| Renítko | 6264 |
|
|
20.7.2007 22:32:31
Reny - tatinek sa stara v ramci moznosti, cele dni pracuje aby ich uzivil...:o( Urcite by bol radsej s nou doma, ale to si kazdy nemoze dovolit, hlavne ked urcite ani s tymito problemami neratali...Oni ani nevedeli, ze existuje nejaka Laktacna liga, ziadne predporodne kurzy, ziadne letaky. Tych cca 7 mesiacov, ktore o tehotenstve vedeli, riesili skor z coho budu zit, kde budu zit...
Jasne ze je to skoda (pre to mimi), ale nerobme jej to co robili nam ;o) Tiez sme rok pocuvali ze sme sa "nesnazili", ze sme sa mali viac informovat, ze "tak rychlo sme to vzdali"...a podobne...a to sme nemali 22 rokov a tehotenstvo nas neprekvapilo... Nevzdala to zatial, radila som jej krmit striekackou (nie flasou) aby nezabudla sat...Ak to aj nevyjde, mala bude urcite zdrava, krasna ako mamina :o) |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
20.7.2007 22:22:12
Jupíí, Dee, moc gratuluju a držím palečky, ať je vše jak má být!!! Moc ti to přeju!!!
|
| Arni | 19497 |
|
|
20.7.2007 22:17:37
Dee!!! Tak to je supeeer! Zatim tise gratuluju a moc preju, at to vyjde a pak ti pogratulujeme poraadne, nahlaaaas!!!!!!:))))))) Jee, to je hezka zpravicka navecer:)
Reni, tak to vis, nemnoho informaci nadela ruzne dojmy, jeste kdyz nema kolem sebe nikoho, kdo by ji delal oporu, ani otec miminka a staraji se lidi takhle na dalku, ale at, muze byt rada aspon zato a hl., ze ma zdrave mimii, i kdyz na um. Treba se jeste rozkoji, kdyz bude ve vetsi pohode, nebo uz to vzdala uplne? Jsou ruzne trendy, ale v Anglii mi zdravotnictvi neprislo na prilis vysoke urovni, to nechci nic hanat, ale mela jsem tam skaredy zazitek s rozseknutou nohou a dr. mi rekla, at si to macim ve vode se soli, tot vse!!! Zadne siti, zadne obvazy, zadna kontrola. Takze se moc tomu nedivim, ze nepodporuji kojeni, ono zas, kdyby to byla fin. zajimava pacientka, nemocnicni personal by jinak skakal, bohuzel. Pak zas nekdy podej info, jak se maji, zajima me to od zacatku. Holky dobrou, diskutujte zive dal, hned se tu objevi plno tvari...:))) Ja se tesim na knizku, Tori ted prestala kecat, tak snad uz mam vecer klid a jdu nato!:))) Ahoooooj a krasny vikend!!! |
| Renítko | 6264 |
|
|
20.7.2007 22:16:47
Sprava uz z tohto tisicrocia :o)))
Skotky mohou kojit na veřejnosti EDINBURGH - Regionální parlament ve skotském Edinburghu schválil návrh nového zákona, podle něhož úřady budou moci pokutovat restaurace a kavárny, v nichž matkám nedovolí kojit své děti. Pokuty mohou dosáhnout až čtyř tisíc eur (asi 124 tisíc korun). Ve zbytku Británie zůstává kojení na veřejnosti nepřípustné a v některých restauracích visí dokonce nápisy Žádné děti, ačkoli psům je vstup povolen. |
| Renítko | 6264 |
|
|
20.7.2007 22:16:11
Domka - to ja veru neviem, ale ked som byvala v Anglicku (bol to vidiek, Stredne Anglicko) tak sme sa v krcmach po veceroch s maminami aj cez den v parkoch s oteckami bavili, im sa to proste hnusi, je to nepohodlne (treba sa asi snazit), boli to, nemozu si ist vypit (zeny tam chlastaju po nociach (nestaraju sa o seba a chlapi cisti, nahodeni v koseliach tlacia detske kociky do parku aby mamina mohla dospat...To bol bezny kazdodenny (vidiecky) obrazok...:o)))
Za celu dobu som nemala problem so ziadnym chlapom, zato ozrate zeny ma parkrat chceli napriklad na zachodoch bit a skoro rozbili kabinku :o))) Takze aj ked sa oficialne miesta snazia tvarit ze podporuju dojcenie, tak u vacsiny zien nemaju sancu, su na to prilis lenive a sebecke...:o( Deti su tam take "samorasty", v mestecku, kde som bola, malo 90% 14-rocnych uz skusenost s policiou. Ked sme rano cakali na otvorenie skoly, deti kopali do rodicov, ti to mali v pazi... Nejako mi to vyznelo tak, ze rodicia a deti nemaju ziaden hlbsi vztah, je im viac-menej jedno co s tym druhym bude... Vacsina dospelych deti zila v uplne inom meste ako rodicia, navstevovali sa len na sviatky a Vianoce, aj to bola skor oficialna navsteva ako nieco vrele, uprimne... Nezovseobecnujem, len som si vsetko naokolo vsimala, a v tom meste (netvrdim ze v celom Anglicku, ale nejaka vzorka to asi bude) je to tak :o) Anglicko na mna zaposobilo, ale dnesni jeho obyvatelia velmi nie :o) Sorry za roman:o) |
| domka+klarka+saska | 20862 |
|
|
20.7.2007 21:57:30
reni, precitala som si diskusiu o tvojej kamaratke a drzim jej aj mimi palce, nech sa im dari. a ty si super kamaratka, ze sa tak o nu staras:). preco je vlastne v uk teraz trend um?
|
| Renítko | 6264 |
|
|
20.7.2007 21:51:33
Dee - GRATULUJEME!!! A drzime palceky!!! :o)
Reny - :o))) Nie, utajene to nie je, je to normalny dlhorocny vztah, mladi su spolu od 16-tich a maju 22 rokov :o) Maminku ma tu na Slovensku. Aj mne pripada zvlastne, ze jej nepride pomoct mamina, ale nechcem sa vypytovat (byvaju v meste s velkou nezamestnanostou, mozno sa nedostane z prace, neviem, mozno chce byt mlada hrdinka a mame nepovie ze sa neciti dobre, je to len par dni od toho naliatia)... Mne sa len zda ze oni vsetko akoby "podcenili"... Isli tam pracovat, ziadne mimi im ani vo sne nenapadlo, ani nebolo na najblizsie dlhe roky v plane... Stalo sa. Chceli sa vziat, urobit svadbu tu na Slovensku, nepustili ich z prace...Podla mna im cele to tehotenstvo nejako pretieklo cez prsty a vsetko sa zbehlo prilis rychlo...Nebola na to pripravena, nemala nic nastudovane...A ked ti do toho zdravotnicky personal podsuva UM, tak to je tazko... Mala sa ma fajn, pribera uz (ale z UM, kedze kvoli infekcii a ATB jej mlieko nema davat...) |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
20.7.2007 21:44:52
Díky, jedu se zrelaxovat a dělat zase chvilku maminku. Kdyby se náhodou objevila Lenčulka, ať mě zatím do tabulky nedává, ještě se může stát spoustu věcí, dám potom vědět.
dobrou, vy moje kamarádky virtuální :-) Mám vás všechny ráda. papa |
| Maarťa | 31011 |
|
20.7.2007 21:37:19
DEE, supěěěr!!! Gratuluju!!!! A užijte si dovču!!!!!
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.