Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arni | 19497 |
|
|
9.10.2007 13:15:25
Ahoj baby, ja chci taky na sraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Lauro, usly mi Valinciny narozky, takze dodatecne moooooooc gratuluju!!!!!!! a at je, holcicka, spokojena a vesela. A jak se dari tobe? Co tchyne, nezlobi te moc? Deti to maji v popisu prace... Pevan, na ty mysi nevim, jedine kocky nebo jed, u tech krabicek vim, ze nefunguji. Moje mamka mysi nesnasi (ma fobii) a tak je ze skleniku vyhani roky (klasicky podhryzou korinky a proste sezerou vsechno, na co prijdou), ale jeste neprisla na nic, co by trvale zabralo. Ten pipak tam ma nastalo, asi pro lepsi pocit:))), ale nejak vyrazne nezabira. Ja myslim, ze ony si postupem casu zvyknou na vse. I s jedem je to tak, ze dve treba zdechnou, ale maji pruzkumniky a vi, ze zdechli, tak uz na jed nejdou. Ale obivuju te, ze te bavi zahradniceni, mne staci na podzim a jaro x-krat shrabat tuny listi a mam dost, jahody a hrasek si pesti manzel:), do zahradky tchynule se radsi nemontuju, radeji jen zalevam:) Jinak nevim, kdo to psal o jahodach, ty vetsinou prvnim rokem neplodi. Tynko, ty jsi taky zahradnice, minula ses povolanim!;)) Me bavi vicemene jen truhliky a to jen, kdyz krasne kvetou!!!:)) Moje surfinky byly letos moc pekne, ale vzdycky chytnou strasne brzy nejakou plisen a pak jen zvolna skaredi... Uz jsem je zlidkvidovala cca pred mesicem, nemohla jsem se nato divat:). Pristi rok chci zkusit neco jineho, ale je fakt, ze vetsi kvetenstvi u jinych asi neni. Marto, ty fotky jsou super, tolik decek, to musela byt mela:) My ted (teprve:)) zarizujeme Viktorce pokojik, Honzik peclive montuje nabytek a V. mu strasne pomaha. Zatlouka, sroubuje, vi uz, co kam patri, holka se v zivote nestrati, pokud se nezapomene zavrena ve skrini, uz si tam prestehovala kos s hrackama, ze tam ma domecek. Jinak se ji pusa nezavre, tak ja nevim, odkolika funguji ty recitacni krouzky???:oDDD Se spanim jsme jako vzdy na stiru, nechce se spat odpol., ale ani vecer. V lete se asi vic ubehala nebo co, ted zas pekne bojujem. Jsem zvedava, jestli se nebude chtit nasackovat zpet k nam do loznice, ma ted silenou predstavivost a porad odhanim nejake jeskynky, krokodyly a duchy (-nevim vubec, kde na ne prisla, jestli Kouzel.Sk.?) Tak ja letim dodelat obed, papapa! |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
9.10.2007 12:44:51
Adéla byla v Praze po prázdninách a chystá se sem až před Vánoci...
|
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
9.10.2007 12:31:21
Ahooj,
Valince také přeju vše nej, jste krásná rodinka.. Ty jo Davidek s Tedysem vypadaj jak dvojky :o))) Marťo, srazík vypadal pěkně, to muselo být ale už docela maso :o)) Jo, pozdravuje vás Adéla, má toho hodně okolo nového baráčku tak nestíhá... snad si někdy najde chvilku a všechny novinky vám písne sama :o) Srazík eden - uvidím, jak budu mít auto... píšu si to :o) |
| Magda77 | 13048 |
|
|
9.10.2007 12:23:30
tak jsem všem pražským poslala mejlíka, snad jsem nikoho nevynechala, zkusila jsem i adélu, není náhodou v ČR? na kikíska v tabulce není bohužel mejlík, na deni taky ne. udělala jsem si na vás spešl adresář:) takže, kdo by chtěl do něj přidat, aby věděl o pražských srazících, tak se hlašte:)
|
| Maarťa | 31011 |
|
9.10.2007 11:47:35
Super domluveno, budu tam lehoulince po 16,00, mám do čtyř školení na Kodaňské..... ale to je tak 5 minut myslím....
Tak holky: Týnko, Kikísku, Val, Lauro, Katko, Renato, Oliii, Pevan, na koho jsem ještě zapomněla???????? Deni nebudete v Praze???????? Těšíme se!!!!!!!!!!! |
| Magda77 | 13048 |
|
|
9.10.2007 11:43:28
Marťo, to by šlo - pondělí, 15.10. v 16,00 hod - super. Tak kdo se přidá?
|
| Maarťa | 31011 |
|
9.10.2007 11:16:14
Magdi co pondělí 16,OO Eden???????
|
| Pevan/Vašík,Terka | 20061 |
|
|
8.10.2007 23:15:57
Taky se moc připojujeme Valince ke gratulacím, úplně jsem na to předtím zapomněla. To z těch pitomých myší. Omlouvám se, že vás tu tím otravuju. No jo, těhulka, prostě to asi moc prožívám.
Magdi, tuhle krabičku máme na baterky a celý týden si tam píská, tak uvidíme, jestli není na baterky úplně. Aspoň, když jsme to tam zapli a šli na 4 hodiny na houby (tahle je totiž slyšet), tak si tam ty myšky pochroupkávali dál. Marťo, to jsou moc hezký fotečky, muselo to tam být bezva. Ta s těmi motorkami je fakt kouzelná. |
| Magda77 | 13048 |
|
|
8.10.2007 22:28:11
lauro, přejem s klárkou taky valince všechno nejlepší k narozeninám! jste kočky a kočičáci, všem vám to sluší, kluci nádherní, jsou jak přes kopíráka valinka eňo ňuňo!
marťo, to jste museli působit pozdvižení, takových dětiček a navíc dvojčat:) nechceš taky na srazík s náma, do človíčkova nebo tak... kdo chce na srazík do človíčkova a kdy? já nemůžu po, út dopoledne a stř.celou, tak mimo tyto dny. a jestli se opět nikdo nepřihlásí, tak jsem s váma skončila;) pevan, a zkoušeli jste takový ten přístrojek, jak se to strčí do elektřiny a vydává to zvuk, co člověk neslyší, ale myši ano a utečou... musíš to mít zaplý přes týden, když tam nejste, jinak to nemá cenu. |
| Maarťa | 31011 |
|
8.10.2007 21:53:03
No jo Deni, srazík super, dám fotky :-) 18 rodin (38 dětí) to už je opravdu maso, ale bylo to bezva. Snad vám to příště vyjde.....
![]() ![]() ![]() Lauro, charta tým bral děti na víkend, tak jsem nabrala holky a jely jsme taky. Bezvadně jsme si to užili, holky si s dětma super pohrály. jen to loučení pak bylo dost srdceryvné, ale to si asi umíš představit :-( Kdybys chtěla, tak koukni na fotky z celého víkendu tady: http://fotoalba.centrum.cz/photos.php?aid=1047356 ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.