Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Magda77 | 13048 |
|
|
11.9.2007 11:40:11
ahoj holky!
renýsku, jsem dobrá, zalehla jsem v 10,30 a v 11 už jsem spala, hned to bylo ráno poznat. fakt se to vyplatí neponocovat a jít spát současně s dítětem:) a ta koupací fotka boží, jak si to tori užívá - my právě máme období - né, vlásky nebudeme umývát!:( kačko, taky pěkný fotky, děti si fakt nejsou podobný, snad jen na té fotce v bazénu:) a tobě to moc sluší! no a bouhoušek je samozřejmě taky frajer:) a manžel taky, abych na někoho nezapomněla:) mumu, máš pěkný kluky! kubíček opravdu k pomazlení! a honzík má na té letní dobrou pózu, je to taky model:) a co jsem to ještě chtěla? smolím ten příspěvek už asi hodinu, jsem v práci... to je morálka. jo fixy u nás taky jedou, ale klárku nejvíc baví si s nima počmárat dlaně, nejlépe hnědou nebo černou, ale úplně fest, nejde to pak ani umýt kartáčkem, i když jsou vypratelné a snadno smyvatelné - dle výrobce. a modelínu máme od tchiba, taky v nějaké sadě s různýma vykrajovátkama, ale nějak nám ztvrtla, tak musím koupit novou, zkusím tedy v tom tescu. a kde se nám toulá kikísek? už je konec léta, tak co je z tebou? |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
11.9.2007 11:32:14
Kačko, různý, třeba tesco, prostě koukni na obal a musí tam být vypratelné. už je dělají skoro všichni
|
| Maarťa | 31011 |
|
11.9.2007 11:21:32
Kačko, jsi dobrá!!! Taky potřebuju zhubnout, ale to bych musela cvičit a nejíst. No musím se sebou něco udělat.
|
| * Kačka * | 70429 |
|
|
11.9.2007 11:12:55
Holky ,jake ze to mate fixky ? Znacku, jdu do nich :o]]
Dekuji za komplimenty :o]] Tynko,hlavne jim vsechno ,ale min. A nevycitam si kdyz hresim :o]] A obcas si dopreju pust ,kdyz je uplnek,to jde potom samo :o]] |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
11.9.2007 11:09:44
Renysku, prave jsem ten zmatek napravila :o]]] To zacalo jak blbla nedavno rodina a slo se prihlasovat jen jako Jasmin. A pak jsem se k tomu nedostala .
Jo schodila jsme asi 7 kg, a jsem spokojena :o]]] {Pomaha mi uplnek a naslouchani telu :o]] |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
11.9.2007 11:04:18
U nás taky jedou fixky a jiné než vypratelné nekupuju! :o)))
Jo Jasmin, sekne ti to a hoď receptík na úspěšné hubnutí :o)) |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
11.9.2007 11:03:35
Take jsem chtela napsat ,ze odpoledne Ani uz vubec nespi :o[[[ Zacinam si na to zvykat..
|
| Arni | 19497 |
|
|
11.9.2007 11:03:18
Kacko, ty uz jsi zase Jasmin?:) At v tom mam poradek;) Zhubla jsi asi hodne, ze?, ses ani nepochlubila;) To haro mas super, zvyraznilo ti to jeste vic oci, libila ses mi i s tema kratouckyma, ale v tomhel mas smrnc!
V. ted maluje s tema fixkama, mely by jit dobre vyprat i lehce smit z ruk, tak jsem nato zvedava, fixky byly kvuli tomu u nas tabu, popsala si tak uplne novou mikinku. |
| jasmin | 20297 |
|
|
11.9.2007 10:53:51
Renysku, dekuji za kopliment. Jasne ze jsem zhubla, a vlasy mam tmavsi a jsme s ucesem spokojena ;O]]]]
Prave krmime Bohouska . Tynko,snad uz to budete mit za sebou a bude klid. Ja dneska nemohla spat, protoze me hleny drazdili v krku :o{ Ja to tak nemam rada, nemoci jsou otrava. Renysku asi domu propasuju jecmen ;o]]]] po o u kavicky si to jeste proctu a pak dam vedet. Zitra jdeme s Tomem na neurologii,ko po 3 mesicich. Jsem napnuta jestli bude nalez na eeg. Ted dostava vetsi davky horciku,vapniku a becka a ecka . Ma to pomahat proti krecim, to ty Reny vis,vid. Tak jsme zvedava,jestli to muze zmenit nalez eeg. Ale musi bastit dost tabletek denne a to me nebavi :o[[[ Je, mi se o tom uz vlastne bavili, ted si to vybavuji. A kouknu na tu sadu v Tesku, neco podobneho mame, ale uz je to poztracene :o{ My ted rady malujeme vodovkama,to je take zuzo :o]] |
| Maarťa | 31011 |
|
11.9.2007 10:48:53
Renýsku, u nás stejné. Do nedávna byla hlava peklo, ale teď si tam přesně takto lebedí.
Jinak manža samo doma není, takže když holky nespí, tak já taky ne :-( Přesně jsem se vyšťavila těma fotoknihama, taky to bylo do noci, o víkendu svatba a kolem 6,00 vstávám do práce, tak už jsem taky dead :-((((( Holky máte moc krásné dětičky a Bohoušek je super!!!!! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.