| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 46155  [Dalších 45985 >>]
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!

21.6.2006 22:03:25
JItuš mačkám vím že jsi tady jednou říkala že chcce nějaké peníze zpětně, tak fakt držím palečky
Martina+Madlenka+Kačenka 1331

Re: Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!

21.6.2006 21:51:42
Jitko, i my budeme MOC držet palečky! Uvidíš, že to zvládneš!!!
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: Re: Ahoj holky!!!!

21.6.2006 21:42:51
hm holky to je paráda :-) tak uvidíme toho 4 z krve třeba mě to mine ale je pravda že bez sladk´ého být teď nemůžu po fyz. stránce taky nic moc tlak jksem měla taky prý vysoký mela jsem 140/60 no nějak se jí to nelíbílo nevím.NO ale snad to bude dobrý, pít nějaký sladký blivajz na lačno kdy stále ráno zvracím, no nevím to ji asi pobleju:-)
Lilly+2 kluci 22726

Re: Re: Ahoj holky!!!!

21.6.2006 21:37:11
Jitko, moc drzime pvechny palecky, ktere mame a prejeme hodne pevne nervy!!!! Vim, jake to je, tahat se o vyzivne :-((((
Nedej se! Verim, ze to snad nebude tak zle...

Arulko, tak ja dam zitra vedet, co mi mudra rekla o tom uzliku, at vite, co by to mohlo byt :-)
Jak se dari sestricce, uz je na tom lip?

Holky, ja zdecham vedrem! V pokoji mame 28 stupnu a at delam co delam, nedari se mi to nijak snizit :-( Domi spatne spi a ja jsem zpocena az buh vi kde :-(((((
Gabro 23787

Re: Re: Ahoj holky!!!!

21.6.2006 21:35:16
Jitko, na to můžu jen napsat, že to jistě zvládneš a dobře to dopadne!!!Držíme ti palce!!!

Lili, čekáme na vyprávění, jaké to je po letech bez dětí??? :-)

Jitka, Eliška a Martínek 23575

Re: Ahoj holky!!!!

21.6.2006 21:25:39
Ahoj holky, už dlouho jsem tu nebyla, ale je teplo a tak jsme pořád venku a taky mám spoustu zařizování se svatbou. Ale přišla jsem z jiného důvodu - potřebuju politovat, vypovídat se a možná i trošičku podpory i když vím že to možná ani nebudete číst do doby pro mě důležité.
Zítra musím k soudu kvůli zvýšení alimentů..... mám z toho hrůzu a když si přečtu co můj ex napsal tak čekám že ještě budu platit já jemu jakej je chudák. Nervy mám na pochodu a vůbec netuším jak to tam zvládnu, ale dala jsem se do boje tak musím bojovat.......... že já blbá to nenechala tak jak to bylo.....

Držte mi prosím zítra palce.....
Walerie 20776

Ahoj holky!!!!

21.6.2006 21:05:25
tak vidím, že to tu ve vedrech moc nežije.

Martino - máme v rodině daňového poradce, takže vím, jak může červen vypadat. tak to v práci zvládněte.

lily-už se těšíme na váš příběh z dovolené!!!

Máco-souhlasím, že péče o ratolest v cizím prostředím je mnohem náročnější než doma, kde je na to člověk zařízený.

Martině s Ondráškem moc přejeme krásnou dovolenou a zážitky a já už se těším na tu naší. Musím ale počkat do srpna.

Jinak my jsme si s Esterkou prodloužily víken s mojí mamkou a s mým taťkou na chalupě na Hracholuskách a bylo to super. Esterka se celé dny cákala v bazénku a řádila na zahradě.
Teď tady ve městě je to hrůza. Všechno to tu sálá a ani doma se to vedro skoro nedá vyvětrat.

tak a mám sklerózu a nevím, co jsem ještě chtěla napsat. chjoo.
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Cukrovka

21.6.2006 20:05:49
Lilly, Krystof ma taky na krku zvetsenou uzlinku a tez to planuji rict doktorovi..o)
Lili, vitej z dovolene. Myslim, ze bys to zpet zvladla docist, protoze je tu porad dost mrtvo.:o)
Lilly+2 kluci 22726

Re: Cukrovka

21.6.2006 16:42:13
Krasny horky den,

mam naprosto rozteceny mozek z horka, takze se predem omlouvam, jestli muj vyplod nebude davat smysl.

Lili, ahoooj, jak jste se meli na dovci?

Bell, taky jsem na tom testu byla, no....neni to nic moc :-(, ten hnusne sladky napoj je fakt hnusny a na muj vkus je toho teda docela dost a ja jsem mela docela problemy to vypit, pichani do prstu se da vydrzet, i kdyz to taky neni nic moc....ale horsi nez porod to urcite neni :-))), takze to zvladnes levou zadni :-)
Ja jsem tehotenskou cukrovku sice nemela, ale poslali me na ten test kvuli velke novorozenecke vaze Domiska.

Zitra asi zaskocim k detske mudre, pac jsem Domimu na krcku objevila takovou malou bulku, spis je to jako maly uzlik, ale uz to tam ma delsi dobu a nemizi to, tak budu radsi, kdyz me nekdo uklidni, ze zase zbytecne panikarim, ze to nic neni.

Tak ja padim uklizet, nasi jsou na chalupe, takze tu s Domim kralujem sami a taky to podle toho vypada - hracky jsou uplne po celem byte, takze mam co delat, za hodku jsou doma.

Preju vsem krasny vecer a pozdeji jeste mozna nakouknu.

Lili + 5 :-)) 28559

ahoj

21.6.2006 13:41:25
tak už jsme doma....přijeli jsme včera večer...

Co je nového??? zřejmě nemám šanci dočítat 8dní nazad...

Právě usnul Erik, tak mám chvilku čas - za těch pár dní člověk hooodně brzy odvykne.

Zkusím večer napsat jak probíhala naše interaktivní dovolená :-)) procestovali jsme neplánovaně celé pobřeží.

Erik se ke mě absolutně nehlásil - byl zmatený a pořád nevěřil, že jsme to my.po chvilce se nechal pochovat a za hodinu až nevěděl, že jsme vůbec někdy někde byli.

[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 46155  [Dalších 45985 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.