Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
4.10.2007 22:11:16
Týnko, je nádhernej!!! Já už se strašně těším na příkrmy. To, co mě minule děsilo, mě teď láká :-).
Dnes kontrola ve 4 měsících: Kuba 7,35kg, 64cm. Dostali jsme první dávku hexavakcíny, zatím žádná reakce. Při očkování ani nepípl, smál se. Pevan, já se mazala nejdřív olejíčkem z Weledy, pak miminkovským olejíčkem Bübchen, což je prakticky čistej slunečnicovej olej. Ale myslím si to, co Týnka. Hlavně promašťuj, vyber si, co je ti milejší, jestli mléko, olej, nebo krém...:-). Jo, toho statika pozval manžel na konzultaci, protože jsme chtěli bourat příčky. |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
4.10.2007 20:32:38
Nazdar tetky :o))
![]() Mrkvičkový prskal ![]() |
|
|
4.10.2007 20:20:43
Ahoj Pevan, jé to muselo být super!! Užívej si to a fotečku si vezmeš příště :o)
Břicho si maž čímkoliv hodně mastným, třeba sádlem :o)) ne fakt můžeš třeba pleťovým mlékem na suchou pleť, nebo indulonou.... udělá to stejnou službu jako ty spešl a levněji :o) |
| Pevan/Vašík,Terka | 20061 |
|
|
4.10.2007 18:54:47
Jé, můžu poprosit o radu? Už si nějak vůbec nic nepamatuju. Čím jste si v těhu mazali bříško? Totiž ten krém, co jsem používala, mezitím už přestali vyrábět a já teď vůbec nevím, co si koupit.
|
|
|
4.10.2007 18:50:43
Mu, s tím bytem je to fakt hrozný. Moc držím palečky, ať se to brzy vyřeší a máte konečně pohodové, hezké bydlení.
A to k vám ten statik přišel z ničeho nic nebo si ho někdo pozval? |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
4.10.2007 18:42:44
Ahojky:-)
Ahoj Pevan, to je moc hezký slyšet zas o miminku v bříšku!!! Moc ti to přeju, užívej si to. Kačko, tak jste se měli fajn, to je super!!! Mmch máme tubbiesmánii:-), máme je už vystříhaný (několikrát) z barevnýho papíru a vylený na zdi:-))). Lenčul, vy se uzdravte!!! Taky jsme byli na houbách, taky jsme našli :-))). Týnko, v čem se pohybuje po lese Ondrášek??? My v šátku... Jinak už se snažím na byt myslet jako na projekt zhodnocení peněz, máme v merku nějaké další pozemky, tak tak :-). |
|
|
4.10.2007 16:56:50
A když už si tu tak píšu sama :o))), musím se vám ještě s něčím pochlubit. Včera jsme poprvé byli v Gennetu na větším UZV, tak jsme teď ve 13tt, termín porodu máme 12.4.08. A konečně poprvé jsem viděla jak se miminko v bříšku hýbe. S Vénou jsme na to neměli štěstí. A včera jsme krásně viděli, jak mimčo kope nožičkama, chvilku nám mávalo a taky si cucalo paleček a pilo plodovou vodu. Bylo to krásný. Jen jsem pro samou radost zapomněla poprosit o fotečku, takže ještě žádnou nemáme. :o(
|
|
|
4.10.2007 16:22:03
Teda, tak jsem zabrousila trošku dál. Holky to mě mrzí, že máte takové starosti. Někdy mám pocit, že se svět prostě někam řítí, že už člověk opravdu neví, co kde ho může potkat. Neznám snad nikoho kolem sebe, kdo by mohl na 100% říct:jo, jsme opravdu šťastní, život je fajn.
Dee, držím moc moc palečky, ať všechno dopadne dobře. Od jisté doby vím, jak opravdu dokáže být spravedlnost slepá. |
|
|
4.10.2007 15:46:11
Ahojky, jen v rychlosti jsem zhltla pár posledních příspěvků. Taky jsem přemýšlela o tom, že bych už Venyna sem tam dala do školky. My tu máme kousek tu hodinovou, tak by to nebyl problém, ale přiznám se, že se teď docela bojím těch dětských nemocí typu plané neštovice, zarděnky a tak. A fakt vám docela závidím, že se vám prckové schovávají za nohy a brečí, když odcházíte. Vendovi je úplně jedno, když není s námi. V obchodech mi ütíká a jestli mě vidí nebo ne, vůbec neřeší. Děti miluje, ale taky se bohužel i rád pere o hračky. Takže je to takový malý-velký raubíř. Dokonce mi nedávno řekl, že se moc těší na miminko, že s ním bude boxovat.
|
|
|
4.10.2007 9:49:54
Ahojda, nějak jsem teď nestíhala...
víkend byl super, chodili jsme na houby a bylo jich fakt hooodně.. skoro by se daly sekat kosou :o)) takže jsem po víkendu pořád jen večer stála v kuchyni a zpracovávala houby do mrazáku u na sušení a pak taky jablíčka na křížaly.... Mu, to je pech s tím bytem :o(( no snad najdete něco lepšího a na byt kupce. Držím palce!! Mirko, to je škoda, že vám zrušili tanečky :o(( Deni, jsi borec!!! tak teď už jen jezdi a jezdi a nepřestávej!!! s každým kilometrem je větší a větší jistota!!! :o))) Kačko, super, že jste si to užili a těším se na fotky!!! A dík za optání, samozřejmě, že je to tak jak jsem tušila :o)) jsem simulant!! krk bolel ještě přes celý víkend a teď už snad ťuk ťuk, 2 dny docela dobrý.-. zkouším brát B komplex... jinak Ondra kašel, Klárka kašel a z nosu vodovod :o(((( se picnu ... Lenči, že se ukážeš :o) dík za další tip, kam na to chodíš.. já už jsem nahamounila dost u Rossmana a dm. :o))) ať se brzo vyzdravíte. Výsledky soutěže o nejvtipnější hlášku jsou v deníčku - VÍTĚZKOU SE STÁVÁ MAGDA!!! TAK GRATULUJU!!! Lenči, takže vyhlášuješ nové kolo?? A taky se ale zůčastni!! :oDDDDDDDDD V pondělí jsme "oslavili" Ondrův půlroček, hrozně to uteklo.. už baští mrkvičku a moc mu chutná... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.