Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
18.10.2007 22:37:48
Rení,tak to já mám dobrý.Naše hlídala 1x skoro 4 hodiny,když jsme byli na dočesný a minulý týden cca 2 hodiny,když jsme šli do tanečních a kdysi asi 2 hodiny vozila kočárek.To je všechno.Ale pozor nestěžuju si :-) naopak to hodnotím kladně:-)
|
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 22:37:47
Mirka - po tom pribehu som obehla nasu skolku este raz, nastastie branka sa zamyka a plot je nepriepustny...
Co ma vytaca, vzdy ked ideme okolo, ucitelky klabosia navzajom a deti lietaju ako neriadene strely (a to som uz smirovala asi 5 skolok)...to ja nepochopim (ja ked strazim len tie 3-4 deti, tak bez prestavky skacem ocami z jedneho na druheho, ziadne kecanie vtedy...ale co uz? Ked tam Petko tak velmi chce...moze :o) hlavne nech sa mu tam nic nestane... |
|
|
18.10.2007 22:35:31
Marťo,to si taky pamatuju ,jak si to tu psala.To je strašné,že se to děje.Ale i na malém městě,seto stane.Sestra bydlí ve vesnici cca 5tis.obyvatel (ale to nevím přesně) a její Péťa přišel ze školky sám domů před obědem.Ségra šla vynadat dědovi,proč pro něj chodí tak brzo,když mu říkala že má chodit až po obědě a děda v pohodě ležel na gauči a spal,že přece vyjde až za půl hoďky.Péťa totiž se těšil až přijede babička a utekl z vycházky,když šli kolem do školky.Ta byla na rohu ulice.Nevím jak to řešili ve školce,ale snad ještě vynadali ségře(je to před 10ti lety).
|
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 22:32:00
Mirka - aj svokry mame rovnake :o))) Aj moja by Petka snad za rucicku vodila...Organizuje kazdy jeho krok, pohyb...A dava mu zachranu aj ked ma vystupit na jeden schod :o)))
Tiez si myslim, ze raz za cas mu to neublizi, problem je, ze "raz za cas" je u mna 1 popoludnie za dva tyzdne, kdezto svokre su aj 3 hodiny denne malo...:o))) |
|
|
18.10.2007 22:31:16
Reni,to je strašný!!!!!!!!!!!!!!!! Já jdu dávat Verču od prosince na 5 dní.Plánuju si ,že zajdu ke kamarádce,která bydlí naproti a budu taky koukat (abych nemusela šmírovat venku)až půjdou na procházku.U nás mají velkou zahradu ,ale na procházky se vychází na chodník a jde se velký kus podél silnice až do parku .Nejradši bych jí sehnala hlídání,ale to bych za prvý nemusela ani do práce a za druhý já jsem byla doma do 5ti let a pamatuju si ,že jsem se pak cítila špatně ve školce. Jinak musím říst že u Míli jsem toto neprožíval takhle drasticky.Bylo mi 24 a na nějaké katastrofy jsem neměla ani pomyšlení.Dnes je to ale jiný i jiná doba.
U nás se i chodí na kontroly školek,zda je tam všechno v pořádku a díra v plotě ,to je prostě nemyslitelné.A pamatuju si že se kontrolovalo všechno,ale já se do takový kontroly dostala jen jednou.Ale jestli jsou povrchy neklouzavé,zábradlí správné,baterie se předělávaly aby nedošlo k opaření,když si dítě pustí samo vodu,otvírací okna ve výšce kam se dězi nedostanou apod. |
| Maarťa | 31011 |
|
18.10.2007 22:26:05
Rení, umím, totéž se stalo jedné holce z dvojčatovek loni, odešel tříletý kluk za ní do práce. Přivedla ho ona sama a učitelky koukaly :-( Přešel Patočkovu, což je šestiproudovka :-(
|
|
|
18.10.2007 22:23:49
Renýsku,to víš tady u nás je hlídací koutek opravdu jen v Chomutově v Globusu a tak asi vybírali z mnoha uchazečů a určitě měli z čeho (tady se na každý místo hlásí 1000 uchazečů)a tak vybrali milou babičku a ty kamarádky děti se tam těšili a tím pádem i Verča,tak jsem jí musela pustit :-).A ještě než jsem odcházela tak se jim paní věnovala (třeba si pak sedne a taky si čte) ,ale neměla jsme špatný pocit,když jsem jí tam nechala.Což u tchýně jsem měla,ale už taky ne.Ta jí zase nespustí z očí a dělá jí záchranu rukama snad i při chůzi:-) Pravděpodobně by to mělo následky ,kdyby to bylo pravidelný,ale jednou za čas na dvě hoďky jí to neublíží (jsem změnila názor:-)).
|
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 22:19:44
A su az od 3 rokov :o)
K tej skolke :o( Jedna mamina pisala na mimib, ze mala nastupila do skolky v septembri. Ma 2,5 roka. O nejake dva tyzdne si ucitelky nevsimli, ze im odisla na ulicu (vraj sa prevliekla cez medzeru v plote). Vsimli si to az o polhodinu tak ju isli hladat, nasli ju v centre mestecka pri fontane. Musela prejst samucicka 2x cez frekvetnovanu cestu...:o((( Viete si to predstavit????? |
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 22:19:14
Reni, tak nejak to vidim taky, ale uz si rikam, ze bych s tim mela neco delat, at si odvykam, at neni pak ten odchod do skolky tak bolestny;) Uz jsem si i rikala, ze bych tam smirovala, jestli je holka sleduje, ale kdyz tam nechtela, tak to vyresila:) Ji tam lakaji ty deti, takze bych ji to doprala, ted ma abstak, posledni dva tydny nam nevysel Cipisek, ani navstevy, tak ji to chybi.
|
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 22:14:59
Mirko, tak to je dobre, jak se bonzla:))) Viktorka by to zatloukla, s oblibou rika, ze uz ma tri roky a vypada nato, spis jsme meli problem pri vstupech do tri let, ze jeste nema, v Brne pani rikala, ze vypada na ctyri:o. Vtom Tescu bylo od dvou let, takze me to ani nenapadlo, ja jsem driv spis mela pocit, ze ji tam nebudou hlidat, jednou jsem sla v shoppingparku kolem hlidaneho koutu a slecna nehlidala vubec, ba naopak, videla jsem skaredy karambol, slecna prisla a zacala ji utesovat, ty ses bouchla do rucicky, vid! Spadla z lavicky na hlavu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.