| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Ahoj,18.6.2006 14:12:21
využívám chvíle, že Ondra spí - jinak bych byli venku. :-)
Nakonec jsem opalovací prostředek koupila La Roche, lékárník doporučil. No a Máco, ty jsi to napsala trefně - za takovou lahvičku bych měla nejen jeden kousek do šatníku, ale nejmíň dva. :-) Arulko, myslím, že se o sestru nemusíš bát, odborníci by měli pomoci - když se na to včas přijde (jako ve vašem případě) a rodina nad tím nemávne rukou "že to nic není", tak se to dá zvládnout, jak jsem slyšela. Ale chápu tě, že jsi z toho tak špatná. Bohužel se takové případy stávají. Já mám kamarádku, která skončila na psychiatrii s laktační psychózou, protože při návratu domů z porodnice mezi dveřmi potkala manžela, jak si odnáší kufry. Mezitím, co byla v porodnice, se šííííleně zamiloval a odešel za hlasem svého srdce. A to jsem si fakt nevymyslela, to se opravdu stalo. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Re: Re: jinak18.6.2006 11:09:42
Jeje, tady nikdo neni....
Ja se vam jdu vykecat. Sestricka pred tydnem porodila chlapecka, to vite, ale zrejme trpi depresi. Neji, hubne, je nestastna. O maleho se stara hlavne jeji manzel, ona i v noci spi jinde. A zaroven ma vycitky, ze je spatna matka a strasne se trapi. Uz shanime odbornou pomoc a mne je z toho strasne smutno.. |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: jinak17.6.2006 22:13:45
gabčo, teda ty fotky vypadaj superpohodově, fakt skoro závidím:-))užijte si to v permoníkovi, vypadá to tam fakt báječně:-))
....já dneska měla naplánovanej krásnej den u našich na zahradě u bazénu bez našich, ale bylo tak hnusně, že jsme nejeli nikam...navíc jsem celou noc nemohla spát, byla tady úplně děsivá bouřka, fakt jsem se skoro bála, překvapilo mně, že to nevzbudilo šimona, zaplaťbůh...no, a to nevyspání společně se změnou plánů mně tak rozhodilo, že jsem byla celej den nepoužitelná, normálně jsem musela nechat kluky samotný doma a vyrazit do města jen tak, páč jsem prostě na šímu byla tak strašně protivná, až jsem za to nesnášela sama sebe...brrr, hlavně teda co nejmíň takových dní...ale vydýchala jsem se a je mi o dost líp, cítila jsem se tu najednou jak v kleci:-(( taky mi psala lili, že si tu bezdětnou dovču maximálně užívaj, ačkoliv počasí tady prý máme asi lepší...tak jsem ráda, že se mají fajn... |
| Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
|
|
Re: jinak17.6.2006 13:12:51
Ahoj,
Gabčo, je vidět, že jste se měli super!My jsme v těch vedrech spíš uvnitř, takže to snášíme dobře. Ještě jsme totiž nezaseli trávu, tak to na zahradě není ončo :-(((((Už se ale těším až se budeme cákat... Ještě k těm opalovákům– pro ty, co vychytávají, aby to škodilo co nejmíň– je potřeba aby ten krém měl fyzikální filtr(vím, že ho má ten Altermed) ten druhý typ filtru je fujfuj... |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
jinak17.6.2006 12:59:10
jinak ctu, ze probirate opalovaci kremy ...
my na české podnebí používáme pro deti od firmy ALTERMED ... DERMA SENSE SUNBLOCK MILK SPF 25 (faktor) ... od stejne firmy jsme kupovala i zimni krem a jsem teda spokojena na maximum. Dobre se roztira, vysoce vodeodolny. vice na www.altermed.cz - vyrobce v Olomouci :o) |
|
|
znovu17.6.2006 12:42:38
jeste jednou ...
![]() a chlazení ![]() |
|
|
hmm17.6.2006 12:40:18
a foto DEJ SEM TU JAHODU !!! :o)))) |
|
|
ahoj17.6.2006 12:33:42
Ahoj holky,
zijeme ... vratila jsem se po trech dnech v Pisku opet domu, abych vyprala, vyzehlila ??? a zabalila a zitra frcime do Krkonos na www.permonik.net :o) posilam foto, jak jsme si ty horka uzivali ... bylo to bajo ... |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Martince s Ondraskem16.6.2006 19:42:00
MartiM, ja od doktoru slysela, ze ten Daylong by mel byt nejlepsi. Mela jsem ho na tech Kanarech a vse bylo v poradku.:o)
|
| Kristina s Martínkem (20.4.05) | 24960 |
|
|
Martince s Ondraskem16.6.2006 18:58:08
Marti, sehnala jsem, to co jsem chtela, koupila jsem sektor 401... strasne se tesim :) kam mate vy ??? ja jdu sama.. manzel bude hlidat malyho
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.