťa 31011
11.9.2007 13:57:35
Dee, gratuluju k pozemku!!!!!

Holky jsou čertice jako každé jiné dítě, to přežiju :-), jen kdyby furt nemluvily.... :-)

Týnko, viď? Krása.....
Magda77 13048
11.9.2007 13:57:12
tak jsem doma z práce, a taky kafuju, ale vy už to máte asi vypitý. ale fotit to nebudu:)

a musím vám hned sdělit něco neuvěřitelnýho:) klárka spí bez dudlíku! normálně, jana (to je ta hlídací teta), jí řekla, že už je přece velká holka, a že dudlík je pro malý miminka. když jsem přišla domů, tak ji akorát uspávala, tak jsme se vyměnily. a klárka že půjde spát na gauč a sama řekla, že dudlika nechce. byla hrozně důležitá. tak jsem jen čučela:) uvidíme večer.
DEE & ONV 19580
11.9.2007 13:54:54
Búúú, taky potřebujem punčocháče, ale ty růžový doma neprojdou :-(

Kačko, Aní je super, my máme naštěstí lednici vysoko, nedostane do ní ani ze stoličky :-D Což je taky naprd, protože ráno stojí v záklonu před otevřenou ledničkou a buzeruje mě, kterej jogurt mám vytáhnout. Pravidelně všechny vyndám a chce ten úplně poslední :-DDD
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
11.9.2007 13:53:15
Ježiš to je nádhera, že jste něco říkaly!! :o))))) ty klučičí věci jsou nádherný, ale to budou ty velký velikosti.... nic pro nás
DEE & ONV 19580
11.9.2007 13:53:04
Kačko, mně takhle hroooozně moc chutnají zákusky. Taky si říkám,že když si o to tělo říká, tak mu to asi dělá dobře.

Marťo vítej, koukala jsem na tvoje holky, jsou to parádnice. Asi jsou taky pěkný čertice, co? A fascinuje mě, že si hrajou spolu, toho bych se taky chtěla jednou dožít, že by si Ondra s někým hrál. Spíš ostatní jen uzurpuje a deptá.

Holky, nechci to zakřiknout, ale možná máme pozemek na domeček. Mně se líbí moc, manžovi to musím politicky vysvětlit. Je to na třetím vrcholu pomyslného trojúhelníku mezi naším bytem a mamčiným domkem, no prostě ve vedlejší dědině :-D Snad to klapne, ale zatím pšššt, ať se to nějak nepo...
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 14500  [Dalších 13280 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.