Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| melisa | 22585 |
|
|
12.10.2007 16:49:14
u nás někdy pomůže vyhrůžka, že zastavíme a necháme ho v lese a někdy, že maminku zastaví policajti a seberou nám auto. Teď už to většinou zabírá, ale ještě před pár měsíci na něj nefungovalo nic, jen hlídat a hlídat a křičet a křičet. dnešní amok naštěstí neměl v autě, ale až doma. My se teď sna žíme dlouhé přejezdy autem omezit nebo dělat přestávky, jinak není šance ho nijak zabavit na delší dobu než je cca hodina ho zabavit.
Holky já jdu balit zimní oblečení, vyrážíme dnes odpo na chalupu - nám tam pravidelně vypínají proud, takže i když máme nastavený termostat, aby nám tam v pátek odpoledne topil kotel, tak zpravidla je tam cca 9 - 15 C, když dorazíme, jelikož termostat po výpadku proudu sám nenaskočí. Tak všem přeji krásný víkend |
| Arni | 19497 |
|
|
12.10.2007 16:47:56
Hadanka - vlevo je Ondra a vpavo jako pres kopirak Klarka:)) Z oka si vypadli!
Tynko, kde beres takove paradni fotky, nebo to bylo "naaranzovane"?;) Moc me mrzi ta smrst kolem Laury, ja myslim, ze se sama dost potrestala a je natom asi ted bidne, ja bych teda byla, uzirala bych se tim!!!!!!!, tak ji dejte trosku sanci, pliiis. Jinak si myslim, ze treba u Viktorky nemuzu predvidat, co vymysli, jako napr. s tim stahnutym okynkem. Nastesti se nevyklouzla s toho zapasani telickem nahoru, to by potom dopadlo vselijak. Pasy vi, ze je musi mit, ale to byl napad, ktery musela zrealizovat, chtela chytat vzdousek, ani za tim nebyl umysl me nejak neposlechnout nebo rozhodit. Kontroluju ji ted mozna vic, nez pred tim, ale je to neprijemne, take se nerada otacim dozadu. Policajti na ni plati, ale kdovi, s cim kdy prijde. S vekem roste vynalezavost a napady, nektere decka si to proste musi overit i za cenu toho, ze dostanou na zadek. Oslavenkynim vsechno nejlepsi!!!, Madlenka v listi je kouzelna, ani se mi nechce verit, ze ty miminka uz jsou rocni slecny!:) |
| Laura TDV | 16876 |
|
|
12.10.2007 15:18:41
nebo u Valinky sponky??? mysleli jsme si, že to byl pro ní strašnej zážitek na té gyndě, když jí, je vyndavali. a co myslíte??? nijak ji, to nevyděsilo, stále si tam strká jiné předměty,/bo, sponky žádné doma již nejsou/ přes napomínání, klidné i prudší.
No, končím. mějte se hezky a ať se vám nic podobného nikdy nestane. |
| Laura TDV | 16876 |
|
|
12.10.2007 15:15:48
ještě malý dodatek, fakt nechci být hnusná a poslední dva dny se neumím dost dobře vyjádřit. např. jak jsi Týnko, zkopírovala, co jsem napsala, že kdyby byl v té sedačce, připoutaný.... myslela jsem kdyby se odepl a byl by odpoutaný, jak se odepl..., já se otočila ... pak by letěl oknem. Taxem byla ráda, že byl na zemi a nevěděl o ničem.
