Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andina,Davídek 03/05 + 2 | 30184 |
|
|
22.10.2007 6:42:41
Ahoj holkýýýýýýýý
JEANINE MOC MOC GRATULUJU!!!To je paráda,přeju at je všechno dobrý! Renýsku krásný fotky,jako vždy.Viktorka je fakt kusanec,je moc pěkná. Domko tvoje holky jsou taky sluníčky,koukala jsem na fotky,paráda. Čučím jak mají vaše princezny velký nožky-náš Dejvid má s bídou 25, spíš 24... |
| Magda77 | 13048 |
|
|
22.10.2007 0:08:52
jů, takhle pozdně v noci a ještě je tu něco novýho, hurá:) krásný fotečky! viktorka už se nenudí je super foto, ale vyhrává mládež na baru, to je skvělé foto! pošli to nějam do nějaký soutěže nebo do čaposisu (jak říká naše klárka).
|
| Arni | 19497 |
|
|
21.10.2007 23:32:55
A jeste musim dat mladez na baru...:)
![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
21.10.2007 23:30:56
Magdo, to si taky vzdycky rikam, proc dela takove ksichty! Nekdy mhouri oci ve stylu, co si to vubec dovoluje, je strasne sebejista, ale pri predavani se mi zda vzdycky pekne na jehlach. A dnes rekla na otazku prijmes - ne-odmitnu, takze ho chtela trosku potrapit, ale jinak to vidim asi tak, jako ty, ta Liba je hodna, on bude asi trosku zaletnik, si myslim, mozna se pletu. Ale na druhou stranu, co cekala, kdyz do takove souteze sla, ze.
|
| Arni | 19497 |
|
|
21.10.2007 23:27:50
Tady je jeste par fotecek ze svatby, ale rodinka ty fotky zas pekne zmastila:/
Chystame se... ![]() Na snidani ![]() Nudim se... ![]() ...a uz se nenudim. Trochu jina rodinna fotka:) ![]() S nevestou ![]() Laduju se ![]() |
| Magda77 | 13048 |
|
|
21.10.2007 23:23:51
já si myslím, že s barbarou měl dokonce i mechtle:) je taková srašně sebejistá až hrůza a taky jsem nepochopila, proč se tvářila tak kysele při tom předávání růží... ale taky si myslím, že si vybere ji a libušce přeju, aby si pak vzala nějakýho hezčího, hodnějšího a bohatšího a na barbaru pak bude moct dělat dlohuhej nos z nějaký jachty:) a moje máma chodila s barbařinou mámou do stejnýho ročníku na gymplu.
domko, jste super babinec:) nejlepší fotka ta s úsměvem klárky, já si nejdřív myslela, že brečí:) klárka dělá podobný xichtíky:) |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
21.10.2007 22:46:44
jojo, Renýsku, právě proto si myslím, že si jí vybere,.. jak říakl minule, že ho bude dobře reprezentovat, může mu pomoct ve firmě... a tu Itálii asi pro svůj vtah potřebuje. S Libuškou by se měl jako ve vatě, ale asi by ho to možná nudilo... nevím, mám z něj takový pocit.. Bára mi přijde dost studenej čumák, i když dnes mě překvapila a nějaký ty city taky dala najevo.. myslím jako upřímný.. to dojetí v kostele nehrála...
|
| Arni | 19497 |
|
|
21.10.2007 22:35:23
Marto a kolik ma Tynuska cm?
Kacko a Terezka? Ja jen doufam, ze v dospelosti nebude mit vetsi nohu nez 40:))), at si pak jeste mezi botama vybere. Magdo, tak potomto zajimavem sdeleni uz bych si to bricho radeji nechala, kdovi, jak to priste pritahnou jine:O))) Na Vem si me jsem se taky zacala divat, par dilu zpet, predtim me to nebavilo, ted je to uz napinave. Ja bych rekla, ze jsem podobny typ jako Liba a preju to ji, Barbora mi prijde falesna a desne namedena, myslis, ze meli techtle? Rekla bych to do ni. Taky si myslim, ze by pak mohl jeji Misanek trpet, az mu bude delat doma peknou italii, ale asi se k nemu vic hodi - jak rikal reprezentativne... |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
21.10.2007 22:34:06
Marťo, no to je fakt .. v tom CCC mají opravdu hezký boty, dokonce stejný typ třeba i pro kluky i holky, jedny v růžovém, druhé v modrém.. ale mám je trochu z ruky... kam jezdíš ty?
Mu, jedlík je pěknej, baští nádherně, zatím dávám v poledne zeleninku, někdy s masem a odpolko přesnídávku, ty do něj padaj taky pěkně. Ještě nekašičkujem... Magdi, myslím, že si vybere Barbaru, sice teď jak mluvil na závěr to vypadalo na libušku, ale tipla bych, že dá stejně přednost Barbaře. Koukat jsem začla asi 3 díly zpět.... |
| Renítko | 6264 |
|
|
21.10.2007 22:20:28
Jeanine - GRATULUJEME!!! A tesime sa na stretnutie :o)
Topanocky - Peťko tiez 28, Renatka 20 :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.