| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 46155  [Dalších 45965 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331

Re: Re: Re: Re: Ahojky

20.6.2006 12:04:19
Ahoj holky. Helíku, my si na CRP vždy připlácíme 100 Kč - pokaždé se dr. ptá, jestli to chceme nebo ne.

V práci je to mírně řečeno hodně náročné - doděláváme hromady přiznání a navíc do toho běží nějaké konzultantské projekty - uffff... už aby byl konec července - to máme dovču. MartiněM nepokrytě závidím.
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: Ahojky

20.6.2006 10:50:58
Katy, az tam budes ten mail mit, tak Ti o plenkach napisu.:o)

Katy (Michaela,Valentina) 20406

Re: Re: Ahojky

20.6.2006 10:47:47
Ahoj,
Martině přeji krásnou dovolenou, no, nechala bych si to líbit...

Arulko, sestře držím palce, taky jsem měla po porodu problémy. Těžko jsem se vyrovnávala s císařem, pak zase, že jsem přišla o mlíčko...No a všechno se zvládlo, nakonec budu kojit do 6 let :-)

Podělím se svámi o historku. Aleš montoval ventilátor a rozčiloval se u toho, Valentinka k němu přišla a řekla "nejde to?" Ona teď často překvapí, čemu všemu rozumí, rozhodně je dál než by člověk myslel. Já jí pořád beru jako miminko...

Holky, používá tu někdo Popolini nebo Bambino mio? Zajímají mě zkušenosti, ráda bych teď v létě vyzkoušela, chtěla bych to kombinovat s jednorázovkama. Napište mi, prosím, na můj mail pod nickem, který si tam teď dám, jestli se mi to povede. Díky
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Ahojky

20.6.2006 10:22:38
Holky, diky za rady, ja to sestre vyridim a verim, ze se situace zlepsi. Na ni to pada hlavne doma.
Ve ctvrtek jsme za ni mela na cely den jet a jsem tak nastydla, ze envim, jestli se toho zbavim. Spis ne... Ach jo...

Helík-Zuzka 05,Kačka 07 26057

Ahojky

20.6.2006 10:07:45
Tak vas jdu zase po delsi dobe pozdravit.Moc ted nejsem v Praze spise jsme vetsinou na chate a tam neni pristup na net:-(
Martino at se Ti na dovolene moooc libi a Ondrasek at je hodny.My jedeme jiz tuto nedeli do Chorvatska autem.Uz se nemuzu dockat.

Jinak ptala jsem se nasi mudry jestli dela CRP,tak to pry delala a ted to pojistovny nechtej proplacet,tak uz to dela jen pojistovna 201 nebo 207,ted si nepamatuji presne to cislo.My jsme u VZP,takze mame smulu.Ale mozna to pry zase casem zavedou vsechny pojistovny,tak uvidime.

Ja cestovala MHD hned po prichodu z nemocnice.A problemy mi to nedelalo a nedela do ted,naopak male se to strasne libi cestovat MHD,vlakem,apod.

AD krem,pouzivam na doporuceni mudry Daylong detsky, je vyborny.Na dovolenou k mori mame La roche F 50.

Jinak ocucavaji vam deticky ruzky u polstaru?Nase Zuzka to dela stale.Vzdycky tam prijdu a vsechny ruzky jsou uplne mokre.Jak ji to mam odnaucit?Nebo ji nechat a casem prestane sama?

Jinak malou davam spat jeste dvakrat denne a spi tak hodku az dve.Potom jde vetsinou do bazenku nebo na pisek,tam si vydrzi hrat.V noci spi taky dobre,vetsinou v sest ji dam mleko a spi jese do osmi, ale musi spat sama v pokojiku,jak spime na chate vsichni v jedne mistnosti,tak uz neusne a stava v tech sest.:-(
Máca 22402

Re: Tak,

19.6.2006 22:56:11
marti m., tak to ti přeju šťastnou cestu, ondra to určitě zvládne a všichni si to užijete....budu na vás myslet a trochu i tiše závidět....

arulko, já myslím, že to ségra s tím busem zvládne, jediný blbý jsou tramvaje, ale jinak jezdí teď docela dost nízkopodlažňáků a na spoustě stanic metra jsou výtahy, já už jsem se postupem času naučila jezdit tak, že jsem fakt skoro nemusela být odkázaná na cizí pomoc...prekérka byla jne ve chvíli, kdy ten výtah nejel, třeba na muzeu je to fakt blbý, těch schodů je tam dost a dost...

holky, jdu si lehnout, mně vám to vedro tak zmáhá:-(((
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Tak,

19.6.2006 22:23:47
my máme zabaleno, teď si jdu lehnout, budíček v 0.30 a v 1 odjíždíme na letiště. Už radši ani neřeším, jak to ponese Ondra, protože to bych asi z těch obav rovnou zase vybalila a nikam nejela. :-)

MHD nevím, jezdím jen autem, ale je fakt, že my jsme šli poprvé mezi lidi, když byl Ondrovi týden - stejně jako Mitchi.
Spíš bych v MHD viděla problém v tom, že i když sestře někdo pomůže s kočárkem, tak asi bude muset přiložit ruku k dílu a doktoři nabádají být s fyzickou námahou v prvních týdnech opatrná. Pamatuju si, jak mi PA kladla na srdce, že v šestinedělí nemám ani tlačit kočárek do kopce.
Ale kdybych si měla vybrat, jestli trochu fyzické námahy, nebo sedět doma a prožívat depresi, tak bych radši zvolila námahu.

Jo a k depresím - můj dědeček trpěl maniodepresívní psychózou a taťka dodnes vzpomíná, že když měl děda zrovna depresívní období, tak opravdu jen seděl v houpacím křesle a koukal před sebe.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331

Re: Re: Re: Re: Re: Mitchi,

19.6.2006 18:23:35
Ahoj holky!

Arulko, sestry mi je moc líto, ale věřím, že jí bude jen a jen líp. MHD bych klidně jela, jen bych nenechala moc lidi sahat do kočárku... :-))) Držím sestře palce.
vojtami 21287

Re: Re: Re: Re: Mitchi,

19.6.2006 18:16:48
no máco, :-( tady je zase 28°C, jako kdyby vůbec nepršelo a že pršelo určitě 30min. prostě zase nebe bez mraků. jako tenkrát na srazu u hrabáčka. prostě stejná situace.

arulko, já tedy auto taky nemám, půjčujeme si ho max od táty, mhd jsem jela poprvé někdy po 3měs, protože já mám z toho fobii že mi nikdo nepomůže a já to sama nevytáhnu.
ale vím stopro že jsme ještě před 6ti nedělema jeli na výlet do prahy vlakem.
myslím že to je ségry uvážení, ale já bych se toho tolik nebála, navíc když má psychiku na bodu nula.
my šli porvé mezi lidi když bylo vojtovi 7dní.
a asi by bylo něco jiného kdyby byl podzim a řádily chřipky.
Máca 22402

Re: Re: Re: Re: Mitchi,

19.6.2006 18:10:30
jo a mitchi, já tu pěnu vždycky trošku rozetřu a pak zbytek nechám vstřebat...snad ti to pomůže, mně teda pomáhá neskutečně....
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 46155  [Dalších 45965 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.