| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1920] Názory 19211930 z 14500  [Dalších 12570 >>]
Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // 21662
18.7.2007 9:03:09
To je Verunka od Silvi, že jo :)
agent 007
  • 
18.7.2007 8:51:33
ahoj,je to těžký.Malá nápověda-volám ségře:)).
Budu až odpoledne,tak zatím ahoj.
Mu+2kluci 22463
18.7.2007 5:53:17
Ahojky,

Týnko, dají se ty vozíky za kolo i půjčit, nevíš??
Kolik to normálně cca stojí? A jak se tomu správně říká?:-)))
Magda77 13048
17.7.2007 22:47:08
ahoj! týnko, jasně že to byla moje klárka:) taky průhledná hádanka:) akorát se nějak nemůžu dokopat dát sem další fotky. aspoň že už je máme stáhlý a zmenšený, teď to jen naházet do alba. ale jsme taky pořád někde venku, jako všichni, takže... jinak tvoje fotky super! trénuješ fyzičku na běžky, viď:)
Denča7 32766
17.7.2007 22:07:53
Týnko, teda to jsi dobrá, takové šlapání! Mě taky manža hrozí koupí kola ať prá nelením a jezdím, no nic jiného mi nezbyde, přece ty kluky nepošlu do světa a já budu tesknit doma:-) Ale o vík jsme byli na Ramzové v Jeseníkách a vyšli na Šerák, pro mě - maxilenocha maxi výkon:-)
S tou alergií, držím pěsti, aby to bylo jen to mléko. Ta Dr je vážně divná!

My jsme byli dnes na té ortopedii, vyfasovali jsme vložky do bot, za půl roku na KO a Dr říkal, že takové případy řeší normálně až od 3 let, ale tady je to evidentní a taky jsem ho poprosila o písemné doložení argumentů pro manžela:-) ale ten opět poznamenal, že kdyby tam byl on, ... ale to on nepůjde on má práci ale kecat bude...no nic. KAždopádně jsem ráda, že jsem to podchytili včas a plochá noha se konat nebude, protože jek Dr poznamenal, je to dost možné, pokud ji má otec.

Mu kubajs bud prostě chlapák:-)

Rení taky foukám chladivý vzdoušek na nožku!

a už nevím-)
Renítko 6264
17.7.2007 21:03:31
Tynka - dakujem, mazla som fenistilom a o hodinku strcila do postele. Ked sa zobudil, o nicom nevedel :o)
Rozmyslali sme nad tym vozikom pre dve deti, ale mala som pocit ze Petko by sa nudil a otravoval by malu. A Renatka uz moze pomaly zacat tiez jazdit na dlhsie trasy, mame polohovaciu sedacku...Takze ho nekupime, ked by sa nam vozik hodil niekam na dovolenku, poziciame si :o)
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
17.7.2007 14:08:06
Kdopak to teda byl???? :o))))
17.7.2007 14:05:28
Jinak vám musím napsat, jak jsem se v pátek vytočila. Byli jsme na kožním, objednala jsem se tam, aby nám napsala to doporůčo na alergologii. Ondrovi samozřejmě do tý doby už ten exém vymizel, no tak milá dr. usoudila, že žádný alergo vyšetření nepotřebuje a že mi to doporučení nenapíše!!!! A to jsem jí mohla vykládat horem dolem, že manžel je alergik, astmatik, že máme všechny příznaky té alergie na BKM, že po vysazení mléka exém zmizel... prý když kojím, alergii na BKM mít nemůže.. atd, no prostě mi to nenapsala a ať si to domluvím s naší dětskou. FAKT NECHÁPU!!

Dnes jsem teda volala na tu alergologii, že jako nemám to doporučení, dr. byla děsně milá a ochotná, po té co jsem jí vše popsala, tak řekla že je to téměř NUTNOST aby jsme na alergo šli, řekla mi ať zkusím mlíko nasadit (to už jsem udělala v pátek), ale ať se tam zítra nekodrcám v těch vedrech a objednám se později, že malému nasadí nějakou preventivní vakcínu, která se dává dětem alergických rodičů (i když třeba zatím alergii nemají vyvinoutou), ale že je čas až do 9. měsíce, takže nemusíme spěchat, jen kdyby se zase objevily ty příznaky alergie na BKM, že se máme objednat dřív. Udělá nám ty základní potravinové testy.

Jiank po nasazení mléka už má Ondra opět žilky v kakání, průjem teda má pořád a exém se prý projeví tak za týden až 14 dní tak uvidíme...
17.7.2007 13:52:12
a teď vidím tu kýlu :o((( tak držím pěsti, ať to proběhne jak u Martínka Isisovic a kýla se vstřebá!!!!
17.7.2007 13:50:15
mmch dvoumístný už musí být celkem záhul, i tohle byla dřina a to Ondra ještě nic moc neváží...

Mumu, krásný míry :o)
[<<Předchozích 1920] Názory 19211930 z 14500  [Dalších 12570 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.