Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maarťa | 31011 |
|
22.10.2007 11:14:09
Fůůůůj, co jsem to napsala podviživená :-( Omlouvám se, samo mělo být podvyživená :-)
|
| * Kačka * | 70429 |
|
|
22.10.2007 11:07:13
Ahoj
Teda Renysku to jsou nadherne fotky :o]]] Moc Vam to slusi a Tori je uplna princeznam. Uz se nenudim ...me rozesmala :o]] Deni , zkus mimo prazske. Muj tatka poklada podlahy a porad jezdi do prahy za ksefty, takze to neni problem a tusim ,ze budou asi levnejsi :o]] Ani ma 26, takze zimni budou 27 :o[[ Je z tech trosku vetsich holcicek :o]] Uz mam svuj pocitac ,takze konecne dodam fotky z dovci :o]] Add. vem si me. Myslim ,ze se k nemu vic hodi Bara. Ona se sice tvari desne, ale jak byla u sve rodiny s nim ,byl to jiny clovek. Moc chce vztah a nebyt sama, a umi si za tim jit! Parkrat bylo videt ,jak moc po lasce touzi. Jinak se u predavani tvari hrozne, ale zda se mi ,ze v ni vydim nejistotu a doufani, jen to neda znat. Ale nervozni je desne:o] Libuska je slunicko :o] Vubec nevim co si vybere. Kazda je jina . |
| Isis (3 děti) | 10789 |
|
|
22.10.2007 10:45:40
Ahoj holky,
Jeanine, gratulace k těhotenství! Ať probíhá vše, jak má. Chválím všechny fotky - srazíkové, Domky i Renýska. Nám se Jeseníky vydařily. Děti si užily i první sníh, takže naprostá spokojenost. Jsem překvapená, jak velké máte děti. Martínek má okolo 13 kil, na výšku 90cm, boty 24. Klárka má ve 4,5 letech kolem 16 kilo, 103cm a boty 27..... Marti, tabulky nesleduj, máš recht. :-) |
| Maarťa | 31011 |
|
22.10.2007 10:23:22
no našla jsem růstové tabulky tady: http://www.mamaaja.cz/index.php?lang=sk&page=web_content&page=web_content&id_content=200
ty mě teda vyděsily, jedna je přerostlá, ale to tak že jako opravdu hodně a druhá je podviživená, takže zase přestávám tabulky sledovat!!!!!!! |
| Maarťa | 31011 |
|
22.10.2007 10:17:16
Mirko, přesně, v pase stále pásek, má něco maličko přes 14,5 kg, ale výška jako čtyřletá. Jak píše Renítko, no... ale u nás ta váha je nižší, takže ty velký věci na ní plandají.... Jsem zvědavá, jestli bude mít 2 metry, tak chudák holka :-(
|
| Renítko | 6264 |
|
|
22.10.2007 10:07:45
Tak som si teraz nasla rastove tabulky. Jeho vyska zodpoveda priemernej vyske v 4 rokoch a 2 mesiacoch, ale vaha tam ma byt 16,5...Takze 3 kila ma urcite navyse...Teraz obcas chodieva so svojou "manzelkou" na tanecnu do kolturaku, tak si tam spolu hopsaju, mozno sa to zlepsi :o)
|
| Renítko | 6264 |
|
|
22.10.2007 10:04:12
Petko ma k tym topanockam 28 vysku 102cm a vazi uz 19kg. Nosime z Nextu a H&M velkost 3-4 roky, z Cherokee, Tesca a od slovenskych vyrobcov 4-5 rokov. Vsetko mu je okolo bruska tak-tak :o(((
Vazi niektore breznatko tak vela? Uz zacinam mat obavu z jeho nedvahy, ale moja mama ma upokojuje, ze do 3 rokov som bola baculata a potom som uz bola sama ruka a sama noha (az do porodov) :o)... (Som zvedava, co povie dr. na jeho hmotnost na 3-rocnej prehliadke. On je dobre stavany, ma siroke ramena, velke silne suky, takze 14 kil od neho nikto necaka, ale 19 sa mi zda uz nejako prilis... |
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
22.10.2007 9:48:12
Ahoj holky!!!
Jeanine,super zpráva,blahopřeju a držím palce!!!!!!! Renýsku ,nádherné fotky ze svatby. Torinka je fakt kočka,ovšem má být po kom!!! Ta fotka na baru je super!!!! Mumu a pochlubila se ti kamarádka že po plastice břicha musela nosit stahovací kalhotky s nohavicemi až cca pod prsa a s dírou na pipině a nesměla je 6 týdnů sundat (i sprchování v nich a vše ostaní ? To vím od kamarádky a tak radši cvičme:-)v rytme :-) Marto,Verča má nohu teď 26 ,ale ponožku už by do takový boty nedostala.Takže zimu jistí 27.A výška ? 101 cm:-)Velikost 104 by jí byla na délku dobře,kdyby jí to všechno nepadalo v pase:-) |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
22.10.2007 8:43:15
Nejdřív zdravím znovumaminu:).
Co Getzitka???Halo,ještě držíš?? Plastika-:)))! Tori je fakt kočka!A jasně vede mládež na baru. Jen tak na okraj-Pražandy,neznáte nějaký šikovný,nepředražený "linaře",který se dají splašit dřív než za měsíc? |
| Maarťa | 31011 |
|
22.10.2007 8:40:48
Renýsku krásný fotky, ta na baru je bezvadná.
Týnulka má 102 cm, řekla bych, že je to už docela dost, kolik má Tori? Nikolka 92 cm. Na Vem si mně jsem koukala jen včera na konec a ta Barbara je mi teda dost nesympatická. Týnko, do CCC jsem jela do Šestky, to mám kousek a pak je ještě na Zličíně, jinak nevím :-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.