Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
2.10.2007 15:11:39
Ahoj holky, díky :-).
Mirko, to je škoda s tím divadýlkem, vyloženě nevýhoda nepražských dětí...tady taky nic není, tak aspoň ty tanečky!!! Deni, jsi šikulka:-). Každej máme ňáký strachy...já se sice volantu nebojím, ale do letadla achjo...a je tolik míst, kam bych chtěla. A Kubík bébébé!!! |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
2.10.2007 15:01:22
Mirko-kačka se nebojí už dávno:)))))!!
|
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
2.10.2007 13:16:39
Kačko,blahopřeju ti k nebojácnému řízení !!!!!Já se zatím bojím,a když si vzpomenu jak jsem jezdila o 106 :-)
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
2.10.2007 7:57:32
Ahoj,
co všechn děláte.Kde jste? Mu-to je pech!Já vim,že se to takhle radí,ale myslím,že by bylo nejlepší hned něco shánět a ten byt prodat co nejdřív.Když to poradil statik vám,poradí i jiným...a čím dřív se toho zbavíš,tím budeš klidnější.Ale jinak- o starostech s bydlením bych já mohla napsat román...:(( Já napíšu drobnou radůstku-asi si už nepamatujete,ale psala jsem tu o tom,jak se bojim jezdit s dětma,a sama a v provozu a zkrátka jak jsem neschopná řidička.Tak celé prázdniny jsem na sobě pracovala,jezdila jsem skoro každý den.Pak vždycky s jedním dítětem-tak do Pejru(asi 10 km)na nákup a zpátky..A teď v sobotu-marek hrál v Rakovníku.Tak já a dvojky jsme jeli s ním.(Mára ještě ležel s chorůbkou).v Rakovníku jsem si vzala auto a jela k tetě,sama s dětma(asi 20 km od R.)A do Ústí pak taky-tak jsem odřídila asi 150 km a byla jsem v euforii.Pro mě to fakt moc znamená a už si nepřijdu jako debil... Kačko-s Márou chodím do poradny.K psycholožce,prý nejlepší v Ústí(poradila jedna známá soc. pracovnice).Zatím jsme na začátku,ale učíme se zvládat vztek, scény a takový to divoký chování.I tik měl,ale to se o moc zlepšilo.. |
|
|
1.10.2007 16:06:28
Jo a ještě abyste holky věděli jak to tady u nás v zapadákově chodí.Jak jsem minulý týden přihlásila Verču na tanečky a na divadýlko,tak pro "obrovský" zájem (2 holčičky) je divadýlko asi zrušený.Aspoň že na ty tanečky ty maminky svý holčičky přihlásí (tak jich je naštěstí dost).
|
|
|
1.10.2007 16:04:22
Ahoj!!!
Mumu,to máš tedy těžký. Mě se dnes v noci zdálo ,že nám rekonstruují koupelnu a hrůzou jsem se probudila(naštěstí máme novou). Třeba si toho statika špatně pochopila,i když to je blbost,viď? Tvůj manžel tomu rozumí. Když jsem přijela kdysi nabízečky materiálů ohledně odstraňování vad panelové výstavby ( z Karlových Varů :-))ještě několikrát se mi v noci zdálo že se hroutí výztuže a schodiště (a to bydlíme ve zděným,přesto takový hrůzný sny).Jenže ti prodejci to tak dokázali podat(třeba ten váš statik taky ?) a to mě to zase až tak nezajímalo,ale jak je vidět tak se mi to v hlavě dost usadilo.Dokonce jsem se tam dozvěděla,že paneláky byly projektovaný na 30 let životnosti a podobný perly. Bydlení na venkově s dojížděním: dokud budeš s dětma doma,takto zvládneš v pohodě,bude ti jedno jestli jedeš 10 minut nebo 15.Ale až budeš chodit do práce,tak to bude náročný.My bysme mohli z fleku se přestěhovat na chalupu (po několika nutných stavebních zásazích:-)),ale asi by se mi to nelíbilo napořád.Víkend je dobrý,ale vždycky se už v neděli těším domů. To jsem se rozepsala, no nic ,stejně ti nikdo neporadí,zkus nechat starosti trošku na manžovi,ty máš s dětmi dost.Ale já vím to je těžký,taky si dělám všechny starosti já a ostatním nic nenechávám:-) |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
1.10.2007 14:32:13
Radši takhle :-)
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
1.10.2007 13:31:55
ahojky, trochu rozvířím tiché vody :-)))
Jako už mnohokrát mnoho z nás, jdu si postěžovat, opravdu nemám, komu bych to teď řekla, achjo...budu moc ráda za vaše nápady, zkušenosti atd... Opět téma bydlení, u nás již dlouho přetřádané. Po delším rozhodování, jak ho směřovat (byt, dům, novostavbu, ve městě, za městem, na venkově...), jsme koupili v červnu byt, jak víte. Pak byly potíže se zedníkem, takže rekonstrukce stále probíhá, v současnosti se škrábe a dělají nový štuky, ještě nás toho čeká dost. A naskytl se problém v podobě nové informace a to, že nám statik doporučil se bytu zbavit... Přijde mi to jako trest za moje hříchy:-(. Takže jsme v jakoby opět na začátku. Můžeme tam pár let bydlet a pátrat po něčem jiným, prodat a odejít. Teď by byl prodej komplikovanější, protože ještě neproběhl převod z podílového vlastnictví do osobního a museli bychom podstoupit takovou mašinérii, že už je lepší nějaký rok počkat, až se to převede. Možná to tak uděláme, stejně jsme měli v úmyslu být tam tak 15 let a mezitím stavět. Ale teď se mi to zdá celý aktuálnější, nemám klid, prostě bydlení má chybu a mě to se...Už se mi tam tolik nechce. Když jsme se rozhodovali, hodně lidí nás zrazovalo od domu na venkově kvůli věčnýmu dojíždění s dětma do škol, kroužků atd...Náš pozemek (jeden už máme) je opravdu v totální díře, kde není snad ani obchod. Furt balancuju mezi touhou po přírodě, zahrádce a klidu a výhodou města a všeho po ruce. Na dům se zahradou na okraji KV asi nebudeme mít...i když možná bych se už i do toho pustila. Do satelitu se nám nechce. Vše se komplikuje ještě tím, že typ domu, co chceme eventuelně stavět, nám jen tak všude nepovolí. Už vlastně nevím, co chtít, kam zaměřit aktivitu a čas neúprosně běží... Myslela jsem, že můžu klidně spát, že i kdybysme už nikdy nic nepostavili, budeme mít pěkný byt na dobrém místě, teď se to pokazilo, rekonstrukce běží, nevíme, jestli do ní investovat tolik, co jsme chtěli, do provizoria se nám taky nechce....áchjó. |
| Magda77 | 13048 |
|
|
28.9.2007 12:28:00
ahoj, my dnes plánovali výlet na ponny festival do mělníka, ale při tomhle počasí zůstáváme doma:( a zítra jsme chtěli na karlštejn na vinobraní, tak z toho asi taky nic nebude.
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
28.9.2007 10:37:05
Ahojky, všem, co někam razí na prodloužený víkend přeju aspoň jakš takš počasí a hlavně dobrou náladu :-))).
Zdravím Silvu po dlouhé době!!! Holky jsou fešandy! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.