| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 14500  [Dalších 13700 >>]
Ryšulka, K+A 20084
10.10.2007 20:37:16
Čau holky,
jsem tu chtěůla zaperlit aspoň oknama, ale samozřejmě Laura mě prostě musí trumfnout :o)))).

Je dobře, že to tak dobře dopadlo, Adélka se umí taky odpoutat, ale vzhledem k tomu, že poutání je u nás bráno opravdu vážně navíc jsou fakt vystrašený, že by si je odnesli policajti, takže odpoutání se u nás provádí až na pokyn nebo pokud zaparkujeme.

U nás se nic moc neděje, ale pořád mám nějak málo času, takže ani nepřispívám, ale přehled mám, čtu pravidelně :o).

Mu, ještě jsem chtěla reagovat na to, jak Honzík nechtěl zůstat v tom mateřském centru. Nic si z toho nedělej, některý děti to dělaj a většinou si to obrečej a postupně si zvyknou. Záleží taky, jak k tomu přistupuje ta druhá strana - tedy hlídající. Kuba měl ze začátku ve školce skoro záchvaty a učitelka ho musela do třídy odnýst. A musím říct, že se to ulidnilo snad až po 3 měsících a i tak byly ráno vždycky řeči že tam nechce. Ale chce to prostě neustoupit. Ted do školky chodí, občas má taky řeči, ale prostě jde a hotovo. No a s Adélkou to příští září vidím na stejný postup :o).
Laura TDV 16876
10.10.2007 20:36:32
Rený kdyby byl připoutaný, tak by se na něj sypalo sklo. vysypaly se všechny okna na pravé straně a lítaly ven věci, co byly v kufru, celej koš na pedikůru:O((( ale hlavně že jsme ok. pořád jsme v šoku. David mě jen objal, když viděl to auto a ty rejhy od kol. Auto má totálně zničený pravý bok a hnutá kola
Arni 19497
10.10.2007 20:12:41
Dneska jsem videla na fotce miminko od znamych, chlapecek Ondrasek se jim narodil ve 30.tydnu, holky, to je takovy maly bobalinek, az me to rozbrecelo. Mel na hlave kulicha vetsiho pomalu jak on, ma sotva kilo.
Arni 19497
10.10.2007 20:10:11
Lauro, co to ctu, to je hruuuza!!!! Jak moc je auto zdemolovane? Sklo kruplo? A tobe se nic nestalo? Jesteze je Davidek ok, ale nechapu to, ze by se mu neco stalo, kdyby byl upoutany? Dyt ho to tam dole mohlo nejak skripnout, ne? No, jesteze to tak dopadlo.

Truhliky jsou Rysulky, podle domku, oken, zahradky, muskatu...:))

Andino, co je s vami??? Ozvi se!

Renato, to je super, ze takhle trajdate s babama, vypadate na dobrou partu. A tam uprostred je Olii? Co furt dela, ze se tu neukaze? A co Jozanek a Martinek, to uz budou velci chlapaci.

Magdo, nedojedu:((
pipka pipka 44046
10.10.2007 19:18:32
Teda Lauro-to je hustý!
To je nějaký vaše zakletý místo-příště to objeď!
Hlavně,že se vám nic nestalo!

Okna-na říjen doost slušný!Ale nevim čí.Taky myslim- Ryšulka?
Mu+2kluci 22463
10.10.2007 18:49:23
Jojo, já to pochopila!
Ještěže Honzík na to ještě nepřišel, jak se odepnout, to by mě piclo!
Vůbec nevím, jak bych to řešila na tvým místě.
Ty brdo, co je to za místo??? Nestála tam dřív šibenice nebo tak něco???:-)
Laura TDV 16876
10.10.2007 17:52:24
Mu, jj bylo to strašný, nevím jestli jsem to popsala správně, srozumitelně. Min. týden ses talo to, jak jsem psala, že jsem děti vyhodila u toho lesa, že zlobily v autě, odeply se ze sedaček a lezly po celém autě.
A dnes se dělo to samé, odepnul se Davídek, slezl na zem, ječel, já mu chtěla pomoct otočila jsem se... a pak se to stalo. věci, co byly v kufru lítaly ven z okna, vše na maděru, ty věci / takže kdyby nebyl Davídek obličejem na zemi/...... ani domyslet. a stalo se to na tom samém místě, jako min. týden, jak jsem psala, jak mě zlobily, asle minule jsem zastavila a řešila jsem to rozumněji.
jo a Novu jsem nevolala, nebyla jsem v kondici a dobře nalíčená, takovou ostudu ,bych si nestřihla:o)))
Mu+2kluci 22463
10.10.2007 17:08:33
Ty bláho, Lauro, to je zas mazec!!!
Ještěže to tak dopadlo!!! A teď babo raď :-). Fuj, to muselo bejt otřesný!!! Bude to ve zprávách:-)?? Blbý vtipy, co?

Já zjistila, že jezdím už 2.měsíc bez STK...che.
Laura TDV 16876
10.10.2007 17:01:46
jo a mu, představ si, že se to stalo zrovna na tom místě, kde jsem vyhnala děti u toho lesa a byl to ten samej důvod....akorát, že teď byl se mnou jen Davídek. /nezastavila jsem, / snad jsem to popsala dobře. kdyby tam nebyl ten strom, tak se skutálím srázem na dálnici....
Laura TDV 16876
10.10.2007 16:59:25
holky, tak my na srazík nedorazíme. dnes jsme se podruhé narodili. Bourala jsem a zrušila jsem totálně auto. Nevěřila bych, že mě zachránilo, že jsem nebyla připoutaná a že tam byl strom, kterej jsem porazila a že Davídek nebyl v sedačce, byl na zemi a to ho zachránilo. mmch to byl důvod mé nepozornosti. slezl na zem a ječel, že chce hačí, ale zasekl se pod mou sedačkou, taxem se otočila a bylo.....kdyby nebyl na zemi, tak by vyletěl ven............
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 14500  [Dalších 13700 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.