| *Renata* | 32782 |
|
|
20.9.2008 10:08:10
Ono už ani nevyplatí kupovat podzimní bundu a věci. Martin šel rovnou do zimní.
|
| Páája | 24200 |
|
|
19.9.2008 20:56:55
Díky
))))))My jsme taky celá rodina nějak nastydlí a Míša má jet v neděli na školu v přírodě.Jsem zvědavá,co budou v týhle zimě na horách dělat,nabalím mu normálně komplet zimní oblečení,kulicha,rukavice,všechno.Mám z toho tychlého nástupu zimy depku.Chtělo by to ještě nějaké babí léto,co? |
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
19.9.2008 20:50:32
Ahoj holky,u nás nic nového tak vám alespoň přejeme krásný víkend vám i vašim blízkým.Petra s holkama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
19.9.2008 18:30:40
Renato, a vydrží ti Martínek v tom vozíku? Já právě přemýšlela, že letos to ještě nechám, Kuba teprve začal pořádně jezdit, trochu i po silnici. Ale příští rok bych Adélce koupila větší kolo a přidělala si ho na naše pomocí takové té tyče, kdy kolo dítěte je zvýšené, takže jede vlastně jen po zadním, ale šlape taky. A když už nemůže tak se jen veze. Adéla chce děsně moc jezdit na kole, ale pořád se jí to nelíbí bez pomocných koleček, sice by to určitě zvládla,ale prostě bez nich nechce, tak bych to zkusila ten příští rok vyešit tou tyčí.
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
19.9.2008 11:54:24
Dnes nikdo???
Tak já jdu pro Martínka do školky. Koupila jsem mu zimní bundu, tak jsem celkem spokojená, je s připínací vestou, tak bude teploučká |
| *Renata* | 32782 |
|
|
18.9.2008 19:06:23
Martin je ze školky nadšený, sice se ráno ujistí, že přijdu po O a že ho tam opravdu nenechám, ale pak mi dá pusu a v klidu odkráčí.
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
18.9.2008 19:05:06
pamatuju
![]() ![]() Nakoukla jsem taky na březňátka, ale moc aktuálních fotek tam není ![]() Já už jsem celkem v pořádku, ale musím být v klidu a šetřit se.....to je v naší rodině ovšem nad lidské síly. Letos jsem si koupila pro Martina vozík za kolo, mám poslední možnost vyrazit, než bude zima a já musím sedět doma. ![]() ![]() |
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
18.9.2008 17:14:02
Reanto, dobrý, už jsem ji sehnala :o), tak at jsi brzy v pořádku, tyhle alergie jsou děsně otravný.
No tak Kuba už je úplně zdravej, Adélka druhý den po dobrání ATB dostala rýmu, ale homeopatikama ji držím na uzdě :o). Ale raději jsem ji nechala dneska a zítra ze školky doma. Adélka školku moc nemusí, občas tam brečí, ale musí si zvyknout, Kuba si zvykal skoro rok, tak doufám, že u Adélky to bude rychlejší :o). Jinak naše školka je docela dobrá, ale rodiče těch dětí jsou horší, musím obdivovat tu nebeskou trpělivost dnešních učitelek. Navíc maj snahu něco organizovat, ale rodiče nejsou ochotní ty děti na nic pořádně přihlásit, takže většina nabízených kroužků se ani nekoná. Jsem zvědavá jestli letos pojedou na školku v přírodě, loni nejeli, bylo málo přihlášených dětí. |
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
18.9.2008 17:09:28
Ahojky, adresa na březňátka je http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=4387
|
| Páája | 24200 |
|
|
17.9.2008 15:18:22
Ahoj Renato,psala jsem tady už dávno,ale pamatuju si na tebe,máš Martínka a velký holky,já mám Jeníčka a dvě starší,nevim,jestli si vzpomeneš.Chtěla jsem se tě zeptat,uplně mi klekl počítač a já jsem ho musela nechat celej předělat,tím jsem ztratila adresu na naše fotoalba březňátek,teď jí nějak nemůžu najít,mohla bys mi tu adresu napsat???Díky moc.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.