| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 14500  [Dalších 14410 >>]
Ryšulka, K+A 20084
30.10.2009 8:03:40
Ahoj všem, tak koukám, že občas nakouknete a prohodíte pár slov ~:-D.
Tak pár foteček taky od nás, snad si to ještě pamatuju.

jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
25.10.2009 20:03:41
Ha, tak už je zase vidim! To jsou kouzla ~t~
25.10.2009 20:02:23
No teda, kam ty fotky zmizely, ještě odpoledne tady byly ~:-D~d~. Jdou vám někomu vidět ~:-D?
25.10.2009 16:06:56
Jak jde s Kamčou čas :-)

25.10.2009 15:29:28
Ahoj ženy, mockrát děkuju za přijetí! Kamilka se narodila posledního března, přesně na termín porodu. Je z mého druhého těhotenství, první bohužel nedopadlo dobře. Je to naše vytoužená a vymodlená holčina. A pak máme ještě pětiměsíčního Šimona.
Kami chodí druhým rokem do MŠ, kde se jí moc líbí. Taky chodíme na angličtinu, plavčo a do Sokola na cvičení předškoláků.
Logopedii jsme navštívili asi před měsícem, podle paní logopedky je zbytečné chodit pravidelně, že prý už jí správná výslovnost "nabíhá" a je to jen otázka času. Ale trénujeme alespoň doma, teď hlásku č :-).
Bruslení ani lyžování jsme zatím nezvládli, Kami se narodila hypotonická, takže tyhle věci jsou pro nás trochu dřina. V lednu jedem na hory, Kami bude chodit do lyžařské školičky, tak snad uděláme zase nějaký pokrok. Brusličky má zatím jen "kačenky", kvůli slabším svalíkům na zádech jí chci učit pořádně bruslit až příští rok. Plánuju hokejový brusle, je v nich líp zpevněná noha.
A jinak bydlíme asi dvacet km od Berouna :-).
A co vy?

*Renata* 32782
24.10.2009 10:10:37
Lenko, Terka je na focení prostě profík.

A zpravodajství
Zatím stále chodím do práce na pumpu, práce mě baví a hlavně vyhovuje noční.
Martin ale odmítá ve školce spát, protože a spaní se stěhují do jiné třídy a on dělá už od rána scény, že tam nejde. Jinak se do školky těší. R i Ř už umí dlouho, mluví dobře a pořád. Minule se díval na ordinaci a po ní prohlásil........maminko, dneska to bylo zajímavý, ani jsem do toho nekecal, hlavně konec byl zajímavý ))
Iveta si konečně včera převzala klíče od bytu, tak definitivně bydlí s Ondrou.
Maarťa 31011
22.10.2009 15:23:45
Leni, Terka má super kostým. U nás žádná podobná akce není, ale já jsem snad i ráda, ono se to pak nedá moc skloubit s prací ty školkové akce a zase tam člověk nemůže nejít :-(

Jinak taky nepíšeme, teda spíš slova jako jména, maminka a tak, ale to je po paměti, spíš jako když namalují sluníčko. I když písmenka poznají skoro všechny.

No vidíš s notýskem, to mě nějk nenapadlo, na aerobiku taky mají a dostávají razítka přesně jako u vás: dlouho předlouho to prohlížíme.

Za chvíli vyrážíme na plavání, tak na nás myslete, Nikolka tam celou lekci klepe kosu a pláče, že je jí zima, už jsem jí naslibovala kdeco že nebude plakat, ale nevím nevím, ona za to asi vážně nemůže, je mi jí hrozně líto. Když jí tam ale nedám, tak se nikdy neotuží a bude to pořád stejné :-(
lala. 30162
22.10.2009 14:47:18
Marti jsem tak moc ráda, že jsi s kalendáři spokojená ;-) děkuji za pochvalu chi a za reklamku ;-)

k logopedii - ať vám brzy pomůže!! určitě je teď vhodný čas začít... do školy budou holky kafrat tak jak mají /krom toho že pořád :-D/
U nás se logopedie učit nesmí /ač to má školka v zaměření :-O /, mají zákaz :-O.. prý se nesmí učit ani v psycho poradnách.. svolení má jen spešl logopedi.... Procvičovat normálně mohou, ale aby samy určovali co konkrétně prý nee.. asi se jim do toho nechtělo....
myslím, že do sešitů budou dostávat úkoly na procvičování a pochvaly - samolepky /Terka svůj milovaný sešítek zbožňuje a každou samolepku si musíme prohlížet hodiny :-D/
A mooooc je chválím za psaní!!! téda.. Terka se sice jako podepíše... ale jinak nic moc... opsat text taky umí, ale bohužel jak je levák má hoodně tendenci opisovat "arabsky" zprava doleva a ještě k tomu obrací písmenka.. vysvětlit si to nenechá, tak to nelámu, psaní jí moc "nedovoluju" - nepodporuju..... aby si nezvykla psát špatně... snad jí to v přípravce nějak vysvětlí...

chi jinak bundička je nextíkovka z mimáče za 120,- /vyměnila jsem jen zip/ a mamina nám k tomu ještě přidala tu čepku-úplně novou s visačkou... řekla bych nejlepší kup co se nám povedl :-D ALE - vyměňovat zip u bundy - už nikdy víííc!!!!! :-D

jo a foto z dnešní halloweenské párty :-D to vám byl šrumec....~t~ děsný světlo, zběsile poletující děti, nikdo neposlouchal :-) no fotky nic moc.. :-D
Takže zde je Terky třída a tady je Terka s pí uč. Kačenkou /je úžasná/ a Vojtíkem - to je tak hezkej klučina!!! chi ten by se mi líbil - hahahha :-D

bože to jsou zase romány...... ~f~
Maarťa 31011
22.10.2009 8:52:21
Leni krááása a Terka má boží kabát!!!!!

Od nás jediná novinka, holky začaly chodit ve školce na logopedii, tak snad to k něčemu bude. Nikča si šlape na jazyk (sykavky) a Týna neumí R a Ř. Takže dneska první lekce, mají mít sešit, to jsem moc zvědavá, co do něj budou psát, když umí napsat max 5 slov každá :-) No ale těší se, tak snad je to nepřejde a bude to k něčemu.

No a máme od Lenculy krásné kalendáře, tak jí ještě uděluju pochvalu veřejně, fakt se moc povedly. Leni díky

lala. 30162
21.10.2009 20:50:48
:-D děkujiii
hele a co zpravodajství jako??? ~o~~o~
~t~~t~~t~~k~~w~
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 14500  [Dalších 14410 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.