| Andy s klukama | 22326 |
|
|
ahoj holky19.6.2006 13:31:26
tak Fasolce a dodatečně i Ivax přeji všechno nej,nej,nej....hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka!!!!!
Těm co mají po těch popsaných úrazech přeji brzké zahojení,je to nadlidské se tomu ubránit,stačí vteřinka a je to!Zrovna dnes mi venku sousedka říkala,že neví jak bude venku hlídat jejího broučka,který má zatím 8.měsíců,ale když viděla jak Artík hopsá např. z patníků tak ji šel mráz po zádech a říkala,že mu asi pořídí vypolstrovanou ohrádku atd..... Jinak Artík prochází velmi veselým VÝVOJEM,má radost z kdejaké blbinky a roštárny a taky má mazlící období.Dává nám pusinky a rád si k někomu přisedne a mazlí se.Zkouší nám jednu plácnout,ale bohužel to nemá dobrou odezvu tak toho raději nechá.... Taky se bohužel naučil vylézt na židli a hned i na stůl,skáče po sedačce a šplhá nahoru po křesle,snaží se vylézat i na konferenčák...doma je to opravdu náročný-v tomto bohužel nevýhoda společné kuchyně s obyvákem!!!! Takže jsme doma jen na spaní a pak jsme co nejvíc venku,ještě,že v poledne spí někdy i tři hodinky,ale i tak to doma s ním nestihám-pětičlenná domácnost mi dává zabrat-potřebovala bych občas nějaké hlídání,asi budu muset vážně promluvit s moji maminkou,je to jediná babička a ještě zaměstnaná....ach jo! Tak já jdu rychle něco pouklízet než se mi dráček vzbudí,zatím ahoj. Martino a ostatním co odjíždíte na dovolenou přeji super relax a odpočinek-aspon od domácnosti....:o))))) |
| Gabro | 23787 |
|
|
Re: Re: sedmý zoubek19.6.2006 12:17:36
Arulko, sestře přeji, aby jí doktoři pomohli a bylo to rychle za ní a mohla se z miminka těšit!!!
A Fazolo, tobě vše nejlepší k narozeninám!!! Dnes slaví moje kamarádka 32. narozeniny a její neteř 2 roky :-))). |
| Gabro | 23787 |
|
|
Re: sedmý zoubek19.6.2006 12:15:25
MartiM, tak to vám přejeme krásnou dovolenou a ať zvládnete ten noční let...
Mitchi, gratuluji k dalšímu zoubku... Ale nezávidím, když vím, kolik vás jich ještě čeká :-). Mě utěšuje to, že už jen horní špičáky, a pak bude chvilku klid... MartiM, o tom, že začínají být v tomto věku humorní, mi ani neříkej. Ráno jsem přišla z venku a Aleš mi říká, že ho Kao pěkně vylekala... Tichoučce seděla pod umyvadlem, když si čistil zuby a česal se (prý docela dlouho byla hodná a tichá) a zničeho nic zařvala a chytla ho za obě kolena a moc se jí líbilo, jak tátu upřímně vylekala :-). Humor je sice fajn, ale začlo nám tak trochu víc ukňourané období... Sváděla jsem to na zuby, ale i Surimi mi potvrdila, že to má i Hanička a že to je prostě vývojová fáze... Dělá to hlavně přede mnou (když mě má v dohledu). Třeba si kecne na zadek a kňourá, nebo když jí něco nejde vyndat, nebo na něco nedosáhne... Je to dost hrozné a doufám, že ji to brzy přejde... Včera jsme byli u známých na zahradě a když si myslela, že na ni nevidíme, tak ani nepípla, když sebou sekla z kopečka na zem... Mám dnes nějaký špatný den, už 4 dny mám zablokovaný krk, do toho se mi přidala bolest v koleně... Mám blbou náladu a celkově jsem nějaká chcíplá... :-( Snad se z toho brzy dostanu a neupadnu do nějaké té deprese... Daylong jsme měli dospělácký a La Roche jsme mazali Karolínku na dovolené. Oboje bylo fajn. Doma máme Altermed (25), ale ten se hůře roztírá a hodně zůstává na rukách a nevsaje se hned. To bude asi tím fyzikálním filtrem, jak tu bylo zmiňováno... |
| ivaxx | 44192 |
|
|
Fasolo,19.6.2006 12:13:07
gratuluju k narozeninám. Mě bylo 33 15.června.
