| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 14500  [Dalších 13950 >>]
Magda77 13048
21.10.2007 21:53:33
jeanine, krásná zpráva! to já než se dohrabu k druhýmu dítku, tak tady budete všechny mnohonásobný maminy.

vel.bot - klárka má 24, ale některý boty jí jsou i 23.

mumu, s tou plastikou břicha, to zní divně, docela bych se bála, jak mi to tam popotáhnou:) měla ta známá štěstí:)

koukáte na vem si mě? koho tipujete? já začala koukat až minule a docela mě to chytlo, ale stejně je to divný, takhle bojovat o chlapa.

jdu skouknout fotky od domky.
Katka + 2 23340
21.10.2007 21:47:21
moc gratuluju Jeanine !!!! nadhera.-)))

Jinak kdyz se bavite o tech botach..my uz taky mame 28 a terezce jsou akorat a moc dlouho ji ocividne nevydrzi.-((
Mu+2kluci 22463
21.10.2007 21:02:45
Jéé, já myslela, že bude tvarohovej štrůdl a ono je to na zánět, tý brďko, to by mě nenapadlo ani ve snu, že se to může stát půl roku po porodu:-), mimochodem gratuluju Ondrášku! Pozdě, leč přece:-).

Týnko, co příkrmy, papá hezky? Jo a Týnko, ten popis shazování váhy po těhu, tak to je u mě nechlup to samý, vždycky si říkám, jak už bych mohla vypadat, kdybych nežrala tuny čokolády!!! Taky chci dolů ještě ty 4kg. a o břichu jsem tu už mluvila DĚSNÝ!

Mimochodem jsem byla včera na prvním mejdanu (dámským:-)), odstříkala jsem, co šlo a Kuba prej s totálním nadšením dlabal mlíko po lžičkách, na lžičku se přímo vrhal, on fakt vypadá na velkej apetit!!! Tak mě doma po půlnoci čekalo spokojený miminko:-).

Jo a na tom mejdanu se probíralo, že jedna něčí známá :-) si dala jako podmínku třetího (nebo kolikátýho) dítěte právě tu PLASTIKU BŘICHA. Takže jo, manžel zacvakal, proběhlo to a prej jí tam s tím vším všechno nějak povytáhli nahoru (prodávám, jak jsem koupila:-)), a tak když zase doma došlo na sex, tak si řekla, že teda to nějak vydrží, páč ji to jako nikdy moc nebavilo...ale překvápko veliký :-))) líbilo se jí to móóóc, takže od tý doby nahání do postele manžela ona :-). Tak co, plastika jó, nebo né???? :-)
Maarťa 31011
21.10.2007 20:30:10
Týnko, to máš sice pravdu, ale zase Nikuška má tak 24, takže sehnat stejný je dost peklo. To je ta menší kolekce. Takže jediný obchod je CCC, mimichodem fakt doporučuju, měli oboje stejný asi v 6 designech a vše po 600,- Kč. Fakt paráda, dokonce jsem si nemohla vybrat, byly všechny krásný.

Týnko, tak tvaroh, honem honem, ať se ti ten zánět nerozjede..

Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
21.10.2007 20:15:00
Marťo, Renýsku, teda holky mají už pěkný nožky!! My máme 23 :o)) ale zas na druhou stranu od 25 bývají o moc pěknější boty, zrovna dnes se mi líbily asi troje na Klárku, ale bohužel vše až od 25 :o(
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
21.10.2007 20:13:33
Ahooj, Jeanine, obrovská gratulace i od nás!!!! Máš můj obdiv! :o)

Jinak díky všem za milé komplimenty :o)) mám pořád ještě o 4 kg výš než před těhu, ale přeci jen od porodu je dole 16 kg, tak to někde vidět je :o)) bohužel břicho a zadek odolává, jenže já žeru sladký o 106, tak se není čemu divit. Kdybych měla vůli a sladký si odepřela (šílená představa :o)) tak jsem už určitě dávno na svojí vysněné váze :o))

zrovna mám zadělaný těsto na 4 nohavice štrůdlu :o)))) čekám jen až dorazí z nákupu rozinky .o))))) a taky tvaroh - asi se mi rozjíždí zánět prsa :o(( to jsem myslela, že se stává jen brzo po porodu, když jsou na prasknutí :o((
Maarťa 31011
21.10.2007 19:58:47
JEANINE, MOC GRATULUJU!!! VELKÁ RODINA A HODNĚ SOUROZENCŮ SI MYSLÍM MUSÍ BÝT SUPER!!!!!!!

Renýsku, taky dobrý, byla jsem včera kupovat holkám zimní kozačky a taky mě to lehce vyděsilo. Koupila jsem tak o číslo větší pro jistotu, takže Kristýnce velikost 28 !!!!!!!. Uf uf.
Arni 19497
21.10.2007 19:23:40
Jeanine, tak to je super, ze jste to takhle prijali, ono se to asi jinak neda, kdyz se hezky sexikuje, to se deti z prevelike lasky plodi dobre:o)) Jeste jednou moc moc gratulujuuu, taky te vidim jako super maminku na jeste x deti, pusobis s detma takovym pohodovym klidnym dojmem, i kdyz je doma treba mazec;)

Laurooo!:)

Domko, taky pomyslite na treti, to je super. I kdyz chapu, ze to nemate jednoduche s bydlenim, treda se naskytne nejaka prilezitost a pak budete moct doplnit pocty:) Ja se zatim tesim na druhe, jeste si budeme muset chvili pockat a treti potom pozdeji, at muzu mezitim i pracovat.
pipka pipka 44046
21.10.2007 19:23:40
Ale musim říct,že takhle rychle děti po sobě-to je mazec:)))!
* Kačka * 70429
21.10.2007 18:18:15
Jeanine :o]]]]]]]]]] skvele :o}}} Posilam obrovskou gratulaci. Moc Vam fandim a take obdivuju :o]]]

Ja treti chci ,ale za budou tihle dva vetsi a ja si miminko vychutnam. Takhle je u nas porad desnej blazinec. Snad to bude na baracku lepsi ???
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 14500  [Dalších 13950 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.