| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 14500  [Dalších 13650 >>]
pipka pipka 44046
5.10.2007 9:36:58
Pevan-dík!To je báječný,že je to na pokračování:)Příště třeba neusnu...
Pevan/Vašík,Terka 20061
5.10.2007 9:02:24
Ahoj Deni, viděla a je to na pokračování. Tenhle díl končil tím, že v nějakém hotýlku chytli toho dalšího, co střílel a když ho vyváděli ven,tak ho někdo zastřelil.
pipka pipka 44046
5.10.2007 8:59:35
Ahoj,
Pevan jsem dlouho neviděla!

Všechny vás zdravím a jsem tu opět,po delší době s otázkou!Proboha,neviděl jste někdo včera konec Kriminálky Las Vegas????Prosím,prosím!

Kluci jsou fakt pěkný-Mu,Týnko..
Pevan/Vašík,Terka 20061
5.10.2007 0:09:58
Tak tomu rozumím. Co jsme v zimě koupili chatu, stal se ze mě, jak všichni říkají, zahradnický maniak. Máme u toho skoro 1500m2 zahradu, je to docela fuška, ale zatím mě to baví a řekla bych, že čím dál tím víc. Jen máme hrozné problémy s myšima. Na zahradě to ještě šlo, i když jsem nadávala, když mi sežrali kedlubny, ale v chatě už nám dost vadí. Jsou hlavně na půdě a v noci tam pořádají honičky. Pastičky jsou pořád plné a pořád jsou tam další a další.Taky jsme si říkali, že bychom časem místo chaty postavili domek, je na stavebním pozemku, tak by to neměl být problém, ale nejdřív musíme zplatit tu chatu. Na jednu stranu jsem v Praze ráda. Mám tu kamarády, známé a je tu všude všechno. Ale na tu druhou stranu, ten klid na venkově, čistý vzduch, hned u chaty vonící les a louky a i pro děti je to lepší.
Mu+2kluci 22463
4.10.2007 23:02:21
A taky nás to nakoplo, že se už asi pustíme do stavby, jen, co seženem pozemek a tak :-), to jsme chtěli stejně, ale chtěli jsme to odložit, abysme nedělali taxikáře, ale už to kašlu, zjišťuju, že jsem stejně čím dál větší buran, mnohem víc mě zajímá příroda než kultura, budu se radši rejpat v hlíně, než chodit na manikůru, takže dáme městu vale :-). Snad to tentokrát klapne. A byt je v perfektní lokalitě, rekonstruopvat umíme (bude to už třetí rekonstrukce z ruiny, co manžel podniká), tak by to mohlo všechno dobře dopadnout, prodat se to dál a neprodělat (aspoň).
Mu+2kluci 22463
4.10.2007 22:57:40
Pevan, právě, že je to štěstí, že jsme ho pozvali :-), ono se třeba nic nestane, ale třeba se taky bude muset časem hodně investovat do zpevnění domu...
Mu+2kluci 22463
4.10.2007 22:55:23
Tak to u našeho Honzíka to bylo jako u Klárky, kdoví, jestli ne horší. Doteď ho musíme krmit, sám by se asi nenajedl, nevím, jak by přežil...:-)))
Pevan/Vašík,Terka 20061
4.10.2007 22:40:34
S tím papáním u holčiček je to asi vždycky horší než u chlapečků. S Vendou problém nikdy nebyl a švagrové holčička taky ze začátku nechtěla nic jíst. Teď je to tedy naopak. Šárka zdlábne co vidí a Venda si začíná moc vybírat.
Zrovna jsem byla tenhle týden u kamarádky. Má 5ti měsíční holčičku a příkrmy, jí vždycky musí tak naředit a dát do lahvičky s dudlíkem, aby to mohla vlastně vypít, jinak by jí nic taky nesnědla.
Pevan/Vašík,Terka 20061
4.10.2007 22:34:02
Moc děkuju. Teda to je hrozný. Před třemi lety jsme tady toho o tom napovídaly a já už si nic nepamatuju. Nějak se budu muset přepnout z už maminky na zase těhulku. :o))
Týnko, moc krásné fotečky s ještě hezčím miminkem. :o)))
Mu, tak to je tedy pech. Takže, kdyby jste si ho tam nepozvali, byli byste sice v klidu, ale bůh ví, co by se mohlo stát. To je fakt hrozný. My, když jsme bourali příčku, tak jsme statika nezvali, ale teď si říkám, že je to asi radši vždycky lepší.
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
4.10.2007 22:22:53
Mu dík o)
Já si to taky užívám, protože mu zatím šmakuje a je to radost.. :o)) do Klárky jsem stěží něco nacpala... začla pěkně jíst až kolem roku, když už se to podobalo normálnímu jídlu, jako třeba kousky brambor a zeleniny... atd.. mixovaný šlichty jí teda nejely .O( kaše ani náhodou, na to jsem zvědavá u Ondry, ale myslím, že bude jedlík... :o))
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 14500  [Dalších 13650 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.