| Mirka a Verunka | 26012 | 
|   | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:23:32 holky jsou moc hezký.To tě obdivuju,sehnat to 2x a ještě v každý jiný velikosti:-) | 
| Maarťa | 31011 | 
| Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:21:16 Tak když jste v tom chválení (za což vám samo dík), tak to tady ještě trochu vytapetuju. Promiňte ten bordel :-) Nikča  a Týnka  | 
| Mirka a Verunka | 26012 | 
|   | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:20:47 holky,ahoj ,jdu spinkat!!!!!Díky za útěchy,prý nic nebylo,ale věř tomu že?:-) Marťo,já to jen tak zkusila na tý aukci a vidíš,líbilo se mi to samý co tobě,ale fakt to nepotřebuju....tak ať už se ti tam nikdo další nepřihlásí!!!!!! | 
| jasmin | 20297 | 
|   | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:13:55 Mirko ,Andino dik za podporu :o) Zádny starosti nejsou nicotný,ale je fakt když se kouknu jinam ,co komu osud naložil, tak si ríkam že jsme na tom tak špatně nejsme. A tvuj chlap by mě taky děsně nastval :o(( šestnáct nešestnáct !!! Silvo hezký...holky si jsou podobný,proto mi Verunka tak utkvela v pameti. Myslím že naposledy jsem ji viděla na sraziku s Renýskem a Tori. Renato rada kamarádky Olíí drsna leč pravdivá... ale pro mámu nepochopitelná :o(( Marťo máš doma dve kočky. Pěkny hadry :o) | 
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 | 
|   | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:12:37 Čaues,  marťo, jo, vím že je to z Ikea, taky jsem na to dost čuměla. Měli tam napsáno, že dávaj "dětský set" abych pravdu řekla, vůbec jsem si pod tím nic nepředstavovala. 2 balíky bych brala stejně, už jsem neměla doma skoro ani plínu :o)) Silvi, moc hezký fotky, šoda toho počasí, snad vám to příště vyjde. marťo, holky jsou kočeny :o))) Ta mikča je pěkná, ale ten popis mě pobavil - "mikinka, kapuska, rifličky, rukávek" .. ještě že tam nenapsala do půlky zádíček :o))) tak držím palce!! | 
| Silva Barunka+Verunka | 27331 | 
|   | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:08:13 S tim pocaskem melo byt odpovezeno Andi,ne Mirce,nejak semi vy dve pletete:o)) Dlouho jsem tu nebylůa...enjak nestiham:o))))mam se celkem fajn az na obcasne choroby:o((((ale jinak to jde pise se mi strasne blbe mam bolavy prst tak pardon za chyby:o¨) | 
| *Renata* | 32782 | 
|   | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:06:11 Marťo holky jsou fatk sladký. Mirko... hlavu vzhůru, nejsi v tom sama. Když jsem byli bráchovi na svatbě, tak jsem koukala jen s otevřenou hubou, jak si kačenku jeden chlapec odvádí pryč. Nevěděla jsem v tu chvíli co mám dělat, tak jsem zavolala Olii. No co myslíte co mi na to řekla..... a´t se uklidním a vzpomenu si, co jsem dělala já. Dobrá kamarádka :-)) Místo, aby politovala a dala dobrou radu :-)) | 
|   | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:04:53 Holky dekuju za pochvalu:o)) Mirko 16,to uz se da:o))))ja v16 byla s manzou na dovci:o))cely tyden.o)se divim ze mi to v te dobe nasi vubec dovolili,holt mi verili:o))asi:o))) Skoda toho hroznehopocaska,meli jsem naplanovanych tolik vyletu a nic z toho:o(( Marto holky jsou fesandy:o)) renco,ja na to dvd uplne zapomela:o))))ale uz se tesime,kdyz jsi mi to zase pripomela:o)))ale v klidecku,nespechej:o)) a uz nevim co jsem chtela,to uvidim az to odkliiknu:o) | 
|   | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:04:31 Holky dekuju za pochvalu:o)) Mirko 16,to uz se da:o))))ja v16 byla s manzou na dovci:o))cely tyden.o)se divim ze mi to v te dobe nasi vubec dovolili,hot mi verikla:o))asi:o))) Skoda toho hroznehopocaska,meli jsem naplanovanych tolik vyletu a nic z toho:o(( Marto holky jsou fesandy:o)) renco,ja na to dvd uplne zapomela:o))))ale uz se tesime,kdyz jsi mi to zase pripomela:o)))ale v klidecku,nespechej:o)) a uz nevim co jsem chtela,to uvidim az to odkliiknu:o) | 
| Maarťa | 31011 | 
| Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkný den31.8.2006 22:00:18 Renčo 17721... sleduj Mirko, takhle to nejde, jestli ji chceš, tak pojď do ní. Ale jsi moc hodná, fakt..... Vůbec jste na mně všechny hodné, strašně moc z vás mi pomáhá, nejen s oblečením :-) Bájo.... Necelých 16 let je teda dost málo, on by to stejně udělal, ale se svolením je to drsný :-( Ale možná by tě překvapil, třeba nic nebylo..... | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.