| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 14500  [Dalších 12770 >>]
DEE & ONV 19580
6.8.2007 20:56:02
všechny vás moc zdravím, po čtrnácti dnech ve vesnici o 15 chalupách v podhůří Krkonoš jsem z velkoměsta celá urvaná. Sice jste moc nenaplkaly, ale dočteno zatím nemám, teď likviduju podovolenkové prádlo a pracovní resty co se mi tu nahromadily.
Dnes jsem byla konečně u Dr., pocity smíšené, protože těhotná jsem, ale miminko zatím nebylo vidět, prý je ještě moc malinký, takže asi se opakuje to co u Ondry, že jsem otěhotněla později než je "normální". Tak pokud bude vše OK, tak se budu celých devět měsíců potýkat s nálezem "malý, tabulkám neodpovídající".
Ale je mi blivno, fakt celý dny přemýšlím, jestli to ustojím nebo budu šavlit. Bléé. Kdo vymyslel termín ranní nevolnost? Já nevolním celý den, i v noci.

Tak mi držte palečky, 29.8. si jdu pro verdikt.

Papa Dee
*Renata* 32782
6.8.2007 9:03:39
Kačko, ani jsem nedoufala, že mě to takhle chytne. Zabere to dost času, ale postupně budu ubírat. Obden chodím na silový trénink + běhat (tak dvě, tři hodinky i s pokecáním) a obden jen běhat na orbitrek nabo na pás, to tak na hodinku.
Martínek cvičí vedle v tělocvičně a pak tam pobíhá a hraje si.
jasmin 20297
5.8.2007 20:10:03
Deni dekuju za radu.

Nam zase dr. radila zamrazit boruvky nebo ananas a cucat. Vse studene i nanuka muze.A B komplex. A samo pouzivam homeopatika. Az na tu teplotu je v pohode, i ji a pije.

Ted odpadl. sam si rekl ze chce spat a behem chvilky usnul. Zato Ani cuci na Tabisky :o]]

Ani se odpol. koupala ,ta se ma. Zkusim ji dat bazenek na balkon. Jdu ho pohledat.
pipka pipka 44046
5.8.2007 19:03:34
Tady je frčák jako blázen:)))!

Renato-dobrý!!

kačko-tohle přesně-afty a teploty -proběhlo před měsícem u nás.Dr radil pít či kloktak Chamomilu-heřmánkový kapky.prodávají v lékárně.A když nechtějí jíst dávat studenou kolu.

Mu-co prcek?Roste jako z vody ,co?

jasmin 20297
5.8.2007 17:20:48
Mu tak Te vitam :o]]

Renato, to je skvele jak Vam pri treninku Martinek pomaha. Je to vlastne tak pro nej i zabava, kolic casu ti to sezere ?Bavi te to ? Vubec nevypadat jako mamka tech tvejch kocek :o]

Tom nakonec marodi...jsem nastvana,konecne je na koupani a on ma afty na mandlich a hlavne horecku. Ani jsem poslala na zahradu k nasim a prudime se doma.:o{

DH me stve. Potrebujem dovcu a nemuzem se rozhodnout kam jet.

Mu+2kluci 22463
5.8.2007 8:22:49
Tak jsme z5, hodím časem pár fotek, teď jen všechny moc zdravím:-))).Koukám to tu moc nežije...
*Renata* 32782
3.8.2007 21:45:27
Holky díky...už mě to fakt štvalo. Vzala jsem si osobní trenérku a chodím cvičit. Martínek chodí se mnou a povzbuzuje, on je hodný a poslouchá. Nosí za mnou pití a ručník.
Tady to moc nejede, všichni dovolenkují?
jasmin 20297
3.8.2007 20:44:08
Renato pekny :o]] Jsi pekna kost ! A koukam jak Martinek asistuje,neprekazi tam ? :o]] Vis ,ze oni vlezou vsude :o]]

Na Toma neco leze,v noci me oba nenechali poradne vyspat :o{
Laura TDV 16876
3.8.2007 19:13:03
fíííha Renčo, tak to je fakt změna!!! máš super postavu!!! jentak dál
*Renata* 32782
3.8.2007 8:58:30
Moc se to tady nehýbe, tak dám aspoň aktuální foto, jak teď trávíme s Martínkem spousta času :-))
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 14500  [Dalších 12770 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.