| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 46155  [Dalších 45955 >>]
Máca 22402

Re: Re: Re: Mitchi,

19.6.2006 18:07:24
mitchi, teda doufám, že ta bouřka přijde brzo i k nám, sem je to blíž, než na moravu a je tady opravdu strašně:-(((

arulko, já pokud si dobře pamatuju, tak jsem jezdila se šímou tak po měsíci určitě, a jezdila bych i dřív, kdybych mohla vůbec chodit....ale po tom císaři mi nešlo moc ani chodit s tím kočákem, natož abych si troufla ho vůbec vynést do busu...taky mi trvalo, než jsem vychytala nízkopodlažňáky a podobný "pomůcky"...ale nakupovat a všechno jsem s ním normálně chodila, je to na každým, a taky jsem nikdy neměla tolik návštěv jako v šestinedělí, já bych se toho nebála, taky mi to tenkrát hrozně moc psychicky pomohlo....ale pokud si vzpomínám, skutečně jsem byla jedna z prvních tady na diskuzi, kdo vyjel s kočárkem mhd čkem...asi je to tím, že taky neřídím....
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Mitchi,

19.6.2006 17:37:07
Holky, asi blby dotaz. Kdy muzete s miminkem do MHD? Az po konci sestinedeli? Asi jo, ze? Segra neridi a uz se tesi az bude moct cestovat, psychicky ji to pomuze. A ja to nevim, protoze v sestinedeli jsem byla s Kryspinem v nemocnici a tohle neresila...

vojtami 21287

Re: Mitchi,

19.6.2006 16:43:45
tak u nás uže se zalívá, a to přímo proudem. teplota je nyná 20°C a normálně taková tma, že musím rozsvítit.

tak martiM, třeba to dorazí navečer.
jo a vojta leze na postel už asi 1,5 - 2měs, ale my máme tu nízkou. a taky umí slejzat, takže to je ráno rodeo...
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Mitchi,

19.6.2006 16:35:02
tak u nás azuro a pařák.:-)

K tématu výšky a horolezectví - Ondra včera zjistil, jak vylézt na manželskou postel...
vojtami 21287

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19.6. to je kásný den .-)

19.6.2006 16:21:09
máco, tak mám ten sprej, ale nepíšou na něm jestli se roztírá ta pěna nebo ne. tak jsem to nechala volně vstřebat.

holky, jinka tady je tma tmoucí, 29°C a čerti hrajou kuželky a snad přijde každou chvíli osvěžující deštíček.

jak to vypadá u vás?
Máca 22402

Re: Re: Re: Re: Re: 19.6. to je kásný den .-)

19.6.2006 14:53:14
a jinak koukám, že k nám dorazily všechny "období", jen to "tulící" se někde zaseklo:-((...šíma stále nedává pusinky a že by se sám dobrovolně přitulil, to už teda musí být ...tak doufám, že k tomu ještě dojde, nerada bych, aby šíma dal první pusinku až nějaký krasavici v první třídě :-)))))))
Máca 22402

Re: Re: Re: Re: 19.6. to je kásný den .-)

19.6.2006 14:31:16
mitchi, au au au, vím jak ti je, jednou jsem taky byla takhle spálená....a panthenol si určitě kup, já si to v létě bez něj vůbec neumím představit...

a o výškách mi, holky, nemluvte, já jsem z toho na prášky, šíma miluje všechny vejšky, nejradši má schody, kterých je třeba u našich hromada jak vevnitř, tak venku, a to jsem si plánovala, jak tam strávím léto, vypustím šimona na zahradu a budu mít havaj a pak jsem zjistila, že se odtamtud vracím ještě unavenější než když jsem doma, je tam těch "lákadel" bohužel daleko víc, než tady a ty schody mně samozřejmě děsí, i dkyž to po nich šíma umí, ale i tak, náhoda je blbec, a jak po nich leze po čtyřech, tak prostě nic moc:-((
vojtami 21287

Re: Re: Re: 19.6. to je kásný den .-)

19.6.2006 14:20:36
ivaxx, taky dodatečně vše nej.

jdeme s vojtou jardovi naproti, ale dlouho jsem vybírala co si mám vzít na sebe, protože nemůžu ani podprdu. takže něco co obléknu, v čem není vidět že nemám prsenku a co má krátký rukáv.
a rozhodla jsem se, že jdu do lékárny pro panthenol sprej. jinak to nepřežiju. mě bolí i smrkat - tedy ty záda.
Fasola 24539

Re: Re: 19.6. to je kásný den .-)

19.6.2006 14:13:25
Holky děkuji moc a moc za přání a blíženečku Ivaxx přeji taky vše nej !!!!

Nalila jsem si decku červeného, co jsme včera začali s manžou. Aďa šla chrapošit, tak mám volno.
Andy - můj miničlověk má taky horolezecké období, snaží se všude vylézt, a když to nejde tak se rozčiluje.

S tou poporodní depresí to není žádná sranda, jedna známa musela být hospitalizovaná po prordu, tak na tom byla zle, a to bylo její druhé dítě.
Teď už vím i jak je člověku, který má normální depresi. Noje dobrá kamarádka je nemocná už 4 roky, tento rok má lepší prášky tak má i světlé chvilky, ale když jsme to spolu probíraly, tak říkala že ji prostě nic nebaví, nic netěší, nechce žít. Její kluk se o ní dost stará, ona třeba nevyleze několik dní z postele, nejí, nechodí na záchod, nemyjese, jen kouká do stropu. On jí nakrmí, umyje, obleče. je to strašná drsárna, když si uvědomím že je to mladá holka, která nikdy nebude mít děti (bere antidepresiva) a člověk jí neumí pomoct.
brrrr

Martino - tož doufám že Aďatku to zdraví vydrží :-)))))) Začala se teď děsně cpát, mám namražené obědy (když pro ni vařím, vždy mi něco zbyde) v 200g krabičkách a ono je jí to málo. A zatím mi papá všechny kombinace - experimentuji, teď jsem začala sladit bílý jogurt melasou a ta to baští jak drak.

Máca 22402

Re: Re: Re: sedmý zoubek

19.6.2006 13:44:15
fasolo, taky přeju vše nej nej ke kristovým létům, vždyť to je krásnej věk...tím spíš, že asi člověk má to, co si tak nějak myslel, nebo doufal, že mít bude, aspoň u mně to tak je, ale mám spoustu kamarádek, který to štěstí nemaj...

mitchi, taky jsem trošku připálená, což mně štve, protože jinak bych teď seděla u našich na zahradě a opalovala se, ale takhle jsme zůstali doma a už mi to začíná být dlouhý..a navíc je tu teda děsně, co začly ty vedra, tak jsem se šímou celej doma ještě nebyla a teď vidím, jak je to náročný....

takže zítra tam vyrazím a doufám, že nebude hnusně, bohužel se to nedá předem naplánovat, hlásí furt stejný počasí a jeden den je hnusně a druhej den krásně...no, uvidíme...

a gabro, šíma má to ukňouranější období taky, to se nedá nic dělat asi, i když místama už normálně cítím, že ve mně roste fakt silná agresivita vůči němu, když takhle bezdůvodně kňourá, ale holt se to období musí překonat..kdyby kňoural, že ho něco bolí, tak by to bylo horší, že, takhle aspoň vím, že je zdravej...
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 46155  [Dalších 45955 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.