| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 14500  [Dalších 13570 >>]
Mirka a Verunka 26012
26.9.2007 12:31:57
Ahoj holky!!

Dee,úplně jsi mi připoměla,že jsem taky byla vypovídat u soudu ohledně zaměstnání ,co jsem na mateřské.Ale omluvila jsem se že nepřijdu,že nemám hlídání a jsem na mateřské dovolené a oni přijeli ke mě domů.Ani jsem nikam nemusela:-)
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
26.9.2007 10:37:52
Ahojec,

Dee, gratuluju k pozemku!!! No ty ostatní zrávy nic moc :o( držím pěsti hlavně ohledně toho zdravíčka, ten soud je nepříjemný, ale zvládneš to.. no já to znám, naštěstí jsem teda nikdy nemusela až k soudu, jen asi 3x na policajty...

Lauro, na tebe jsem včera nějak zapomněla, je to super, že se ti práce daří a pochlub se celebritkou!!!

Dee, je to Pů, ten vlevo, vpravo oranžovej tygřík, to fialový dole je Ijáček a někde mezitím prasátko :o)) Namalovala to sama, ale ne že by zasedla ke stolku a pak mi přinesla hotovej výkres .o)) normálně jsme to dělaly spolu, ptám se jí co chce namalovat a pak jí říkám já, namaluj hlavičku, očička, ouška.. atd... ale maluje sama a barvičky si taky sama vybírá...
pipka pipka 44046
26.9.2007 10:18:45
Dee-gratulace!

Lauro-no jo,teď koukám.Ty budeš škrábat paty celebritě:)))tak ať nám nezpychneš a ještě se tu ukážeš!Jestli je to Helena,tak nák řekni jak vypadá zblízka:)
DEE & ONV 19580
26.9.2007 9:03:07
ahoj... jsem tadyyy, mám teď dost fofry, vyřizujeme hypotéku, z čehož plyne - ANO, kupujeme pozemek. Hurá. Po prvním zklamání jsme se vrhli na nové hledání a objevili jsme pár volných pozemků v jednom satelitu kousíček za Brnem, sice to není to pravé ořechové, co jsem si představovala, ale život je o kompromisech, že?
Jinak mám takový napytel období, babička měla hypoglykemický záchvat, byla jsem u toho, museli jsme zavolat rychlou, mno, nic příjemnýho :-( Tchánovi našli nějakej nádor na močovým měchýři, tak jde 18. října na onkologii na operaci :-(( Kámoška co po roce konečně otěhotněla, tak měla stejnou zamlklinku jako já - obrečela jsem to s ní. A do toho problémy z bývalé práce, budu muset jít vypovídat k soudu, chjo.
Sorry že to tu tak negativisticky vyplivuju, ale nemám se komu moc svěřit.

Renýskovi byli v brněnské ZOO, že jo? Vyšlo vám krásný počásko, fotečky jsou moc krásný.

Mu, kluky bych nepoznala, a stejně už byli odhaleni. Ale fotky jsou moc hezký, fakt jsi hubeňule :-D A Honzík má parádní háro.

Týnko, ty srovnávací fotky jsou hustý :-D A Klárka fakt namalovala ten obrázek? To teda padám na pr..l, Ondráš teprve začal malovat "kulaté útvary", ale spíš ho baví přečárat to co jsem namalovala já. Hádanka je to těžká, ale dle nápovědy tuším že je to Míša Pú???

Kačko hezkou dovču přeju. Užijte si to jak to jen půjde.

Lauro, ne že té Heleně opižláš paty, aby pak mohla skákat na pódiu jako puberťačka :-P

Někdo tu zmiňoval Andinu, už jsem na ni mockrát vzpomínala, copak se asi děje, že ani nezajde na kus řeči?

pipka pipka 44046
26.9.2007 8:22:24
Jé ahoj,
Kačce krásnou dovču!!!

Mumu,Týnko-to jsou už kluci velkýý!Mu-jsi fakt už pěkně štíhlá a vypadáš dost spokojeně!
26.9.2007 8:16:07
Krásnou středu,

Kačko, bingo :o)) já věděla, že nezklameš :o))

Užijte si dovču!!!!!
Mu+2kluci 22463
26.9.2007 7:37:06
Kačko, přeju klidnou dovču!!!

Týnko, móc pěkný srovnání, taky ráda nacházím takový fotky :-)))
* Kačka * 70429
25.9.2007 22:16:21
Ahoj, jen nakukuji z blazince. Pokousim se vsechno dobalit, ale ten konec je nejhorsi :o{{

Mate krasne fotky. Mumu jsi kocka :o]]]] A moc Vam to slusi.

Tynko ,ja vim ,ale nepovim. Ani uz s nim spinka :o]]] Mimochodem ,krasny obrazek :o]]]
Hezke srovnani z Mnichova :o]]

Tak se loucim a mejte se nadherne. Mozna tam nakouknu a pisnu, jak se mame.

Mirko ,teda verca je paradni sikulka. Hrat cervenou karkulku, smekam. A at se v tanecnich paci :o]]]
No na druhou stranu, Ana je takova Herecka...az to nekdy boli :o]]]]]]]]]]]]]

Pa kocky :o]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
25.9.2007 22:00:59
Mu, no taky nevím, ajk se toho břicha zbavit...

Když už se tu tapetuje - jak jsem onehdá psala, že pořád jezdíme do těch samejch hotelů, tak jsem něco objevila :o))

Mnichov 01/06

Mnichov 08/07
Mu+2kluci 22463
25.9.2007 21:34:54
...ale mám fakt hustý břicho, teda nevím, jestli se toho zvládnu zbavit, asi liposukce :-)))))

a už fakt končím, sorry za počmáranou stránku, nějak to na mě přišlo, che.
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 14500  [Dalších 13570 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.