Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 22:13:02
Rený - my zatial nedavame, ani neviem preco, mam problem zverit svoje deti aj vlastnej svokre, cudzim ludom by som ich nedokazala dat na starost...zatial...v skolke uz asi budem musiet :o)))
|
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
18.10.2007 22:12:38
Renýsku,já letos peču jen 3 druhy:-) rohlíčky,linecký a perníčky.Vosí hnízda ale udělat budu muset.
|
|
|
18.10.2007 22:10:57
Mílovi bude 17 a chodí spolu rok a půl:-)
Děti nám rostou.Potkala jsem spolužáka s holčičkou a divila se že jí má už tak velkou.Tak mi řekl,co se divíš,když je máme stejně starý.No a já si jí pamatuju jako miminko,že:-) |
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 22:10:50
Ja zatim uvazuju o velke stojici oboustranne tabuli a to bude vicemene vse, nejake drobnosti, babicky k tomu, bude novy pokojik, takze investovat je do ceho. Cukrovi necham opet na posledni chvili, pak se to poji driv, nez je zahodne a na posledni chvili jeste dopekam. Udelam jen par nejlepsich druhu, planuju pohodicku.
|
|
|
18.10.2007 22:08:32
Renýsku u nás v Globusu se můžou dávat děti od 3 let.Šli tam Verunky nejlepší kamarád a kamarádka a Verča chtěla jít s nima.Tak jsem je tam dala já (kamarádka mě přemluvila,paní jsme to neřekli ,ani se neptala)všechny 3 a kamarádka pro ně zase šla a dostala vynadáno:-) Verča se totiž vybavuje s každým (celá táta:-))a milé paní vyzvonila že jí jsou už dva roky:-) Ta paní na hlídání tam byla milá sympatická babička,fakt se mi líbila.Ale prý kamarádce strašně vynadala:-).No já to tušila,proto jsem pro ně nešla já :-).To jsou mé zkušenosti s hlídáním v koutku.Dál raději až budou Verče 3:-)
Tu řasenku koupím:-) |
| Maarťa | 31011 |
|
18.10.2007 22:06:35
Renýsku, u nás berou děti do koutků až od 3 let. Holky tam moc chtějí, ale nevím, jak to dopadne až dojde na lámání chleba
|
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 22:05:48
Mirka - na tie trenkoslipy ponasivaj este pred pranim menovky :o) aby sa chlapi o ne nebili :o) Slecne by som nejaku drobnost asi dala, ked je to take vaznejsie :o) Kolko ma Mila rokov a ako dlho spolu chodia? :o)
Darceky nakupene? Si dobra!!!...ja este len zacinam rozmyslat co napeciem... |
|
|
18.10.2007 22:03:25
Rení,tak já jsem jako ty :-) Buďme rády za to že ty naše dětičky jsou lepší!!!!
|
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 22:02:33
Ale jak jsem si myslela, ze se beze me Tori neboji, tak jsem byla prekvapena - chtela jsem ji poprve zkusit dat do dets. koutku v Tescu, at si pohraje, kdyz jsme nemeli moznost se dostat nikam na hrani, jenze tam nebyly zrovna deti a jak uvidela tu hlidajici holcinu, tak se ji lekla (ona se taky lekla, byla zabrana do knizky ci co), tak rekla rovnou, ze jde se mnou nakupovat a to tam vzdycky chtela. Myslim, ze kdyby tam byly deti, tak ji nic jineho nezajima a jde, ale ta holka ji zarazila (na me teda zrovna moc seriozne nepusobila). Davate tak decka do koutku?
|
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
18.10.2007 22:01:39
Mirko, jsi dobrá!! :o))
jestli k vám chodí, tak bych jí možná nějakou malou drobnost dala... ta řasenka není blbý nápad :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.