| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 14500  [Dalších 13980 >>]
Arni 19497
22.10.2007 14:20:33
Ahoj, teeda takova chvala, dekujii, jsem rada, ze jsem vybrala jednodussi saty, mne se od ostatnich druzicek styl spise nelibil, na me dost preplacany. A jeste abych to uvedla na pravou miru, oni si tam posedali na ty zidle a sla zrovna barmanka a Viktorka ji rika, ja bych chtela zmrzlinku (o tu umi skemrat dost dobre:), tak ji holky vyfasovaly. Pak se svatebcane divili, kdo to naordinoval, ze nebyla v ramci svateb. tabule:))

Merila jsem Viktorku, tak ma 101cm a 14,3kg(po obede s oblecenim a neodspuntovana:), takze jsou holky dost podobne. Viktorka jinak ma do delky taky na 4roky, ale nektre veci ji strasne plandaji na sirku. Zda se mi, ze se ted delaji veci spis kratsi a sirsi, ale je to mozna tim, ze mame blbou konf. velikost.

Tynko, ta usmudlana se mi taky libi, sice chtela mit na sobe furt saty, ale z praxe vim a tak jsem ji navecer prevlekla, uz jsem nemela energii na hlidani a vyplatilo se to:) Vlasy vam dorostou, dyt ty mas taky super kstici!

Na klouzacce se nam stala dnes neprijemna vec. Viktorka se tam klouzala jeste s jinyma detma a pribehla tam asi tak rok-rok a pul mala holcicka a lezla na klouzacku zespodu. Hned jsem rekla deckam, at davaji pozor, ze tam je holcicka, tak jsem to tam korigovala a matka nikde. Byla jeste ve fronte u kasy. Samozrejme k me smule jsem po asi petiminutovem dohledu a odhaneni velkych decek od prcka si sedla, zvonil mi tel. a male ujela noha a narazila hlavou o rantl skluzavky, zacala brecet. Pak sjela Viktorka dolu, priletela rozzurena matka, ze si neohlidam decko - ze do ni vletela a ja nevidim mimino a s frnakem nahoru odkracela. To mela teda stesti, krve by se ve me nedorezal.
Mu+2kluci 22463
22.10.2007 13:28:02
Gedzitko, k podpisu smlouvy gratuluji, už můžeš rodit.:-), mmch jsem to zas v tipování projela...
Mu+2kluci 22463
22.10.2007 13:26:21
Zdravím:-)
Teda Renýsku, to jsou krásný fotky! Taky se mi moc líbí ty šatičky, o Vikince ani nemluvím :-). Jo, já to řeknu na plno, dyť na tom není nic špatnýho:-)! JÁ CHCI TAKY HOLČIČKŮŮŮŮ:-))). Já bych si ji tak strojila, když vidím ty hadříčky z Nextu! K těm dvěma by to tak krásně sedlo!!! Ale budu milovat i Pepíčka, jasně, ale kdoví, jestli bude...

Ještě k tý plastice, já vás samozřejmě chtěla hlavně pobavit:-))), co já vím, jak to doopravdy bylo. A zatím se na ni fakt nechystám.

Přidáváme se k mrňouskům. Slavně jsme se dohrabali na 13kg (a to nevím, jestli nebyl jen nacpanej, napitej a nevykakanej :-)), nohy už jsem říkala 23, a výška určitě do metru musím ho odchytit, svázat a přeměřit:-). Zato Kubeš, to už je skoro osmikiláč!
Gedzitka, Renda *20.3.2005 14459
22.10.2007 13:15:55
Ahoj holky.

Tak predne, Jeanine - velika gratulace. U vas to teda frci. To jsem zvedava na jakem poctu nakonec zastavite, abyste nemeli celou Klabzubovu jedenactku :-).

Renysku - Tori ma krasne saticky, libi se mi mnohem vic nez ty od ostatnich druzicek / mladaze.

Co se tyce prispevku, porad mrtvo a najednou po vikendu abych prolistovala snad 15stranek. Samozrejme to neslo ani vsechno precist, musim taky neco delat.

Rustove tabulky - diky za odkaz, tenhle jeste neznam :-))). Ale celkem me kupodivu uklidnil, Renda je hmotnostne nekde na minimu (cca 10kg), ale nijak drasticky pod nim a vyskove dokonce ve stredu. Co se tyce velikosti bot, jak zaclo snezit, vytahli jsme lonske 22. Urcite koupime nove, vetsi, ale kupodivu si Renda nestezovala. Od jara nosi tenisky 23 a jsou ji porad dobre, ale kvuli zimnim botam urcite provedeme premereni.

