| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 14500  [Dalších 13630 >>]
Lencula a Terka 15839
4.10.2007 9:12:41
a jako vždy - Terka na závěr ;-)
Marodíme s úsměvem :-D

Lencula a Terka 15839
4.10.2007 9:08:38
Takže fotomaniačky :-D
Pokud jste stále některá nestihla udělat fotosešit nebo chcete další ;-) Hlásím novou akci ;-)
Není to už úplně zadarmiko, ale za 39,- /manipulační poplatek/ Pokud chcete vědět víc - mrkněte sem:
http://www.digimax.cz/index.php/detail-clanku/6877
ale pozor!!!! Mé hlášení má krapet zpoždění :-D akce trvá pouze do 7.10.07 :-( /od 1-7.10.07 přesně/ Takže honéééém, zasednout a tvořit)
/šoupla jsem to i do deníčku/

Abych nezapomněla – dostala jsem mejlíkem další foto do soutěže o nejvtipnější hlášku, tak myslím od 15.10 by mohlo být vyhlášeno další kolo.... ;-)

mějte se krásně, užívejte nádherného podzimu /my jsme zrovna nastýdlí – všicí :-D/
páá Lenka s Terezkou
pipka pipka 44046
4.10.2007 8:26:06
Tak se Kačko snad zadařilo!

Všimla jsem si tady nějakejch princezen-Vája a Bája:)To jsou teda pěkný panenky!
* Kačka * 70429
3.10.2007 21:21:07
Deni ,dik. Poslala jsme Ti aktualni adresu. Pa K.
pipka pipka 44046
3.10.2007 21:01:07
Ahoj,
Kačko máš meilík.doufám že dorazil,kdyby ne tak napiš:)
* Kačka * 70429
3.10.2007 20:33:53
Ahoj jsme doma :o]]]

Bylo to super. Ale pac nemam sve pc ,tak fotky budou pozdeji .

Deni jsi sikulka ,ze jsi takle sebrala odvahu a jela :o]] Hura :o]]Fakt ti to preju :o]

A muzes mi poslat kontakt na tu psycholozku? Ja nekoho dobreho hledam pro Toma. Ted zacina zadrhava nebo koktat. Ne moc ,ale mame koktaveho kamarada a tak mam strach :o{ I pro to jeho chovani :o{{ Dik.

Mumu to je mi lito, ale proste deti to delaji :o{{ Tom to delal take . A mama jsi skvela ,jen toho mas dost ! Ja to dobre znam :o{{ Dik za zpravu s Tabiky.
A az dozraje cas, Vase bydleni se urcite vyresi, tak jak ma :o]] Tak hlavu vzhuru !

Tynko, tak kdy bude vysledek ?? Na boleni v krku ja jsem expert :O{{

Musim za muzickem:o]
melisa 22585
3.10.2007 20:20:47
Mu, prečetla jsem Tvůj příspěvek a hned Ti musím napsat. jsem na tom stejně jako Ty - chtěla jsem dát občas Maxíka do nějakého koutku nebo do soukromých jeslí - prostě kamkoli,abych si mohla něco zařídit a taky se pomalu připravit na nástup do práce. ALe od určitého věku, je to sním hrozné - nechce nikam jít beze mně, i když byl dříve odvážný a společenksý, tak teĎ se za mně schová a brečí a ani se nehne. My bohužel bydlíme ve vesnici, kde není ani hřiště, neni park - prostě nic, kde se můžou sejít maminky, nejsou tady ani chodníky, tak všude jezdíme autem. Možnost někoho potkat nebo se s někým seznámit je prostě mizivá. samozřejmě, že žádné soukromé jesle ani školky nablízku taky nemáme, takže do kolektivu dětí se vůbec nedoastaneme. KDyž jsem se s ním byla podívat do školky, tak se mně držel za nohu a plakal. S cůvou to bylo stejné - zkoušela jsem 2 chůvy, ale pokaždé to dopadlo šíleným pláčem. Dnes jsem s ním byla u chůvy potřetí a konečně snad bude obrat k lepšímu - asi je ot prostě o zvykání. Chůva říkala, že pláče jen když jsme my tam a když nás vidí odcházet a pak se uklidní. První dny s ní nemluvil, nepil, nejedl - prostě tma jen seděl a trpěl. Včera se normálně hrál a povídal si sní a dnes u ní i spal a dokonce plakal, že nechce jít domů. S dětským kolektivem to ještě vyzkoušené nemáme - do školky mi ho vemou až od 3 let a v soukromých jeslích jsem neuspěla, tak doufám, že to pak bude lepší, ale pro mně je úspěch, že už konečně vydrží několik hodin s někým cizím!!!
Mirka a Verunka 26012
3.10.2007 20:09:32
Mumu, to co popisuješ s Honzíkem znám od Verči taky.Ale prostě teď když jsem to zkusila znovu (po prázdninách) tak je to dobrý.Ale třeba když jsem chtěla aby jí hlídala moje máma !!!! řvala jako tur. Na ty tanečky jde dobrovolně ,protože ty holky co to vedou zná už z mateřskýho centra.Třeba ve školce to bude jiné(doufám ,že ne a půjde to hladce :-)).Uvidíš to bude časem dobrý,teď tě nic nežene,můžete být v pohodě spolu doma a až bude větší tak to bude jiný.To víš dětičky jsou pořád s námi maminkami a tak se jim k jiným nechce.
Renítko 6264
3.10.2007 14:24:26
Mu - neboj :o) To, ze statik nieco povedal neznamena ze dom pozajtra spadne...Myslim, ze si ho mozes spokojne nejake roky uzivat :o)
Renítko 6264
3.10.2007 14:22:20
Kedy ma ist do skolky? Chodite medzi nejake ine deti?

Petko to ma rovnako, ked stretne jedno dieta, tak nadviaze kontakt, hra sa, rozprava, organizuje co budu robit, vtedy je vodca. Ked je deti vela, a este k tomu niekto po nom chce verejny tanec, spev...Zablokuje sa, prirastie k zemi, alebo sa taha prec...

Ale zasa, ako spoznava deti v materskom centre, tak sa pomaly otukava. A dobre je, ze dalsie 4 deti z tych ktore tam chodia, nastupuju s Petkom v januari do skolky, bude tam mat nejakych kamaratov, nieco/niekoho, koho pozna...
Verim, ze to bude prebiehat lepsie, je starsi a skolka je nieco ine...

Na tie jasle bol este maly, ale hlavne bolo zle davat ho len na den, nevedel sa zaradit do ich systemu, ani sa to nedalo, dvojrocny si nepamatal o 4-5 dni ze v jasliach vobec bol a nie este aky je tam rezim dna... Neviem ci som to napisala zrozumitelne, nechcem sa tu moc rozpisovat...napis mi na Skype alebo tak...
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 14500  [Dalších 13630 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.