Ono je takových dětský úrazů nepozorností maminek,např. opařené dítě, jak mohla maminka nechat na stole vařící čaj?? jak mohla mít u té kávy dítě na klíně? nebo nechat kastrol na plotně a dítě v kuchyni?? Pád dítěte z okna.... jak mohla mamimka , nechat otevřené okno??? Pád miminka z přebalováku?? jak ho tam mohla nechat?? Nebo pád z kočárku?? /viz já, kdo si pamatujete?/ Pád dítěte do bazénu?? jak mohla nechat chvilku dítě u bazénu??? a další a další...... ono se to dobře radí a soudí, když se nám to nestalo.. |
| Laura TDV | 16876 |
|
|
12.10.2007 14:54:29
Týnko a ostatní, moje děti se odpoutávají pořád. Zkoušela jsem vše možné i David, zastvit, vyhodit je z auta, dát jim za to na prdel/to spíš David/. Vyhrožovali jsme i policajtama, že je seberou a dělají to stejně.Nebo že zavřou maminku a tatínka a budou bez nich. Myslím, že se dá ,mě ,těžko soudit, bo moje děti neznáte, a některé jsou nezvaldatelné, nepoučitelné. Davídek, si z toho nic dělat nebude, bo moc nemluví a myslím, že ani neví, co se stalo. Byl na zemi a když jsem ho vyndala z auta ven, tak jen koukal a začal brečet až, když viděl, že já brečím. Když mu řeknu, že se to nedělá, tak mi nerozumí, jen řekne:"néé??" pojem policajt??, neví, co to je.
To by spíš pochopili Tedys s Vali, s těma se už domluvím , ale nebyli u toho, když se to stalo. Ty by se spíš vylekali. Pro výčitky, jsem si sem nešla, spíš pro podporu a útěchu....za což všem, které mi ji, zde daly, děkuju. |
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
12.10.2007 14:48:01
No já nechci nikoho poučovat, to samozřejmě ne :o)), jen já bych prostě s odpoutaným dítětem nikam nejela, prostě bych zastavila nebo bych ho s sebou na výlety nebrala. Myslím, že je to nejen o bezpečí dítěte, ale i o tom, že nepřipoutaný dítě odebírá řidiči poozornost. Tak a už končím s poučkama :o)).
Taky tipuju Ondráška. Rení, tobě závidím, taky bych někam vyrazila. |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
12.10.2007 14:32:05
Týnky Ondrášek????
Máry notýsek je za týden,dnes ho přines.blbě jsem to napsala. |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
12.10.2007 14:27:22
Ahoj,
tak já musim říct,že u kluků neexistuje,aby se odepli-taky jsou to hysterky a musíme bejt připoutaný,zavřený,a všichni v autě..Ale Ance je to srdečně fuk a taky se odpoutává-kluci na ni řvou,ať se připoutá a je jí to fuk.Naprostá ignorace. To je jako:Mára a Anka se nebojí doktorů-když s nima někam jdu,tak pomalu svolávají celá oddělení,aby se všichni podívali jak jsou to děsně hodný děti a nebojí se,spolupracují.O Márovi si doteď vyprávějí na ORL,jak mu tam na jaře proráželi dutina a on byl chuděra tak statečnej,nehejbal se a jen tiše štkal.A Adam je u dr.největší hysterickej harant z okolía nenechá si ani vykapat nos.Výchova totožná,strašení žádný a výsledek diametrálně odlišnej. Tak to na obranu Laury:))! Jo,truhlíky mám výborně zařízený:)!Já bych tam totiž přes léto jinak neměla žádný.truhlíkování mě nebaví:).Ale byliky,skalkování-to je jiná.Akorát mi nějak všechno roste.Koupila jsem si dvě zakrslý borovice(na Karláku na výstavě skalniček)v odstupu asi třílet,různý druhy.Jedna koule 30cm průměr a jedna kleč-plazivka asi 40 cm dálka-prý za deset let max.A jsou to obě metr a půl vysoký mrchy:).Takhle já zahradničim:). Rení-ježiš to je krásný!Krásně si to užijte!!!! A ještě se vnutim.Vim,že budu trapná,leč nedbám,jsem pyšná:)Notýsek Máry za dnešek-teprve začali dostávat známky ![]() |
| ??? |
| • |
12.10.2007 14:24:22
![]() |
| Ryšulka, K+A | 20084 |
|
|
12.10.2007 14:04:47
U nás třeba hodně zabírají policajti. Nevím, kde to vzali, ale když řeknu že si je policajti odvedou, tak zkrotnou. Je to sice strašení, ale prostě to funguje.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.