| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 14500  [Dalších 13660 >>]
Laura TDV 16876
6.10.2007 17:02:52
noí to jsem střevo:o))))
Laura TDV 16876
6.10.2007 17:00:59

abyste věděly, jak vypadáme :×))
Mu+2kluci 22463
5.10.2007 22:23:41
Magdo, to je fakt zážitek...

Jo, díky za radu zaplatit si hvězdu na mmb :-)
Magda77 13048
5.10.2007 21:11:15
týnko, to jsi hodná:) já se ceny dobrovolně vzdám, taková jsem já:)

a ještě zážitek - měla jsem do firmy domluvenou učitelku NJ pro manžela - přes inzerát, měla příští týden přijít dát 1.lekci. domlouvala jsem jen po telefonu. no a včera mi ráno volá, že je náhodou v praze, že byla kupovat knihy a učebnice, a jestli se s ním nemůže sejít hned, kvůli organizačním věcem a platbě kursu, tak jsem řekla, že to nejde, že to necháme na to úterý. tak z toho byla celá nešťastná, ale že dobře. ale odpoledne volala znovu, že je ve velice tísnivé situaci, jestli by opravdu za manželem nemohla přijet hned - že mu to snad může být jedno, jestli úterý nebo čtvrtek - že jela z ústí za svým mužem do nemocnice, vyjela všechen benzín, myslela, že on jí dá kartu, ale mezitím byl převezen do brna kvůli kritickému stavu, a ona se nemá jak dostat domů. skoro brečela, že je to malér a jestli by jí nemohl můj manžel zaplatit ten kurs hned!!! tak jsem jí řekla, že to nejde, ona se snažila mě ukecat, tak jsem jí řekla, ať si zavolá svoji rodinu nebo ať jede autobusem a ať se na mě nezlobí, že ji vůbec neznáme a že tohle ne... samozřejmě jsem s ní zrušila i výuku NJ.
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
5.10.2007 14:40:46
No Magdi, když mi napíšeš adresu, klidně ti něco pošlu :o)))
Magda77 13048
5.10.2007 13:47:28
ahoj při pátku! chtěla jsem vám už v neděli popsat svoje zážitky z výletů, a nějak jsem se k tomu nedostala a najednou už je další víkend před námi. tentokrát chceme do zoo, má tam být nějaká barbie akce, tak uvidíme.

děkuju všem za hlasy v soutěži - jednou někde vyhraju, a zrovna je to bez ceny, ach jo;)

dneska jsme byli po hrozně dlouhý době v človíčkově, byla to pohoda, klárka si sama hrála, já v klidu pila s kámoškou kafčo...
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
5.10.2007 13:09:22
Ahoj při pátku :o)) Pevan, to zahradničení ti závidím, já na to nikdy nebyla ale teď co jsme se přestěhovali a máme balkony, tak se taky snažím :o))

MMch rekapitulace mých mičurinovských pokusů.

1) pepino - nejdřív mi zmrzlo a dorazila ho vichřice, zázrakem se vzpamatovalo - no byla z něj krásná zelená okrasa, plná mšic :o)) květy opadávaly, ale "úspěch" - 1 pepino dozrálo a fakt mi moooc chutnalo :o))))))) no z 6 rostlin 1 plod, jsem borec :oDDDDDDDD

2) hrášek - se povedl, ale v truhlíku moc nevyroste a za těch pár lusků to ani nestojí sázet... ale byly dobrý...

3) jahody - no ty dopadly taky nějak divně, ani nekvetly, ale možná že to bylo tím, že jsou prvním rokem, nevím... dám jim šanci příště :o)) mmch nevíte někdo, jak je přezimovat? můžou zůstat v truhlíku na balkoně?

4) rajčátka - tak ty se opravdu povedly, až na molice, co se mi do nich dali, slízela jsem mističku denně, ještě jsou obalené, ale už jsou od molic uschlé, tak je asi otrhám zelené, třeba něco dozraje doma...

5) surfinky - se vyvedly, jen mě štvaly ty kolonie mšic, letos toho bylo nějak moc :o( už mají holky ale odslouženo :o(( škoda... jsou fakt děsně náchylný na všechno, je to piplačka...

Tak a jedna ze dneška - Ondra to přežil :o))

pipka pipka 44046
5.10.2007 10:02:45
Přesně,při poslední reklamě jsem tuhá...Vždycky si řeknu-na chvilku zavřu oko..
Pevan/Vašík,Terka 20061
5.10.2007 9:40:18
tak to se mi stává taky. Nejhorší je přečkat reklamu. :o)) A potom mě to mrzí a taky se všude možně ptám, kdo to viděl. Nejlepší je, když usneme oba s manželem. :)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 14500  [Dalších 13660 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.