| DEE & ONV | 19580 |
|
|
6.8.2007 20:56:02
všechny vás moc zdravím, po čtrnácti dnech ve vesnici o 15 chalupách v podhůří Krkonoš jsem z velkoměsta celá urvaná. Sice jste moc nenaplkaly, ale dočteno zatím nemám, teď likviduju podovolenkové prádlo a pracovní resty co se mi tu nahromadily.
Dnes jsem byla konečně u Dr., pocity smíšené, protože těhotná jsem, ale miminko zatím nebylo vidět, prý je ještě moc malinký, takže asi se opakuje to co u Ondry, že jsem otěhotněla později než je "normální". Tak pokud bude vše OK, tak se budu celých devět měsíců potýkat s nálezem "malý, tabulkám neodpovídající". Ale je mi blivno, fakt celý dny přemýšlím, jestli to ustojím nebo budu šavlit. Bléé. Kdo vymyslel termín ranní nevolnost? Já nevolním celý den, i v noci. Tak mi držte palečky, 29.8. si jdu pro verdikt. Papa Dee |
| *Renata* | 32782 |
|
|
6.8.2007 9:03:39
Kačko, ani jsem nedoufala, že mě to takhle chytne. Zabere to dost času, ale postupně budu ubírat. Obden chodím na silový trénink + běhat (tak dvě, tři hodinky i s pokecáním) a obden jen běhat na orbitrek nabo na pás, to tak na hodinku.
Martínek cvičí vedle v tělocvičně a pak tam pobíhá a hraje si. |
| jasmin | 20297 |
|
|
5.8.2007 20:10:03
Deni dekuju za radu.
Nam zase dr. radila zamrazit boruvky nebo ananas a cucat. Vse studene i nanuka muze.A B komplex. A samo pouzivam homeopatika. Az na tu teplotu je v pohode, i ji a pije. Ted odpadl. sam si rekl ze chce spat a behem chvilky usnul. Zato Ani cuci na Tabisky :o]] Ani se odpol. koupala ,ta se ma. Zkusim ji dat bazenek na balkon. Jdu ho pohledat. |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
5.8.2007 19:03:34
Tady je frčák jako blázen:)))!
Renato-dobrý!! kačko-tohle přesně-afty a teploty -proběhlo před měsícem u nás.Dr radil pít či kloktak Chamomilu-heřmánkový kapky.prodávají v lékárně.A když nechtějí jíst dávat studenou kolu. Mu-co prcek?Roste jako z vody ,co? |
| jasmin | 20297 |
|
|
5.8.2007 17:20:48
Mu tak Te vitam :o]]
Renato, to je skvele jak Vam pri treninku Martinek pomaha. Je to vlastne tak pro nej i zabava, kolic casu ti to sezere ?Bavi te to ? Vubec nevypadat jako mamka tech tvejch kocek :o] Tom nakonec marodi...jsem nastvana,konecne je na koupani a on ma afty na mandlich a hlavne horecku. Ani jsem poslala na zahradu k nasim a prudime se doma.:o{ DH me stve. Potrebujem dovcu a nemuzem se rozhodnout kam jet. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
5.8.2007 8:22:49
Tak jsme z5, hodím časem pár fotek, teď jen všechny moc zdravím:-))).Koukám to tu moc nežije...
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
3.8.2007 21:45:27
Holky díky...už mě to fakt štvalo. Vzala jsem si osobní trenérku a chodím cvičit. Martínek chodí se mnou a povzbuzuje, on je hodný a poslouchá. Nosí za mnou pití a ručník.
Tady to moc nejede, všichni dovolenkují? |
| jasmin | 20297 |
|
|
3.8.2007 20:44:08
Renato pekny :o]] Jsi pekna kost ! A koukam jak Martinek asistuje,neprekazi tam ? :o]] Vis ,ze oni vlezou vsude :o]]
Na Toma neco leze,v noci me oba nenechali poradne vyspat :o{ |
| Laura TDV | 16876 |
|
|
3.8.2007 19:13:03
fíííha Renčo, tak to je fakt změna!!! máš super postavu!!! jentak dál
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
3.8.2007 8:58:30
Moc se to tady nehýbe, tak dám aspoň aktuální foto, jak teď trávíme s Martínkem spousta času :-))
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.