| Maarťa | 31011 |
|
24.12.2007 15:40:22
![]() |
| Lencula a Terka | 15839 |
|
|
24.12.2007 8:51:37
Přejeme všem krásné prožití Vánočních svátků, hodně dárků a hlavně pohody!! ;-)
Lenka a Terezkou ![]() |
| Magda77 | 13048 |
|
|
1.12.2007 22:45:43
pevan, ahoj, zkus tu dámu pokořit, já taky na začátku tápala, ale jde o zvyk. pohyby - já s klárkou cítila hrozně málo pohybů, taky někdy skoro žádný, takže jestli je dle dr.vše ok, tak se není proč bát, je to normální. tý jo, 21.tt, to není možný, jak to letí...
|
| Pevan/Vašík,Terka | 20061 |
|
|
26.11.2007 23:44:55
Ahojky po delší době.
Taky nějak s dámou zápasím. Zdá se mi hrozně nepřehledná. Dneska jsme se byli podívat za sestřenkou v porodnici. Včera se jí narodila holčička. Je to kus ženský 4kg a 52cm. Ale porod měla rychlý. Celý jen 2hod. Tak jí svým způsobem závidím, že už to má za sebou. My jsme teď ve 21tt a s Vénou jsem už cítila takových pohybů a teď nějak skoro nic. Jsou dny, kdy necítím vůbec ani jeden pohyb. Tak se trošku uklidňuju, že je to snad tím, že už nemám tolik času to vnímat. A nebo se to mrňe chudák už teď bojí pohnout, jak pořád slyší, že Vénu napomínáme, voláme na něj, káráme ho a řveme strachy, když neposlechne a někam utíká a tak. Mám snad pocit, že celé dny nic jiného nedělám. Proč to všechno nestačí říct jen jednou a proč vždycky udělá přesný opak nebo dělá, že prostě neslyší???? |
| rybushka | 32253 |
|
|
22.11.2007 16:19:42
Ahoj, omlouvam se, ze sem tak vtrham, ale hledam pomoc a radu, jsem z unora 2007. Mozna uz jste nejake podobne akce poradaly, takze nas napadlo se obratit na diskuze se starsimi detmi, jestli nekdo neporadi. Na narozeninovou oslavu hledame vhodne prostory, nejlip v Praze, pri nejhorsim ujde i blizke okoli. Nejlepsi by bylo nejake materske centrum, usel by i nejaky mensi sal. Dle kapacity a moznosti prostoru by to bylo bud v tydnu (jen deti s maminkami, cca 20-25 dospelaku) a nebo vikend (oba rodice+deti cca 40-50 dospelaku). Za kazdy napad budeme vdecne, prosim, piste na pohorala@seznam.cz dekujeme moc. Unorcata 2007
|
| Simona H. | 68296 |
|
|
19.11.2007 23:09:03
Ahojky holky,
tak jsem mezi vás nakoukla..také mám březnátko - Natálku. Je tu některá z vás z okolí Kroměříže? |
| Arni | 19497 |
|
|
6.11.2007 22:09:19
Deni, ahoooooooj!, taky si zvykam, ale jede to tam, nakoukni casteji!
|
| Denča7 | 32766 |
|
|
6.11.2007 21:58:11
tak koukám je tu nějak ticho, proč jste se přestěhovaly na Dámu?
Jen tu pár měsíců nejsem a ejhle, takové změny! Jsem hozná, ale nestíhám...škola, práce, školka=nemo a atb, atd atd Tak vás jen zdravím, snad se dopátrám i nějakých nových těhulek:-) zatím páááá |
| Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 | 31128 |
|
|
5.11.2007 19:56:06
Kikísku měla bys mít na dámu přístup.Zkuz to a písni.Díky.Jinak taky Laura,Isis valentinka a já už te´d nevím kdo taky.Proísím kdyby něco pište do vzkazů děkuju.Příadně sem.
|
| Kikisek | 18355 |
|
|
5.11.2007 16:01:58
Ahojky LAURO, díky za info, tak to se vám daří super, dočetla jsem, že jste měli nehodu s autíčkem, dobře, že se vám nic nestalo...
To jsou vaše dětičky aktivní, samý kroužky zájmy...a Val to je pomocnice viď. Š. je celkem v pohodě, to víš když jí to chytne tak je vše problém, ale dá se, když jí chválím je to děs...když hubuje šlape jak hodinky, akorát teda uklízet hračky to je něco...to jí nebaví, bolí nožičky ručičky atd. Když budeš mít někdy náladičku, písni třeba emailik lxi@atlas.cz, já teď na emailu stále ne často, ale jednou týdně určitě. tak se mějte krásně. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.