Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 23:02:44
:o))) Moja svokra ma zas nazor, ze chlap je len nejaky nesvojpravny druh, tazny kon, ktoremu treba nadiktovat co treba urobit, kedy a ako to treba urobit. Tak to videla u svojej mamy, ktora cely zivit komandovala deda. Chcela si to preniest do svojho manzelstva a narazila. Jej muz sa komandovat nenechal, tak boli hadky a nenavist. Syn sa od nej takisto nenechal komandovat a jeho zena (akoze ja) ho zas odmieta komandovat. Tak teraz svokra skusa manipulovat aspon vnuka :o)
|
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
18.10.2007 23:02:21
:-):-):-)Tchýně má manžela tak vycvičenýho,že oběd dostane vždy první.Neočekává že by to bylo snad jinak:-)Nebo že by po sobě odnesl třeba talíř a snad v životě nesmočil ruce ve dřezu.A to se tchýně diví na co je myčka.Spíš mi jenom naznačuje že jsem líná:-)Nahlas to přede mnou říct nesmí:-):-):-)
|
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 22:58:57
Mirko, takhle jsem se jednou podivovala, kdyz jsme byli na navsteve u me babicky, ze me napomenula, kdyz jsem sla davat obed Viktorce, "no snad das prvni svemu manzelovi, ne??" a myslela to vazne.
|
|
|
18.10.2007 22:53:30
Moje Verča má taky chuděra matku hroznou (moc emancipovanou:-):-):-),což znamená v jejích očích,že neplním muži co si přeje ještě než to vysloví:-):-):-)).Ale Verča jí má taky ráda a hlavně dědu a tak jsem se taky smířila s tím,že to přežije.Oni jí rozmazlujou a jsou na ní hodný.Některý děti mají babičky,že si na ně zase celý rok nevzpomenou a to je horší.Moje tchýně má štěstí,že umím odpouštět:-):-):-).
|
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 22:50:53
Marťa - :o)))
Mirka, dam ho. Je prijaty od 7.januara...Ale kedze som doma s Renikom, nebude tam od pondelka do piatku od 7,00-17,00 :o) |
|
|
18.10.2007 22:48:52
To jo Rení:-):-)Moje tchýně takhle dohlížela na Honzu,když mu máma utekla do německa.Tak synovi s ním pomáhala,dělal v tý době na směny a tak to ani jinak nešlo.Ale hodně věcí jsme museli pilovat ,aby byl "normální".Dokonce mu i vysvětlovala ,že tatínek nebude mít nikdy žádné jiné dítě,že má jen jeho a jiné už nechce.Nosila mu i ponožky cca ve 12 letech ,které si má ráno oblíknout (a to měl v tašce z domova komplet oblečení),blbý známky mu omlouvala(že stačí být průměrný) a já ho učím ,že průměrných je na světě dost:-).No hlavně že s námi nebydlí:-)a do schodů moc nemůže.Bydlíme až nahoře:-):-):-).
|
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 22:44:51
...zase je uci, jak byt dobrou hospodynkou...:DDD
|
| Maarťa | 31011 |
|
18.10.2007 22:41:50
No Mirko, to je taky hustý. Vypadá to, že je to celkem běžná záležitost. Raději na to ani nemyslet.
Jinak tchýni je svěřím, ale skřípu zubama, ona je přesně taky hlídá když mají zdolat rantl chodníku a ve 20 nad nulou balí do košilek, fleesek a bund, ale snad to občas přežijou, ony jí mají rády, tak co. Jedou tam zase na skoro celý týden za 14 dní. ona se o ně postará, sice si s nima moc nehraje, nečte a tak, ale zase je učí, jak být dobrou hospodyňkou. To se jim bude hodit, protože matku mají flaksu línou :-) |
|
|
18.10.2007 22:41:18
Rení ,když chce tak ho dej.Našim klukům se teda ve školce nic nikdy nestalo.A doufám že i Verunka bude v pohodě.Půjde nejdřív na dvě hodiny a pak jí tam nechám celý dopoledne a od března ještě nevím jestli na půl dne,že by jí vyzvedávala tchýně ,ale spíš půjde na celý den.Ať mám v práci klid.
|
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 22:39:49
Mirka - ty sa maaaaas :o)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.