| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 14500  [Dalších 13540 >>]
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
25.9.2007 14:26:12
Ahojda :o)

Renýsku moc pěkný fotečky, u tý kozy jsem nejdřív četla čtyřnohá, tak jsem si říkala, co je na tom nenormálního :o)))))))) Moc vám to všem sluší, jste krásná rodinka.

Já dnes měla doktorské odpoledne... ufff před chvílí jsme dorazili. Já ráno výtěr z krku, pak jsem volala na kalmetizaci, že Ondra nemá pořád zahojený ramínko a dr. řekla no tak přijeďte hned dnes na půl 1 (no super čas, když mi Klárka chodí spát..) Naštěstí mi v autě neusla.. dr. říkala, že už to nemá onda tak špatný a už by se dal očkovat.. no a pak jsme byli kousek od ORL, tak jsem ještě zajela tam, kvůli tý Ondrově permanentí rýmě, tak prý je to taky OK, nic hrozného... možná nějaká souvislost s alergií... udělala mu výtěr z krku... jen trochu prskal, když mu koukala do všech těch otvorů :o)) ale jinak se celou dobu na ně žulil :o) Klárka mi usla po cestě v autě zpět, tak jsem jí v garáži naložila do kočáru a přendala doma do pelíšku.. tak mi teď spěj oba a mám chvilku veget..

nějak mě to zmohlo, taky ta změna počasí (že to byl ale fofr, ráno bylo ještě nádherně, naštěstí jsme stihli být i venku)tak si dávám velký kafe a čokošku :o))) na zmátoření.

Kačko, magdo, tak to je paráda... tchýně jí má, ale dělá v tom jen občas chlebík, tak jsem nevěděla... no já bych pak pořád pekla a byli by jsme ještě tlustší než teď :o)))))))

ježiš to je elaborát, končím, pardooon :o) papa

Arni 19497
25.9.2007 14:04:52
Chybicka se vloudila://, takze kousek hriste je tady a hadejte!!!, vyherce ziskava zbytek praseci hlavy od Sedeho bocka!!!:))) Papapaaaaa
Arni 19497
25.9.2007 14:02:25
Paradni byli bobri, zel plavali moc rychle a vsichni jsou mazli.

K zirafam jsme nedosli, diky objeveni hriste, tak aspon s jednou v obchode se suvenyry

TAdy jsme stravili min. dve hodiny, maji tu hezke hriste s detskym mini zoo, muzete si vzit do rukou kralicky, morcata atd., jit mezi kozy, ovce. Podle skluzavky by mohli nekteri poznat, ktera zoo ze to je...

A nakonec jedna spolecna a loucime se:)

Gedzitce gratuluju k otoceni Krystufka!!!:)
Marodi, brzy se uzdravte a uzivejte posledni zbytky naaadhernych proslunenych dnu, ahoooj, padime na trampolinu.

Andino, kde se toulas!!!???
Arni 19497
25.9.2007 13:55:28
A tady je dle Tori slov - Vlcek sedy bocek. Vedle lezi kus praseci hlavy, tak to asi nebude neskodny Sedy bocek...:) (Snad znate tu pohadku, Tori jedna z oblibenych)

Arni 19497
25.9.2007 13:52:11
Kacko:))

Staaat! Jde se k Tygrovi na mlsando!

Arni 19497
25.9.2007 13:48:46
Se ctyrrohou kozou (to jsem jeste nevidela) a kamaradkou Simcou:)

jasmin 20297
25.9.2007 13:48:04
Jezis..koukam ,fuj ...samo ,ze .....My je mame radi ;O{{
jasmin 20297
25.9.2007 13:45:17
Renysku ,koukam ,ze surikatky jsou Vase oblibena zviratka ;O] Mi je mame taky radi.
Sakra holky Vam to slusi :o]]]

Lauro ,dekuji za optani. Napsala jsme Ti mailik :o]]
Arni 19497
25.9.2007 13:45:10
Torince se nejvic libily zebry, jak jsme sli kolem zpet, musela jsem ji uz nasilim odebrat... Stejne si myslim, ze se ji tam nejvic libily vsechny ty ohradniky a zabradli, na ktere neustale lezla!
yy
  • 
25.9.2007 13:42:55
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 14500  [Dalších 13540 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.