| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 14500  [Dalších 14240 >>]
Terinka a Elinka +Peťa 79587
12.9.2008 19:51:08
Ahoj gratuluju k ukořistěný bundičce.Holky už chrní,tak jdu balit zítra ráno odjíždíme na víkend k babičce a má být pěkná zima,tak jdu hledat podzimní hadříky.krásný víkend;)
Ryšulka, K+A 20084
12.9.2008 14:30:38
Tak dětičky už jsou v pohodě, jen na kontrolu půjdeme až v pondělí, dneska jsem měla nějakou práci.

Jo a dneska jsem ukořistila v Tescu tu bundu, co jsem sháněla, tak hurá :-).

JInak vitamíny před zimou žádné nedávám, raději koupím nějaké ovoce a zeleninu. Opravdu jsem do těchhle prostředků nastrkala hodně peněz a myslím, že dost zbytečně.

Adélka nechodí spát po obědě už děsně dlouho, navíc když spala po obědě, neusla večer dřív než v 10. Vstávají kolem 6 - 7,30 a spoát chodí mezi 19,30 a 20.
12.9.2008 7:35:33
Vítám novou maminku,je to super alespoň nás bude víc.
Ryšulko co malá už je dobrá?Terezka je už zdravá.
Chodí vám dětičky po obědě spát?
Terezka ne ale večer chodí nejdýl do půlosmý ležet a tak ve 20h usíná.ráno vstává tak nejdýl v půl 9h.
koupila jsem imunal a ona mi ho nechce,ale imuregent vezme v pohodě,tak to budu muset zkusit smíchat s džusem.
Dáváte před zimou nějaké vitamíny?porad´te jaké jsou dobré,ještě jsme žádný nebraly,akorát jsem zkoušela Pikovit ale nic jinýho.Budu muset jít holky se vzbudily a budou se hlásit o snídani.Velká kakao a chleba a malá samozřejmě mlíčko.tak pa a všem maminkám krásný den :-):-)~k~
Luciga 23859
10.9.2008 13:31:14
ahojky všem, všechny zdravím :-D čas od času nakouknu, dlouho se tu nic nedělo a teď se tu zas maminy ukazují, můžu občas mezi vás?
mám doma březnového tříletého raubíře, tč momentálně ve školce (huráááá :-)) a tříměsíčního mladšího raubíře...
Ryšulka, K+A 20084
8.9.2008 16:31:35
Tak Adélka dostala taky Ospen, super, aspoň to berou ve stejnej čas. Jo homeopatika jsem taky zkoušela, ale nakonec jsem zůstala jen u nosních kapek, na ty teda nedám dopustit, jsou fakt super.
No tak koukám, že jsme tu rozjeli diskuzi ve dvou :-D
8.9.2008 9:15:16
ahoj klacid taky znám a ještě zinat,ale ten Terezka blinkala.vypadá to¨že ospen zabral,Teri je v pohpdě.zítra jdeme na kontrolu,nevím zda vaše doktorka doporučuje homeopatika,ale já na ně nedám dopustit,na bolení v krku je super Homeogene,vycucat 1 tabl. po 3h.první dva dny,má nějaký chladící účinek takže se dětem uleví,ale před a po se nesmí 20min.jíst a pít.ještě taky Belladona 9.ty se berou 3*denně 5g.Držím palečky a ozvi se jak dopadla malá.:-D
Ryšulka, K+A 20084
7.9.2008 19:15:42
Jo ten nám píše taky. Když byly děti nemocný dřív a měly ATB skoro pořád, tak to ještě střídala s Klacidem, ten je pěkně hnusnej, ale zase se bere po 12 hodinách. Kuba už je taky v pohodě, ale Adéla má dneska celej den horečky, takže zítra mažu pro ATB.
7.9.2008 16:09:33
Co vám píše dr. na angínu?my máme Ospen 400.je to nějaký druh penicilinu~g~
7.9.2008 16:07:44
Ahoj Ryšulko,tak to je mi vás líto,Terezka to nejhorší vyležela u babičky,a od pátku jí mám doma,malá zatím nic nechytila,máme ve vesnici 15 dětí a z toho 6 jich má angínu nebo chřipku,to je z toho počasí,včera bylo horko a dnes je tam zima,teda alespoň u nás.Držím palečky at´se brzy vymarodíte.~k~
Ryšulka, K+A 20084
7.9.2008 12:47:13
Petro, tak ti tu radím, jak na nemoce. A samo jsem to zakřikla, Kuba má angínu, od pátku bere antibiotika a dneska dostala horečku Adélka, takže předpokládám, že to chytila od Kuby a zítra půjdu k dr. zase s ní.
Tak jen, že v tom nejsi sama :o).
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 14500  [Dalších 14240 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.