| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 46155  [Dalších 45145 >>]
Luciana + Luca/94+ Agátka/05 27520

Re: Gabro

23.5.2006 11:57:43
Gabro, moc si užijte dovolenku!!!!
Tak to k tobě pak půjdem na rady,co sebou vzít za léky k moři :)).

U nás dovolenka se bude řešit až operativně po vekém stěhování,ale určitě za sluníčkem vyrazíme!!

Holky,o spaní radši mluvit nebudu,nebot v noci porad kojime asi 3x:),ale naštěstí se napije a spinká dál.A přes den Aga spí 1-1,5h.

Aga volá ham ham,tak si jdeme dát polívečku:).

Katy,at se Val brzo uzdraví!!

Máci,volný vikend uplně prosebe,jeeee jáá chci takyyy:)!!!

Hezký den.
L.
Andy s klukama 22326

Gabro

23.5.2006 11:37:29
asi Tě bolí hlava ze stresu,ani se není čemu divit...
A ještě k tomu od probuzení den BLBEC.:o((
Zítra už si po doletu užiješ zasloužený odpočinek!

Mě zase šokoval dnešní dopis z ozdravovny.Radim měl letos nastoupit až v srpnu-takto jsme si to loni objednali a ted mi přijde dopis,že nástup má 5.6.-což tedy nevím jak uděláme ve škole s uzavřením známek,(vrátí se 23.6. a 24.6.asi bude uzavření klasifikace)když příští týden jedou na 3 dny na výlet a zbývají příští týden jen 2 dny a to bude po výletě opravdu stát za to-nechci ani mluvit-co bude mít v hlavě....
Navíc má v červnu nějaké vystoupení se sborem a zpívá tam jediný solo,tak to bude mít učitelka radost:o((
Ach jo,2 roky jim vysvětluju,že mu to v červnu nevyhovuje a když už to konečně rok dopředu domluvím na srpen,tak si stejně termín změní.
No ale zdraví je nejdůležitější,tak snad to škola pochopí.
Jinak on samozřejmě bude celej štastnej,že už mu příští týden skončí škola a vlastně má o měsíc prodloužené prázdniny.:o)
Gabro 23787

Re: Re: Re: Re: Ahoj,

23.5.2006 10:59:22
Andy, mám s sebou snad celou lékárnu :-). Takže i lék proti alergii :-).

Byly jsme na té trojkombinaci - spalničky, příušnice, zarděnky + plané neštovice.

Hrozně mě dnes bolí hlava. Nevím, zda je to počasím, nebo tím "stresem" před odletem... A malá jako na potvoru nechce spát! Dnes jsme se probudili až v 8. Aleš zaspal, neboť si nenařídil budíka a tentokrát selhala i Kao jako budík :-).

Andy s klukama 22326

Re: Re: Re: Ahoj,

23.5.2006 10:40:56
Gabro-no to je klasická reakce na cestovní horečku....
Hezky si to tam užijte!!!!
Máš sebou nějaký ten lék na alergii preventivně i pro malou?Zyrtec,dithiaden atd?
Na jaké očkování Karol jde?

Artík si tu dřímá mezi hračkami a vypadá to,že už ho moc dlouho neudržím vzhůru.On fakt nevydrží dýl jak maxim.4 hodiny od probuzení.Dnes nevím jak to bude s odpol.spánkem,mám nějaké vyřizování a tak už bych uvítala jen spánek 1x denně,protože takto fakt člověk neví jak všechno skloubit bez pomoci třeba babičky.

MartinoM- Olga z mmb je vyřešená,nabídla jsem jí at mi poklici pošle,že se na ni podívám a vyzkouším a ona mi napsala,že už nebude investovat další peníze na poštovné....no comment.:o(((
Gabro 23787

Re: Re: Ahoj,

23.5.2006 10:14:12
MartiM, letíme zítra ráno v 9:15. Celkem přijatelná hodina. Na zpáteční cestě to bude horší (5:00 ráno)...

Kvůli alergii na sluníčko jsem koupila Daylong Alešovi a budu se s ním mazat i já. Malá má faktor 60+ od La Roche-Posay. Dala mi ho kamarádka. Pak máme ještě od Altermedu faktor 25.

Myslím, že jsme vybaveni parádně!

Dnes v noci se mi zdál sen, jak jsem zapomněla jít s malou na očkování a zjistila jsem to ve 12.00 na hřišti (doktorka má do 12.00), tak jsem letěla domů, že jí zavolám... Ale nemohla jsem najít číslo... Fuj, úplně jsem se v tom snu potila!

