| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 22:03:25
JItuš mačkám vím že jsi tady jednou říkala že chcce nějaké peníze zpětně, tak fakt držím palečky
|
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 21:51:42
Jitko, i my budeme MOC držet palečky! Uvidíš, že to zvládneš!!!
|
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 21:42:51
hm holky to je paráda :-) tak uvidíme toho 4 z krve třeba mě to mine ale je pravda že bez sladk´ého být teď nemůžu po fyz. stránce taky nic moc tlak jksem měla taky prý vysoký mela jsem 140/60 no nějak se jí to nelíbílo nevím.NO ale snad to bude dobrý, pít nějaký sladký blivajz na lačno kdy stále ráno zvracím, no nevím to ji asi pobleju:-)
|
| Lilly+2 kluci | 22726 |
|
|
Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 21:37:11
Jitko, moc drzime pvechny palecky, ktere mame a prejeme hodne pevne nervy!!!! Vim, jake to je, tahat se o vyzivne :-((((
Nedej se! Verim, ze to snad nebude tak zle... Arulko, tak ja dam zitra vedet, co mi mudra rekla o tom uzliku, at vite, co by to mohlo byt :-) Jak se dari sestricce, uz je na tom lip? Holky, ja zdecham vedrem! V pokoji mame 28 stupnu a at delam co delam, nedari se mi to nijak snizit :-( Domi spatne spi a ja jsem zpocena az buh vi kde :-((((( |
| Gabro | 23787 |
|
|
Re: Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 21:35:16
Jitko, na to můžu jen napsat, že to jistě zvládneš a dobře to dopadne!!!Držíme ti palce!!!
Lili, čekáme na vyprávění, jaké to je po letech bez dětí??? :-) |
| Jitka, Eliška a Martínek | 23575 |
|
|
Re: Ahoj holky!!!!21.6.2006 21:25:39
Ahoj holky, už dlouho jsem tu nebyla, ale je teplo a tak jsme pořád venku a taky mám spoustu zařizování se svatbou. Ale přišla jsem z jiného důvodu - potřebuju politovat, vypovídat se a možná i trošičku podpory i když vím že to možná ani nebudete číst do doby pro mě důležité.
Zítra musím k soudu kvůli zvýšení alimentů..... mám z toho hrůzu a když si přečtu co můj ex napsal tak čekám že ještě budu platit já jemu jakej je chudák. Nervy mám na pochodu a vůbec netuším jak to tam zvládnu, ale dala jsem se do boje tak musím bojovat.......... že já blbá to nenechala tak jak to bylo..... Držte mi prosím zítra palce..... |
| Walerie | 20776 |
|
|
Ahoj holky!!!!21.6.2006 21:05:25
tak vidím, že to tu ve vedrech moc nežije.
Martino - máme v rodině daňového poradce, takže vím, jak může červen vypadat. tak to v práci zvládněte. lily-už se těšíme na váš příběh z dovolené!!! Máco-souhlasím, že péče o ratolest v cizím prostředím je mnohem náročnější než doma, kde je na to člověk zařízený. Martině s Ondráškem moc přejeme krásnou dovolenou a zážitky a já už se těším na tu naší. Musím ale počkat do srpna. Jinak my jsme si s Esterkou prodloužily víken s mojí mamkou a s mým taťkou na chalupě na Hracholuskách a bylo to super. Esterka se celé dny cákala v bazénku a řádila na zahradě. Teď tady ve městě je to hrůza. Všechno to tu sálá a ani doma se to vedro skoro nedá vyvětrat. tak a mám sklerózu a nevím, co jsem ještě chtěla napsat. chjoo. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Re: Cukrovka21.6.2006 20:05:49
Lilly, Krystof ma taky na krku zvetsenou uzlinku a tez to planuji rict doktorovi..o)
Lili, vitej z dovolene. Myslim, ze bys to zpet zvladla docist, protoze je tu porad dost mrtvo.:o) |
| Lilly+2 kluci | 22726 |
|
|
Re: Cukrovka21.6.2006 16:42:13
Krasny horky den,
mam naprosto rozteceny mozek z horka, takze se predem omlouvam, jestli muj vyplod nebude davat smysl. Lili, ahoooj, jak jste se meli na dovci? Bell, taky jsem na tom testu byla, no....neni to nic moc :-(, ten hnusne sladky napoj je fakt hnusny a na muj vkus je toho teda docela dost a ja jsem mela docela problemy to vypit, pichani do prstu se da vydrzet, i kdyz to taky neni nic moc....ale horsi nez porod to urcite neni :-))), takze to zvladnes levou zadni :-) Ja jsem tehotenskou cukrovku sice nemela, ale poslali me na ten test kvuli velke novorozenecke vaze Domiska. Zitra asi zaskocim k detske mudre, pac jsem Domimu na krcku objevila takovou malou bulku, spis je to jako maly uzlik, ale uz to tam ma delsi dobu a nemizi to, tak budu radsi, kdyz me nekdo uklidni, ze zase zbytecne panikarim, ze to nic neni. Tak ja padim uklizet, nasi jsou na chalupe, takze tu s Domim kralujem sami a taky to podle toho vypada - hracky jsou uplne po celem byte, takze mam co delat, za hodku jsou doma. Preju vsem krasny vecer a pozdeji jeste mozna nakouknu. |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
ahoj21.6.2006 13:41:25
tak už jsme doma....přijeli jsme včera večer...
Co je nového??? zřejmě nemám šanci dočítat 8dní nazad... Právě usnul Erik, tak mám chvilku čas - za těch pár dní člověk hooodně brzy odvykne. Zkusím večer napsat jak probíhala naše interaktivní dovolená :-)) procestovali jsme neplánovaně celé pobřeží. Erik se ke mě absolutně nehlásil - byl zmatený a pořád nevěřil, že jsme to my.po chvilce se nechal pochovat a za hodinu až nevěděl, že jsme vůbec někdy někde byli. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.