Arnulko, držím palce sestře, ať je z toho venku. Moje teta prodělala totéž, když se jí v 38 letech narodila dvojčata. Sice už měla 9ti letou holku, ale padlo to na ni, že to nezvládne, že se o ně nepostará... Bohužel musela na 4 týdny na léčení a děti do kojeňáku (to bylo ještě za komoušů. Teď už by jí je snad nevzali...). Pak jí moc pomohla moje maminka, která si vzala všechno volno, na které měla nárok, odvezla ji s sebou na chalupu a tam se o ně de facto všechny 2 měsíce starala. Pak už vše bylo OK a my si všichni užívali miminek. Teď je jim už 23 let. |
| vojtami | 21287 |
|
|
sedmý zoubek19.6.2006 11:48:37
právě jsem ho objevila. je to dvojka vlevo dole.
ale pořád se po mě to dítě sápe a nemůže pochopit že mě nemůže škrábat na zádech protože úpím bolestí. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Jo a mám19.6.2006 11:01:43
před sebou dnešní Blesk a hrozně se mi tam líbí zpráva, že Zdeňka Žádníková z Rodinných pout porodila holčičku. Pochlubila se, že Janička vážila po porodu 3,75 kg, ale "kolik měřila, se zapomněla v návalu radosti maminka zeptat".
No uznejte, není to sympaticky lidské? Připomnělo mi to Lenny s manželem - jak manžel odrodil mimčo v autě, zase usedl za volant a teprve pak se začal zajímat, co vlastně mají, jestli holku nebo kluka. :-)) |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Fasolo,19.6.2006 10:57:50
všechno nejlepší, hodně zdraví, tobě i miminku. Ale jak tady tak o Adriance píšeš, tak asi zrovna ona má to štěstí, že patří k té zdravější části Dubňátek, že?. :-)
Mě čeká oslava 33 za měsíc. Nejlepší je, že si přesně pamatuju, když můj taťka slavil 33 let, vidím to jako dneska. Mně bylo nějakých 12 let a pro mě to byl stařík nad hrobem. :-))) Dnes jsem ještě na skok v práci, pak domů balit a v 1 hodinu v noci odjíždíme na letiště a letíme na ten Kos. Hurááááááá. A ještě vám musím říct, že dnes ráno jsem vstávala v 6.15, protože jsem ještě jela k zubaři (na poslední chvíli mi vypadla plomba, tak abych to pak nemusela řešit v Řecku), spala jsem v přízemí mimo doslech ložnice, abych hochy ráno zbytečně nevzbudila, a i když jsem vstávala tak brzo a šla spát ve 23, úplně skvěle jsem se vyspala. Fakt nevím, čím to je - asi jak mám Ondru na doslech, tak mám asi uši našpiclované a všechno mě vzbudí. Už se nemůžu dočkat, až postavíme ten jeho dětský pokoj - už jen čekáme na potvrzení ze Státního fondu rozvoje bydlení, že nám přiklepli tu půjčku, a pak to musíme honem provést. Jinak jsem překvapená, že se v Ondrovi poslední dva tři dny zčistajasna probudil smysl pro humor. Nevím, jak to vysvětlit, ale mám dojem, že tak nějak úplně jinak reaguje, jakoby nastal nějaký vývojový zlom. A taky se KONEČNĚ začal víc TULIT. Prostě začíná víc vyhledávat naši přítomnost a má vysloveně chuť blbnou a řádit. To jsme dřív neznali. Spíš jsem v poslední době měla pocit, že když jsem si s ním chtěla hrát, tak jsem ho strašně zdržovala od něčeho důležitého. :-) No a Petiku, měli jste teda ohromné štěstí. Fakt někdy stačí vteřiny. Ještěže to u vás tak dobře dopadlo. |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: 19.6. to je kásný den .-)19.6.2006 10:14:53
fasolo, tak to tedy všechno nejlepší. a z té 33 si nic nedělej, protože jsme tak staří na kolik se cítíme. hezky to oslavte
když jsem pracovala tak jsem si někdy připadala na 40. všichni na mě valili obrovské povinnosti a měli vysoké nároky a mě bylo 19. takže teď si zase užívám těch "svých" let |
| Fasola | 24539 |
|
|
19.6. to je kásný den .-)19.6.2006 9:52:47
zdravím, dneska je 33 let co jsem spatřila světlo světa, aaaaach jo - udeřila kristova léta, no musím říct že už je to poznat :-)))))
Byli jsme u víkendu u našich v Těšíně, vzali si od souseda kozí mlíko a udělali jogurty. Adrianka se cpala jak o život, pak vybrala babičce měsíční jahody a k tomu třešně a v pohodě to všechno zvládla. Těch třešní jsem se trochu bála :-)´ Holt bude mít dobtré zaživání po nás. Opalovací krém používáme Niveu 15, dětská doktorka nám nedoporučila vyšší, a je to v poho. Tak jdu vás čístz dozadu |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: jdu si vám zaskučet19.6.2006 9:07:15
holky ja pouzivam klasickou detskou 30 je pravda ze vojtu ale slunku moc nevystavuji zatim neni ani opaleny jen trosku hnedsi na pusince
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.