Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| xx |
| • |
25.9.2007 13:40:55
Tak kde je ta pizzaaaa!!!
![]() |
| to jsem ja:) |
| • |
25.9.2007 13:40:15
Cau Lauro, raaada te vidim a ctu same pozitivni zpravy! To je supeeeer s tou praci, co to bude za celebrita, pochlub se nam:)! Davidek se rozkeca, neboj, pak ti budou hucet vsichni tri:) Drzim ti moc palecky, uzivej si to, za chvili si te celebrity podaj, jak jim hezky zbrousis paticky:oD A Davidkovi foukame na ousko, hl. at uz nema zadne urazy a nemoci! Papaaaa, dikitocokito!!!
|
| Laura TDV | 16876 |
|
|
25.9.2007 13:36:46
kačko, omluva!! nééé Mára, ale Tom, si to pletu s Deni:O)))
|
| Laura TDV | 16876 |
|
|
25.9.2007 13:34:04
báby! :o)) zdravím po delší době. Práce se mi stále rozjíždí, mám velikou radost a zatím zvládám vše skloubit i s rodinou. Dokonce jdu dělet pedikůru jedné celebritě, tak doufám, že ji, nefiknu a nedočtete se o mě v bulváru:o)))
Davídek je šikula, ale moc nemluví, snad se pořádně rozkecá, rozumí všemu, ale má takovou svou řeč. Min. týden měl zánět středního ucha a myslím, že mu pomohlo reiki, bo mu prasklo samo. A bez teplot a bez bolestí. Rení, tak to jste měli štětsí!!! já ani nemyslela "naši" p. domácí, ale celkově chorvaty. Zdá se mi, že rejžovali na všem a dost podražili. Ale moře se mi líbí úplně nejvíc, ze všech zemí, co jsme navštívili. I děti spíš vyhledávaly, oblásky. Gratuluji ke školičce!!!!!!!!! Kačko!!! jak je Márovi?? a co jináč????? GEDZITKO!!!gratuluju k přetočení mimouše!!!!! |
| xx |
| • |
25.9.2007 13:32:10
To byl veget...
![]() |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
25.9.2007 13:25:45
Torinku bych poznala , ale zoo teda ne :o[
Renysku, ja sem spis nervozni z deti, jak obcas zlobi :o]]] A urcite to budeme bastit vsichni...teda pokud o to budou stat:o]. Ve stredu jsem doma ,tak si to mohu vyzvednout. Jsi hodna, dekuju. |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
25.9.2007 13:23:03
Ahoj, tak ja balim a obstaravam veci okolo :o]]
Mumu ,uz to leti k Tobe :o]] Tynko, jo jo, pecu to v chlebopecce. Je to super pohodlne ,ale trochu me vadi ten tvar...obdelnikova babovka :o[[[ nic moc. Ale kdyz se pocukruje , tak je to hned lepsi :o]]] Ma to program michani a pak peceni. Je to pohodlne :o] S chuvou neporadim:o{ Gedzitko, Krystufek je sikulka ,ze se rozhodl otocit. Alespon budes klidnejsi :o] Fotoknihy z rossmena jeste nemam :o{ Jeste tam nebyli, tak za pristi tyden, po navratu :o{ Opravdu to neni tezke udelat, jen to zabere nejaky cas . DH vcera podaroval deti. Tom dostal detsky digi fotak a neustale nas ted foti :o]]] Mel ohromnou radost. Ani ho chtela samozrejme taky, tak jsem vystrachala stary Tomovo ,jen ten s tema obrazkama a je ted stastna. Ona dostala Pua a moc se ji libil. Tak a jdu zase balit :o]] |
| xx |
| • |
25.9.2007 13:22:07
![]() |
| hadanka |
| • |
25.9.2007 13:21:46
a jake??? Nekteri by to mohli uhadnout:)
|
| Magda77 | 13048 |
|
|
24.9.2007 21:49:18
týnko, zadělávám i peču v chlebopečce:) bábovka má pak sice pak nemá ten správný tvar, ale chutná výborně. samozřejmě, všechno můžeš udělat i tak, že zaděláš v pečce a pečeš v troubě /nebo vaříš ve vodě - knedlíky:)/. ale když chceš, upečeš v tom i závin. jde v tom i vařit marmelády nebo dělat jogurt, ale to zatím nemám vyzkoušený.
meliso, já mám chůvu, mám ji přes agenturu a smlouvu mám jak s agenturou, tak i s chůvou. fotokniha je fakt lehká, musíš to zkusit, nám to taky nikdo nevysvětloval a zvládly jsme to v:šechny;) gedzitko, super, že se kryštůfek otočil, je šikovnej už v bříšku:) teď ještě aby se strefil s narozením do mého odhadu:) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.