| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 14500  [Dalších 13530 >>]
xx
  • 
25.9.2007 13:40:55
Tak kde je ta pizzaaaa!!!
to jsem ja:)
  • 
25.9.2007 13:40:15
Cau Lauro, raaada te vidim a ctu same pozitivni zpravy! To je supeeeer s tou praci, co to bude za celebrita, pochlub se nam:)! Davidek se rozkeca, neboj, pak ti budou hucet vsichni tri:) Drzim ti moc palecky, uzivej si to, za chvili si te celebrity podaj, jak jim hezky zbrousis paticky:oD A Davidkovi foukame na ousko, hl. at uz nema zadne urazy a nemoci! Papaaaa, dikitocokito!!!
Laura TDV 16876
25.9.2007 13:36:46
kačko, omluva!! nééé Mára, ale Tom, si to pletu s Deni:O)))
Laura TDV 16876
25.9.2007 13:34:04
báby! :o)) zdravím po delší době. Práce se mi stále rozjíždí, mám velikou radost a zatím zvládám vše skloubit i s rodinou. Dokonce jdu dělet pedikůru jedné celebritě, tak doufám, že ji, nefiknu a nedočtete se o mě v bulváru:o)))
Davídek je šikula, ale moc nemluví, snad se pořádně rozkecá, rozumí všemu, ale má takovou svou řeč. Min. týden měl zánět středního ucha a myslím, že mu pomohlo reiki, bo mu prasklo samo. A bez teplot a bez bolestí.

Rení, tak to jste měli štětsí!!! já ani nemyslela "naši" p. domácí, ale celkově chorvaty. Zdá se mi, že rejžovali na všem a dost podražili. Ale moře se mi líbí úplně nejvíc, ze všech zemí, co jsme navštívili. I děti spíš vyhledávaly, oblásky.
Gratuluji ke školičce!!!!!!!!!

Kačko!!! jak je Márovi?? a co jináč?????

GEDZITKO!!!gratuluju k přetočení mimouše!!!!!
xx
  • 
25.9.2007 13:32:10
To byl veget...
* Kačka * 70429
25.9.2007 13:25:45
Torinku bych poznala , ale zoo teda ne :o[

Renysku, ja sem spis nervozni z deti, jak obcas zlobi :o]]] A urcite to budeme bastit vsichni...teda pokud o to budou stat:o]. Ve stredu jsem doma ,tak si to mohu vyzvednout. Jsi hodna, dekuju.
* Kačka * 70429
25.9.2007 13:23:03
Ahoj, tak ja balim a obstaravam veci okolo :o]]

Mumu ,uz to leti k Tobe :o]]

Tynko, jo jo, pecu to v chlebopecce. Je to super pohodlne ,ale trochu me vadi ten tvar...obdelnikova babovka :o[[[ nic moc. Ale kdyz se pocukruje , tak je to hned lepsi :o]]] Ma to program michani a pak peceni. Je to pohodlne :o]

S chuvou neporadim:o{

Gedzitko, Krystufek je sikulka ,ze se rozhodl otocit. Alespon budes klidnejsi :o]

Fotoknihy z rossmena jeste nemam :o{ Jeste tam nebyli, tak za pristi tyden, po navratu :o{

Opravdu to neni tezke udelat, jen to zabere nejaky cas .

DH vcera podaroval deti. Tom dostal detsky digi fotak a neustale nas ted foti :o]]] Mel ohromnou radost. Ani ho chtela samozrejme taky, tak jsem vystrachala stary Tomovo ,jen ten s tema obrazkama a je ted stastna.
Ona dostala Pua a moc se ji libil.

Tak a jdu zase balit :o]]
xx
  • 
25.9.2007 13:22:07
hadanka
  • 
25.9.2007 13:21:46
a jake??? Nekteri by to mohli uhadnout:)
Magda77 13048
24.9.2007 21:49:18
týnko, zadělávám i peču v chlebopečce:) bábovka má pak sice pak nemá ten správný tvar, ale chutná výborně. samozřejmě, všechno můžeš udělat i tak, že zaděláš v pečce a pečeš v troubě /nebo vaříš ve vodě - knedlíky:)/. ale když chceš, upečeš v tom i závin. jde v tom i vařit marmelády nebo dělat jogurt, ale to zatím nemám vyzkoušený.

meliso, já mám chůvu, mám ji přes agenturu a smlouvu mám jak s agenturou, tak i s chůvou. fotokniha je fakt lehká, musíš to zkusit, nám to taky nikdo nevysvětloval a zvládly jsme to v:šechny;)

gedzitko, super, že se kryštůfek otočil, je šikovnej už v bříšku:) teď ještě aby se strefil s narozením do mého odhadu:)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 14500  [Dalších 13530 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.