Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arni | 19497 |
|
|
19.10.2007 13:17:48
Trampoliny, skakadla pro velke i male
![]() Bobva draha ![]() Lanova draha pro narocejsi a hlavne zdatne:)) ![]() Pro malose taky lanova draha a vselijake houpacky, prulezky atd. ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
19.10.2007 13:09:23
Renitko, jsou to Mosty u Jablunkova! Areal letos jeste rozsirovali a je tam vic moznosti, ale nevim nevim, jestli jste uz neprosvihli pocasi, je to vse venku.
|
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
19.10.2007 12:34:04
Ahoj, Rení, tak ti přeju spoustu najetých kilometrů bez nehody, uvidíš, že s každým ujetým kilákem budeš jistější a jistější a za chvilku ti to ani nepřijde!! Držím pěsti...
Magdi, fotky moc hezký!! Ráno jsme byli u upírů :o) Byly tam strašně milý sestřičky, Ondra byl statečnej. Nejdřív zkoušely z ručičky, kurňa jak se jmenuje to co je na noze nárt?? :D to nešlo, on se smál i když mu tam rajbovala tou jehlou a pak se jim to podařilo klasicky jako dospělým, to teda plakal, ale spíš jak ho pevně držely, aby jim necuk ručkou...jinak se na ně pořád žulil a měl z toho děsnou legraci, jak marně hledaly žíly... ještě aby výsledky byly Ok... |
| Renítko | 6264 |
|
|
19.10.2007 8:38:01
Aha, minule zapadla otazka k tomu arealu. Kde v lese na kopci skacu deti na trampoline a podobnych atrakciach? Neviem si teraz vybavit kde to bolo ani koho to boli deti...Ale mam pocit, ze to muselo byt niekde na severe, prva tam asi bola Tori...neviem...
Ako sa to tam prosim volalo? Je to este otvorene, alebo uz je po sezone? |
| Renítko | 6264 |
|
|
19.10.2007 8:22:43
Odtialto z dialky musim povedat, ze tentokrat som nespoznala Tynku :o) A plietli sa mi Klarky :o) Mily, "komorny" zrazik (to asi to pozadie a mensia zostava) :o)
Minuly tyzden som si konecne kupila vozitko, vcera mi manzel doviezol SPZ, dnes zaplatim poistku a zacnem s kondicnymi jazdami...Mozno o mesiac-dva sa odvazim aj do Bratislavy a o pol roka aj do Prahy :o))) Drzte palce, mam trochu strach zacat znova jazdit odkedy mam deti... |
| Renítko | 6264 |
|
|
19.10.2007 8:13:14
no, vcera tu bola pohoda :o)
dakujem za pochvalu ikonky a idem pozriet zrazik, ako ste vyrastli :o) |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
19.10.2007 7:59:46
ježiš,vy jste ukecaný!!!
Strachy-Mára se děsně pořád bojí tmy a tak.A to jsme ho nikdy nikdo nestrašil.Tak včera u psycholožky ten svůj strach nakreslil napapír a spálili ho v umyvadle.Dostal od ní "posilovač"""proti strachu(takovou mušličku,ale to je úplně fuk).Jenže jemu je už skoro sedm,tak je to jiný. Hlídací koutky-bezkonkurenčně nejhorší jsem zažila v Globusu v Ústí.Jedna hlídačka a když někdo potřeboval čurat-odešla s ním na veřejné záchody!!! A bezkonkurenčně nejlepší byl v Carrefouru ve Stodůlkách(teď tesco,ale nebyla jsem tam přes dva roky).Je velkej,krásný zařízení,děti tam mají WC,pití...Doufám,že to tam je dobrý pořád,ale nevim. Kačko-dík:).Je škoda,že jsme se nedomluvili!Mohli jsme popovídat.Ty jsi ostříhaná?To se mi líbilo-taky usim něco s tou hlavou vymyslet. Je fajn,když se na dítě člověk podívá jinýma očima,co?Ona si to zpracuje a příště řekne jakoby výsledek včerejška-jak se jí to zdá. |
| Andina,Davídek 03/05 + 2 | 30184 |
|
|
19.10.2007 7:15:19
Ahoj,koukám že jste to tu večer pěkně rozjeli:)
U nás hlídací koutek nemyslitelný,je problém když někdo jiný než já tlačí nákupní vozík na kterým Dáda sedí...nesmí ani tatínek...uf. Je to hajzlík.neudělá beze mě ani krok,ale je tak sladoučkej...Přecitlivělej je taky fest,taky to má po mě... Ještě spí a já tady straším-vařím oběd tátovi do práce. Tak jdu ještě poklidit,nechápu že tady máme furt takovej bordel,ale asi to bude tím že su lemra,nechce se mě a nechce...lepšá už to asi nebude :)))) |
| Magda77 | 13048 |
|
|
19.10.2007 0:03:55
uff, fotky jsou vloženy
|
| Pevan/Vašík,Terka | 20061 |
|
|
18.10.2007 23:58:11
Renítko, to je moc hezká fotečka. :o)))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.