Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
26.9.2007 14:24:20
Rení to netuším... zkus si to nějak vygooglovat.. teřba na něco narazíš..
|
|
|
26.9.2007 14:23:49
Dee, no tak to tě chápu, že z toho nejsi odvázaná :o(( snad to nějak zvládneš a nikdo po tobě nepůjde :o))
Kurňa já toho baciláka z krku snad nevyženu, už zase nemůžu polykat :o((( tentokrát mě to bere jako na kořenu jazyka, sakra co to je za svinstvo?? .o((((( Zítra se určitě dozvím, že mám výtěr negativní a tudíž jsem simulant a to teda nevím, co s tím budu dělat..... |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
26.9.2007 13:52:45
Mu, je to v k.ú. Modřice - mezi Rajhradem, Želešicema, Popovicema a Modřicema (prostě u motelu Bobrava :-D)Snad se nám tam bude líbit, je to snad jediná lokalita, kde to máme k oběma babičkám stejně daleko. A asi tam budeme jedni z nejchudších obyvatel, zatím jsou tam jenom developerské řadovky a pak samý honosný vily přes tři parcely.
Holky dík za útěchu, já právě už několikrát byla vypovídat na FÚ, minulý pondělí mě překvapila návštěva z kriminálky v osm večer doma a výhledově kolem Vánoc by měl být ten soud v Praze. Už v životě nechci být zaměstnaná, už čtyři roky tam nejsem a pořád s tím mám nějaký problémy, furt se stresuju, kdy mě kdo zavolá a kam zas budu muset jet. Navíc mám strach, abych náhodou nešla bručet já :-( A nebo aby mě bývalý zaměstnavatel nenechal za svědeckou výpověď oddělat. Chjo. |
| Renítko | 6264 |
|
|
26.9.2007 13:46:00
Mirka - :o) aj ja ho mam v hlave, ale neverim mu natolko. Bojim sa, ze dam namiesat nejaku sytu farbu, manzel bude malovat so zatatymi zubami a vysledok bude hrozny...Preto by som to rada videla na nejakom obrazku :o)
|
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
26.9.2007 13:18:45
Rení,já mám "program" v hlavě.Vybrala jsem oranžovou a zelenou (nejsytější ze vzorníku,zelená tedy 3. od zadu) a máme super vymalovaný obývák,kuchyň předsíň a dětský (pubertální:-))pokoj (do něj jsme doplnili i žlutou ,ta zelená a oranžová jim připadala málo odvázaná:-)).Jsem spokojená.Zkusím sem dát fotky ,ale ne hned.
|
| Renítko | 6264 |
|
|
26.9.2007 13:15:39
Ahoj,
neviete niekto nahodou nazov nejakeho programku na malovanie miestnosti? Jeden som davno mala, ale neviem si spomenut ako sa volal...:o((( Chcela by som skusit v obyvacke nieco odvaznejsie ako je biela, ale nemozem na manzela vybalit nejaku zltu alebo bordovu bez dokazu ze to vyzera dobre s nasimi tmavymi tramami... VDAKA! Je to dost surne, ked do troch dni nepresvedcim, nedam namiesat farbu tak mi zostanu biele na najblizsich 5 rokov!!! :o) |
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
26.9.2007 13:04:47
Mumu,však se Honzík otrká.Mě včera Verča řvala že nechce domů.To když mi řekla jedna holka,že její holčička nechtěla ze školky,tak jsem si pomyslela (hanba mi),že se jí ani nedivím.No vidíš a Verča taky domů nechtěla :-)
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
26.9.2007 12:56:19
Jo a když byl v tom MC, tak jsem si užila s hodným Kubíkem, zajela si na nákupy a koupila hezký tričko...tak aspoň k něčemu to bylo:-)
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
26.9.2007 12:47:20
Dee, blahopřeju k pozemku:-), kde to je? To víš, já stará Brňačka!
Držím pěsti vaší rodině kvůli zdravíčku!!! A tobě k tomu soudu. Já taky lítala v předminulé práci po policajtech... Týnko, Klárka je fakt dobrá!!! Dnes byl H. poprvé dopoledne ve "školce" bez mámy v MC. Nezavolali mě jen proto, že volali omylem jiné mamince. 1,5h tam probrečel a zbytek strávil v kanceláři s jednou tetou a za dětmi nechtěl ani za nic...Teď zas řádí doma jako obvykle. Achjo, Kačko, jestli nakoukneš, tak díky za Tabíky, už je pouštíme :-))) |
|
|
26.9.2007 12:37:28
No já posledně na těch policajtech byla už taky s malinkou Klárkou a tak mi pak řekli, že k soudu nemusím, že je nás hodně svědků a vyberou tam jen někoho....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.