Porod - zatim jsme jeste v celku :-), ale v noci ze soboty na nedeli jsem pekne poslickovala. To si odposledne nepamatuju, to bylo furt nic, nic a pak najednou kontrakce po 3minutach. Tohle byla setrvala bolest zad a bricha bez jakycholiv vln jako na zacatku menstruace. Byli jsme u tchyne 90km od Brna, tak jsem se modlila, aby se to nerozjelo a my nemuseli naskocit do auta a letet. Ale nakonec jsem bolest zaspala a rano to bylo OK. Dnes uz jsme podepsali kupni smlouvu na pozemek a mam splneno, muzu rodit. Chybi teda podpis jeste jednoho z prodavajicich (snad probehne ve stredu), ale u toho uz fyzicky byt nemusim, a pak 30dni napeti, co na to Katastr nemovisti.

V patek jsme byli na kontrole, vsechno Ok, jen se doktori rozchazeli v tom, jestli je Krystof mensi a ma dost vody, nebo je naopak akorat a ma vody malo - 2vysetreni dvema doktory s odstupem asi 3hodin. Jinak monitor i prutoky pupecnikem byly naprosto v poradku. Kazdopadne zitra jdu zase a kontrolu provede 3. nezavisly doktor, ktery rozhodne, jestli by bylo lepsi porod uz vyvolat. Osobne si myslim, ze to nebude treba, ale uvidime. S manzelem jsme se shodli, ze statni svatek - nedele 28.rijna by byl moc pekny datum, ale to by asi vyvolavani nedelali :-(.

Tak zatim ...
Renítko 6264
22.10.2007 12:56:59
Rysulka - dik :o) Ten Kuba je teda tiez poriadne vysoky na 4 roky...Na tuto generaciu budu musiet asi uz projektovat ine domy, zvysovat zarubne a dvere, auta, inak si budu vsade otlkat tekvicky :o)
Ryšulka, K+A 20084
22.10.2007 12:52:49
Fotky jsou super, Torinka je jasná princeznička, to bude nápadníků :o)).
Ryšulka, K+A 20084
22.10.2007 12:50:34
Taky přifávám naše míry 95 cm, 15,5 kg a nožky 25, takže boty 26.

Rení, zatím bych tu váhu moc neřešila, bude to myslím v pohodě. Kuba vážil 18kg, když měřil 104 cm. A pak už moc nepřibíral a jen rostl, ted má ve 4 letech 117 cm a váží 21 kg.
Ryšulka, K+A 20084
22.10.2007 12:46:45
Tak to je super zpráva Jeanine, držím palečky aby bylo všechno v pohodě.

No holky, tak koukám, že jsem byla v typech an těhotnou, to vám moc děkuju, ale manžel to hned okomentoval: "Jen přes moji mrtvolu" :o)), takže u nás už bohužel třetí fakt nebude. Takže jen tiše závidím, ale v dobrém :o)).

Na Vem si mě koukám, Bára je mi totálně nesympatická, aspoň podle toho jak ji prezentujou, ale myslím, že k Michalovi se přesně hodí a že Libuška by s ním byla asi nešťastná, je pro něj moc "hodná".
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
22.10.2007 12:13:12
holky, Lenča dala do deníčku novou doplňovačku, tak honem šup sem s novými hláškami, nenechte mě v tom samotnou :o)))
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
22.10.2007 12:11:13
Ahojda,

Marťo, já jezdím na Novodvorskou.. musím tam mrknout až pojedu k našim..

Domko, moc hezký fotky, holky už spolu taky dovádějí co?? Klárka s Ondrou už dovedou pěkně "rošťačit" :o)

Renýsku, fotky jsou úžasný, barovka samozřejmě vede, ale ještě se mi moc líbilo to poslední srovnání - dáma s pohárem a pak malá špindírka :o))
Šatičky jsi sehnala moc krásný! i manžel se tu včera rozplýval nad těma fotkama, moc se mu líbily Torinky vlásky. :o) páč my na té hlavince nic moc nemáme...

Mu, taky bych nevěřila, že mě to může potkat půl roku po porodu.. tak tvarohuju, je to lepší...
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 14500  [Dalších 13980 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.