No a ráno mi volala sestřička od doktorky, že máme přijít na očkování, abych na to nezapomněla :-))). Tak jsem se dost pobavila a řekla, že po takovém snu jistě nezapomenu :-))).

Vážíme necelých 8 kg (14,5měsíce).

Máca 22402

Re: Ahoj,

23.5.2006 9:43:03
marti, to já si samozřejmě gratuluju, ale jak už jsem tady psala, má to i své nevýhody....šíma totiž už je ochotnej spát jen v postýlce, takže opravdu se musíme pohybovat v podstatě skoro kolem baráku, protože za ty tři hodiny přes poledne se toho nedá moc zvládnout:-((( ale rozhodně si nestěžuju, i tak ten jeho spánek hrozně rychle utíká...už teď např. spí půl hodiny a já si ještě neuděla pomalu ani kafe...kdyby spával třeba jen hoďku, tak než se rozkoukám, bude vzhůru......
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Ahoj,

23.5.2006 9:36:02
tak Máco, to si fakt můžeš gratulovat, že ti Šíma poskytuje tolik volného času. :-))
Já jsem si včera ověřila, že opravdu čím víc Ondra spí přes den, tím líp spí v noci. Včera spal tři a půl hodiny po obědě, vstával v 16 a v 19.30 už jsme ho dávali spát, vyzunkl mlíko a spal okamžitě a spal (s přestávkou v 6 na mlíko) do 7.
Akorát jak ho přimět, aby si tak dlouho pospal každý den, že jo. :-))

Bell, přeju ti, ať se ten zánět brzo ztratí. Já jsem s ním bojovala cca od 7. měsíce, taky jsem lehce špinila, ale naštěstí stačil jeden lék a upravilo se to.

Gabro, kdypak letíte? A v kolik máte odlet?
Máca 22402

Re: dobré ránko

23.5.2006 9:24:12
ahoj holky,
tak jsem toho superspáče včera asi přechválila, dneska ráno opět vstával v 5 a s pláčem, tak nevím....vyzkoušela jsem novou metodu, rychle jsem ho vzala a přenesla k nám do postele a přitulila si ho, jestli ještě neusne, ale on narozdíl ode mně teda neusnul:-)) takže v půl šestý když začal dloubat honzu do očí, jsme vstávali definitivně, protože honza dneska dělá ty dvě zkoušky, tak jsem nechtěla, aby byl moc unavený...ale ten dnešní den by uspal asi kdekoho, no, tak uvidíme....

Katy, držíme palce, ať je valentinka co nejdřív v pořádku a ať ta horečka není od zánětu...

bell, tobě taky držím palečky, ať je vše ok...
Andy s klukama 22326

dobré ránko

23.5.2006 8:50:33
holky díky za tipy do kina,já bych šla na ty Účastníky zájezdu,ale nevím jestli mi to projde u manžela,protože já jsem s oblibou vybírala český film,a byla to většinou taková kravina,že pak mi řekl,že vybírat filmy už bude on.
No,ale myslím,že bych ho mohla ještě ukecat,zas tak tvrdohlavej a neústupnej není....
No,samozřejmě dnes odjel na Slovensko,přijede asi zítra večer-počítám,že bude utahanej a nevím jestli bude mít náladu na kino.:o((
No spíš bych to viděla na příští víkend-to bude mít babička volno.

Tuto neděli má Radim vystoupení TANEČNÍ AKADEMIE v Janáčk.divadle,tak už se těším.Taneční škola do které chodí tam bude mít asi 3 hodinové vystoupení.
Step sice letos musel po 2 sádrách opět vypustit a tak bude mít vystoupení s klukama v breaku a s holkama v discu.
Lili-jak to vapadá s těma Kozákama??Doufám,že už bude R.bez úrazu.:o(((

Máco-musím Ti říct,že Šíma je tedy super spáč!Co se týče spánku přes den,tak to je rekordman a ještě spí tak dlouho do večera a po 2 hodinách opět usne -tak to je fakt SPÁČ!!!!
Indián je perfektní!!Akorát,že mu chybí pigment pravého indiána....:o))))))Ale jinak mu to fakt sluší!!!!!!
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: Re: Re: Máco

23.5.2006 8:26:40
Bel, tak drzim pesti.
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 46155  [Dalších 45145 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.