| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 14500  [Dalších 13520 >>]
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
24.9.2007 20:29:11
Teda pekařky, vy mě děláte chutě :o)) to všechno pečete v tý chlebopečce nebo jen zaděláte těsto a pečete v troubě? třeba ten perník, bábovku...
24.9.2007 20:28:22
Gedzitko, moc gratuluju k otočení Kryštůvka, je to hodnej kluk :o)))))
24.9.2007 20:27:53
Ahojda,

Meliso, tak to zkus přes hlídací agenturu. Oni ti chůvu sprostředkují, máš jí prověřenou, zaplatíš jim sice nějaký poplatek, ale zase máš alespoň trochu jistotu, že to s dětma umí.. ty už si pak domlouváš plat a všechno s ní. Smlouvu bych si možná nějakou i napsala.

Jinak tu fotoknihu zkus, to uvidíš sama, je to jednoduchý...
Gedzitka, Renda *20.3.2005 14459
24.9.2007 19:20:58
ahoj holky.

Tak ja jsem asi fotoknihu odpiskala, nebyl cas. Minuly tyden ve stredu nam menili okna a od te doby je doma neuveritelny binec. Ted jsem u nasich, protoze manzel odjel na cely tyden na sluzebku. Jo, uplne jsem vam zapomnela podekovat za drzeni palecku - Krystof udelal kotrmelec a uz je pekne hlavou dolu.

Jesle - Meliso, ty jsi z Prahy? Ted jsem nekde cetla, ze v Praze je 10jesli a co odsouhlasili tu 3rychlostni materskou maji neuveritelnou poptavku a maminky jim tam uz ted volaji jestli pro ne budou mit mista. Tak doufam, ze se rychle nejake dalsi zridi. Je mi ale jasne, ze to ti asi nepomuze, kdyz nastupujes uz pristi mesic. S chuvou zadne zkusenosti nemam, nastesti jsme to nemuseli resit a v jeslich jsme misto nasli hned. Ale pred rokem byla uplne jina situace.

Marudci - pekne se uzdravte z tech rym a uzivejte zbytky leta. Nemoce si nechte na zimu. Tak zatim, mejte se.
Renítko 6264
24.9.2007 18:03:27
Melisa - ahoj, mne sem chodi par deticiek 2x tyzdenne, v pondelok a stredu. S ich maminkami nemam ziadnu zmluvu...
* Kačka * 70429
24.9.2007 14:05:42
Magdo ,jo jo ,to je on. :o]]
melisa 22585
24.9.2007 14:05:27
ahoj holky, jak to funguje s tou fotoknihou? jak je to náročné vytvořit jí a kolik fotek se tam asi cca dává? Já jsem to ještě nikdy nedělala, ale chtěla bych to zkusit. Já jsem si akorát jednou chtěla nechat přes internet vyvolat fotky ve fotolabu - nahrála jsem jich asi 300, strávila nad tím celý večer, pak si stáhla jejich program a ono to nefungovalo. koukal se na to i manžel, zloušel to, ale nešlo to. Od té doby jsem pře net nic nezkoušela.

My teď sháníme pořád dokola chůvu nebo jesle či školku - jednu chůvu jsem již měla domluvenou, ale nevyšlo to. Soukromé školky mají plno - zkoušela jsem i ty, kde přijde umístění dítěte na 2 dny v týdnu na 8 tisíc měsíčně plus strava. Všude plno a mají pořadníky náhradníků. SNad mi již brzo něco vyjde, já bych měla od října nastoupit do práce na zkrácený úvazek a zatím nikoho nemám.

Holky,co máte chůvu - máte s ní nějakou smlouvu?

Katka + 2 23340
24.9.2007 11:14:40
ahoj holkyyyyyyyyyy

u nas vse super :-)))
my jedeme o vikendu taky na vinobranni na Karlstejn:-)
marodi, at se brzy uzdravi..my jsme ok..tuk tuk..skola taky super..co vic si prat...
Magda77 13048
24.9.2007 10:28:15
kačko, je to ten božský perník od zindule - 075? ještě tam má kávový. ječmen - klárce to samozřejmě nechutná, ale míchám jí to do jejího pití, tak trochu se toho do ní dostane. má se to pít na lačno, tak to bohužel u ní nejde, pije to v průběhu celého dne.
* Kačka * 70429
24.9.2007 9:47:16
Deni, tak at to nechyti dvojky. A ty at se vyspis.

Magdi, rychl. babovka byla dobra, ale tenhle ,,pernik" to je mnamka :o]]
Zkusim ten chleba..
Dik ze refer. na jecmen,skocim si do nej ,jak dorazime z dovci. A pije ho i Klarka ? Co na nej rika ?

S tou fotoknihou, mela se tam misto cisla kuponu, napsat fotokniha ...a pak se ta cena na konci vynulovala.
Ja jich tam mam ted 4. V DM me znaji ,tak to neresi..:o]
Ale museli Magdi koukat :o]]]

DH se vratim,ale kufry ne. Takze darky se budou rozdavat az dneska :o]]

Marodi drzte se !!!

[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 14500  [Dalších 13520 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.