| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 46155  [Dalších 45155 >>]
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Andy,

23.5.2006 14:48:00
u nás už jeden spánek denně frčí asi tak měsíc. Zpočátku s tím Ondra fakt dost bojoval - jako by si tělo nějak neumělo uvědomit, že když se teď pořádně nevyspí, tak do večera už si znovu neodpočine. Takže fakt spal třeba jen 3/4 hodiny a den pak byl docela krušný, i pro mě. Problém byl ale v tom, že Ondra opravdu k tomu jednomu spánku denně v tu dobu už dospěl - protože mi nechtěl usínat ani čtyři hodiny po probuzení ráno. Takže už to táhl celé dopoledne a usínal až kolem 12. hodiny. Tak to už opravdu pak na dva spánky denně nevyjde.
Teď bych řekla, že už se to začíná trochu zlepšovat. Momentálně spí Ondra hodinu a 3/4. Takže kdyby se teď probral, tak už bude docela ok. A já taky. :-) Jídlo uvařené, já jsem si vypila meltu a zregenerovala jsem, takže jsem spokojená.
Andy s klukama 22326

Re: A holky,

23.5.2006 14:29:53
Marti-tak nějak je to i u nás!Artík už spí skoro 3 a půl hodiny.
Já u něho mám vysledované,že prostě dýl spí,když ho dám později spát,ale když je očividně ospalý,tak je těžké,aby ještě vydržel.
Já myslím,že pomalu spějí k spánku 1xdenně,ale ještě to chce čas,než si ten organismus poradí s výdrží aspon ty 4 hodiny po usnutí.
Aspon u nás to tak ted je!

A holky,

23.5.2006 14:19:23
co vám děti spí ty tři hodiny - tak vám hlavně závidím tu jistotu, že prostě když usnou, tak ty tři hodiny to opravdu budou. Protože u nás je to pokaždé jinak, občas si říkám, že Ondra byl plavat, tak bude určitě zmožený a bude spát dlouho - a buch, spí hodinu. A pak je dopoledne docela nenáročné, žádná extra činnost a on spí tři hodiny. Kolikrát bych fakt ráda věděla, že když teď usnul, tak třeba hodinu můžu něco vařit a pak budu mít chvíli pro sebe a budu si moct sednout. A tak to u nás není, takže jsem teď třeba klohnila v kuchyni, lítala jsem jak zběsilá, abych to stihla, a teď jsem si teda sedla a nemám jistotu, jak dlouho si takhle posedím.

Andy,

23.5.2006 14:05:42
s paní Olgou to teda fakt no comment. Evidentně nemá čisté svědomí. Ale aspoň už máš pokoj.

Gabro, neboj, když něco doma zapomeneš, tak to prostě dokoupíš nebo to budou mít Cat nebo Terinka. Jééé, já vám závidím, nás to čeká až za měsíc. A tu hodinu odletu máte super. Ten přílet horší, ale oni to třeba ještě můžou přehodit a posunout.
Andy s klukama 22326

Gabro

23.5.2006 14:03:32
může to být i tím očkováním.
U nás krásně svítí sluníčko a má být 24 stupnů.
A. pořád spí,tak jsem ráda,že nebude potřebovat odpolední spánek-přesně dnes jsem to potřebovala.
Ale je to u něho každý den jinak a jak si to má člověk plánovat dopředu,že?
Gabro 23787

Re: Re: Re: Fotky

23.5.2006 13:49:47
Vidíš, já u Kao ani nevěděla, že umí spát 3 hodiny :-))).

Asi je to i tím počasím. Nevím, jak u vás, ale tady je pod mrakem, fouká vítr a celkově to nutí člověka spíš spát... Jen ať se dnes pořádně vyspí! Bude to na zítra potřebovat. A teď mě tak napadlo, že to může být i po tom očkování :-). U ní to opravdu není normální...
Andy s klukama 22326

Re: Re: Fotky

23.5.2006 13:39:17
Gabro-tak to jsme na tom stejně,Artík taky usnul v 11.00 a pořád ještě spí.
Je zajímavý,že když usne v 10.00 tak spí v průměru hodinu a půl a víc ne.
A když spí od 11.00 a někdy od 12.00 tak umí spát i přes 3 hodiny.

Gabro 23787

Re: Fotky

23.5.2006 13:28:21
Arulko, letíme jen na týden.

To by bylo super, kdyby ten fotolab mě akci ještě minimálně další týden!!! Alespoň bych si mohla hned nechat udělat fotky z dovolené...

V 11 jsem zavelela, že si půjdem lehnout, abych zaspala tu bolest hlavy a malá chrupká ještě teď!!! Holt když vedle ní ležím, tak to zvládá 2 hodiny v kuse a víc. Když spí sama, tak je to max. hodina.
ivaxx 44192

Fotky

23.5.2006 13:13:26
Wal,
na fotolabu mají stále uvedenou cenu 1,45 za foto 10x15. Vypadá to, že slevu dali na neurčito.
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Gabro

23.5.2006 13:13:26
Gabro, na jak dlouho letite, na tyden?
Maco, taky nestiham moc nikam vyjet s kocarem, i kdyz dopoledne spi Kryspin v kocare a odpoledne doma. A jamile v kocare nespi nebo neji tak tam rve. :o(
Dnes si rve ruce do pusy a je videt jak ho trapi stolicky..
Dopoledne jsme byli vybirat postylku pro sestrino mimi. Ma se narodit v cervnu a ja se uz moooc tesim.:o) Dost to s ni prozivam. Ani jsem vam vlastne nenapsala co se delo, kdyz jsem byla na dovolene. Segra mi volala, ze nevi jestli ji neodteka voda, ze ma porad jako vlhke kalhotky. Byla na zacatku 35.tt. Pro klid duse sla ke svemu doktorovi, ten udelal test na plodovku a byl pozitivni. Volala cela uplakana, ze jede do Podoli. Ja zase bulila na Kanarech a byla na nervy. V Podoli udelali test a byl pozitivni. Uz ji prijali, sla na krev, UTZ a delal jeste nejaky presnejsi test na plodovku a ten byl NEGATIVNI.:o) A bylo po porodu a sla zase domu. Vse je v poradku, jen ted mimi spatne snasi ty bourky a strasne kope.:o))
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 46155  [Dalších 45155 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.