| vojtami | 21287 |
|
|
Re: jdu si vám zaskučet19.6.2006 8:54:39
http://havranek.dolnipovltavi.cz/?p=17
to je odkaz na článek o cyklovýletu. je tam na fotce i náš vojtík |
| vojtami | 21287 |
|
|
jdu si vám zaskučet19.6.2006 8:43:19
včera jsem se nehorázným způsobem spálila. půchýře nemám, ale je to síla. plela jsem záhonek a už to bylo. a teď jen kňourám :-(
na vojtu používám 40 OF nivea dětský barevný sprej a i když martinaM neníé s tímto krémem spokojená, tak já maximálně. a vojta je krásně opálený, nikoliv spálený. arulko, to je mi líto ségry, ale uvidíš že to časem zvládnete a je dobře že jste vyhledali pomoc. petiku, nedávno jsem se se tady ptala co je s tebou.... člověk není nikdy dost opatrný, co. tak hlavně že jste to s pár boulema zvládli. takže s jirkou spolu stále chodíte, co! :-) já měla v pátek sraz po osmi letech od základky. no co vám mám povídat. pak jsme šli na dízu - já tam nebyla několik let - a přitahla jsem domů ve 2h. a v 8 ráno budíček protože jsme chtěli jet na cyklovýlet od mateřského centra havránek které tady u nás nově otevřeli. měli jsme příjemné počasí, dokonce nás převozník převezl přes vltavu takže pro vojtu nezapomenutelný zážitek. já se docela bála, byl tam šílený proud. no a najeli jsme 28,5km a celkem za ten den ještě 12km na cestě z domu a pak domů. takže sakumprdum 40km. vojtík asi začal spinkat celou noc, ale nechci to zakřiřknout.... pak se ještě ukážu. jo a v bytě máme 26°C :-( |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Filtry...19.6.2006 7:55:20
Aru budu držet palečky ať to rychle pomine a sestra si může miminka užívat plnými doušky.Je to hrozné co ten porod a všechny hormony dokáží udělat jak s tělem tak mysli. Ach jo.
Já třeba mám pořád hrůzu z druhého porodu po tom prvním cojsem zažila se mi zase vrátily noční můry a taky to bro vidím na nějakou odbornou radu :-( Protože nechci tam jít vytřepaná jak ratlík a dělat nějaké scény že se bojím. A psychika je fakt sviňa. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Filtry...19.6.2006 7:01:21
Ahoj po ranu,
segra nema nastesti laktacni psychozu, to uz vime od odborniku. Ma silnou poporodni depresi, kdy se v podstate toho maleho boji, aby neco neudelala spatne a ma porad strach a hlavne se s nim boji byt sama, ze si nebude vedet rady. Porad breci a je vyrizena. Dneska jde k jedne pani na konzultaci tak ji drzim pesti. Vcera jsem s ni byla cele odpoledne az do vecera a mazel hlidal Krystofa. Bude to ted narocne obdobi i pro me,ale verim, ze to zmakneme.:o) |
| ivaxx | 44192 |
|
|
Filtry...19.6.2006 6:53:28
Ahoj,
vidím, že tu diskutujete fyzikální a chemické filtry. Tak trochu přispěji (je to můj obor :o)). Fyzikální jsou obvykle oxid zinečnatý nebo titaničitý. Jsou to vlastně minerály, které vytvoří pro slunce nepropustnou barieéru. Tedy nevetřou se do kůže, ale ulpí na ní. Když se podíváte na lahvičky s krémem, tak dnes už téměř ve všech dětských krémech jsou. Občas se stane, je-li toho tam hodně, tak zůstává bílá vrstvička na kůži i po rozetření. |
| Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
|
|
Re: Re: Re: Re: přeji hezkou neděli !18.6.2006 22:53:17
Arulko,
minerální filtr bych řekla, že bude asi ten fyzikální filtr (opak chemického) Petíku, dobře, že je už všechno v pořádku, to musela být hrůza!!!!! Teď je na úrazy nesmírně náročné období. Každou chvíli jsou situace, že mi přestane bít srdce. Třeba když si Val našla v myčce nůž...Jak Valentinka nedávno upadla a rozsekla si ret, tak teď si to občas obnovuje a musím říct, že mě ta krev u ní dost stresuje. My jsme byli dnes natáčet podvodní film na plavání, jsem strašně zvědavá, mám tam vedlejší roli :-DDDDDD Bohužel nám ho pošlou až v září :-( No a nám dnes bylo 14 měsíců.....Blíží se taky datum našeho prvního srazíku s miminky! Hrabáčku, jestlipak už jsi na to zapomněla? To byla banda! Napadlo mě, že se neozvala Leny, jak dopadla... |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: přeji hezkou neděli !18.6.2006 22:08:25
Ahoj holky,víkend super firemní akce také a dneska koupáničko VOjtíka:-)
Mě bolí bříško jako na mrchu tak jsem trochu nesvá:-( Arulko tohle se tady stalo teď mamči z duňátek 2006 dokonce se nechala zavřít do Bohnic pomohli jí léky na zastavení laktace to prý byla jediná možnost. |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: přeji hezkou neděli !18.6.2006 21:28:28
arulko, to je mi hrozně líto, s tvojí ségrou, no, snad to bude všechno dobrý....já jsem na tom byla podobně, když jsem se vrátila z porodnice, ale nakonec se to naštěstí zvládlo nějak samo, ale dokážu to pochopit a ty stavy, že jsem špatná matka a nedokážu s tím nic udělat si pamatuju dodneška (někdy je ještě mívám teď:-)), ale tehdy to bylo jiný, horší)....fakt ségře hrozně držím palce..hlavně teď musí rodina stát při ní, to je hrozně důležitý....
petíku, to zní teda fakt děsivě, ještě že to všechno dobře dopadlo, úplně mně mrazí, jen když si to představím... já jsem si dneska užila krásnej den, lehla jsem si u tchýně na zahradu a celej den jsem se opalovala a poslouchala mp trojky a bylo mi fajn, o šímu se starala tchýně s honzou,měli tam malej bazének a šíma se celej den nadšeně čvachtal, tak jsme si to užili všichni 4 a bylo to bezva..a nejlepší bylo, že jsem na konci zjistila, že tchýně si za celej den vůbec nevšimla, že jsem měla sluchátka v uších a já si celou dobu lámala hlavu, jestli jí to přece jen neurazí, když jsme se měsíc neviděly:-)))) |
| pettik | 32582 |
|
|
Re: přeji hezkou neděli !18.6.2006 19:38:42
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, stěhovali jsme se a trvalo než mi udělali připojení na internet, protože s tim byl docela problém
teď vám napíšu horor co se nám ve čtvrtek stal, máme te´d u vchodu do domu nějakejch 20 prudkých schodů, byli jsme s malym v zoo a když jsme šli domů , vynesli jsme kočár do schodů, já odemykala, myslela jsem, že je kočár zabržděnej, Jirka se nějak otočil asi drcnbul do kočáru a ten se rozjel přímo ze schodů, než sem oběhla Jirku kterej zůstal zaraženě stát, tak už bylo pozdě, chytla jsem ho až v půlce schodiště, převrácenej, vytáhla jsem malýho byl od krve....zavolali jsme záchranku, ty přijeli snad až po deseti minutách, pěšky k nemocnici to je pět minut. rentgeny v pořádku, jen si roztrhl uzdičku v pusině a měl boule na čele, naštěstí to přežil byli jsme tři dny na pozorování v nemocnici, tam malej po dvou hodinách už byl úplně v pohodě a řádil....takže je úplně v pořádku tři dny jsme byli na nadstandartu a byl moc hodnej, dneska nás pustili z nemocnice a už doma řádí měli jsme dva dny novej sporťák, ten je namraky, silná konstrukce ho zachránila, takže se nepraštil o schody, ale o promáčklou boudu, naštěstí byl přidělanej pětibod.takže nevylítnul ven ale i tak to byl nejhorší zážitek mého života, stačilo pár vteřin a mohlo být po všem |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
přeji hezkou neděli !18.6.2006 15:21:30
tak jsme se vrátili z návštěvy v ozdravovně,museli jsme jít s Radimem na oběd-prý zhubl 5 kg-no bylo to na něm vidět,že zhubl,ale myslím,že mu to prospěje.
Artík byl s ním ve své kůži,bylo vidět,že mu Radim schází,blbli spolu jak o život.:o)) Venku už se nedalo vydržet,o autě ani nemluvím.V takovém vedru se hodí tak jen k vodě....ale bohužel má malej ještě rýmu a sem tam zakašle,tak budeme muset ještě pár dnů bez čváchání.:o((((( Dnes jsem se dívala v lékárně taky na ty dětské krémy a ptala jsem se na ten fyzikální filtr jak tu někdo psal,ale lékárnice o tom nic nevěděla. Prý je chem.filtr a minerální-a jinak o ničem neví..... Tak se ještě mrknu na stránky Altermedu,ale asi koupím La Roche Sprej SPF 40s termální vodou-ten je testovaný i na kůži s atop.ekzémem + na choulostivou a citlivou dět.kůži.Malej má kůži trochu citlivou+ máme alergie v rodině,tak aby krém dobře snášel a neobsypal se. Arulko-sestře držím palečky,ale budou ji muset opravdu pomoct odborníci,není to sranda a nepodcenujte to.Sama to nezvládne,bude asi potřebovat nějakou terapii,a asi i léky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.