| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 46155  [Dalších 45915 >>]
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Tak

16.6.2006 16:01:38
díky za další náměty na opalovací krémy, asi se teda poptám v lékárně a asi i otestuju, jak se roztírají.
Ty dětské krémy by se ale asi měly jmenovat spíš "neopalovací", že jo. :-)))

Evi, Ondra mívá taková výkyvy s jídlem poměrně často. Nechávám ho, ať si řekne, když nechce, tak si nedá, když má na něco chuť, tak budiž - on stejně nezná takové ty největší pecky typu čokolády, takže snad nehrozí, že by si nějak podlomil zdraví, kdyby jedl jen svoje chuťovky. Říkám si, že já kolikrát taky nemám na jídlo ani pomyšlení, tak má mimino taky nárok. :-))
Evís+3 ks 42663

Jídlo

16.6.2006 15:50:24
A ještě se vás chci zeptat na jídlo. Ferda dřív jedl tak normálně, ale teď sní k obědu max. 5 lžiček, to už je rekord, a končí. Začal odmítat i večerní kaší, tak jsem mu včera dala na noc aspoň mlíčko, aby neměl v noci hlad. Ale když je to něco dobrýho - např. Pribináček, jogurt, přesnídávka, sladké ovoce, tak sní všechno a ještě brečí, že už je konec.
Evís+3 ks 42663

Re: Re: K těm křtinám

16.6.2006 15:47:59
My máme krém na opalování ve spreji Avon Bronze Kids 30, je super, krásně se roztírá. Předtím jsme měli takovej tuhej (už nevím, jaká to byla značka) a Ferda hrozně ječel, když jsem ho natírala. Obzvlášť na obličeji.
Máca 22402

Re: K těm křtinám

16.6.2006 15:39:55
marti, k těm krémům, já používám Daylong Kids, faktor 40 (šíma je totální árijec, takže i na české poměry jsem usoudila, že to bude nejlepší) a jsem taky spokojená...není ve spreji, ale normálně v tubě, ale roztírá se dobře a hezky drží, teď jsem ho mazala, jak jsme byli u tý kámošky a koupal se v bazénu docela dost a v pohodě to vydrželo, není ani trošku opálenej:-))) takže spokojenost, jen když jsem ho platila, tak jsem si říkala, že bych za to skoro měla něco hezkýho na sebe:-)), ale to jsou ty krémy z lékáren na tom asi hodně podobně....
Walerie 20776

Re: K těm křtinám

16.6.2006 15:29:59
Majenko - je mi to moc líto a držíme bráchově holčičce všechny palce co máme, aby svůj boj vyhrála.

Martino- já mám opalovák pro Esterku od La Roche Possay- z lékárny a opravdu nemá chybu. Nevýhodou je vyšší cena. Faktor mám SPF 50, aby byl i na dovolenou k moři.

Mitchi a Katy - sice nemám přímo ty stavy co vy, ale někdy taky zažívám pocit, že mi mimčo koplo. Přičítám to hormonům z kojení.
Evís+3 ks 42663

K těm křtinám

16.6.2006 15:07:46
Ferdík je taky pokřtěnej. Dostal akorát dáreček od kmotra - zlatou minci. Dárečky od ostatních určitě nejsou povinný, ale nějakou drobnůstkou určitě nic nezkazíš. Ségře se nedávno narodila holčička, tak máme pro ní k narození stříbrnou minci se znamením. Přijde mi to docela hezký. A nestála ani 500 kč.

oprava :-)

16.6.2006 14:57:35
ne "měla jsem štěstí", ale "měla JSI štěstí". :-)))

Kris,

16.6.2006 14:56:52
no jo, manžel říkal - však víš, oni ty lístky neprodávají, když to není přes Ticket Pro, ale zkoušeli mu volat nějací známí, jestli může něco udělat. No, bohužel nemůže. Měla jsem fakt štěstí. A do jakého sektoru jste si lístky koupili? Jak budeš blízko?
Kristina s Martínkem (20.4.05) 24960

6,9.

16.6.2006 14:54:10
Madonna ma u nas koncertovat 6. zari... neskutecne se tesim.. jo a diky za gratulace, po 16 letech lasky k Madonne si to myslim zaslouzim :) hlavne ten vysneny listek... hodne lidem zustaly jen oci pro plac...

Holky,

16.6.2006 14:46:35
díky za tip, hned odpoledne na Vichy vletím. :-)

Leni, také bych řekla, že dárek dává hlavně kmotr. Ondra ale dostal i dárky od ostatních. Docela hezký a "tématický" mi připadal dárek od tchánů, koupili mu malou dětskou ilustrovanou bibli. Sice se k ní možná dostane až za hodně let, ale zase to má vtip a budeš si vždy pamatovat, k jaké příležitosti tu věc dostal. Já osobně nejsem věřící (to manžel), ale myslím, že je fajn, když se Ondra s příběhy s Nového zákona jednou seznámí.
Jinak si ale myslím, že určitě nic nezkazíš ani nějakým tím kouskem zlata nebo stříbra.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 46155  [Dalších 45915 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.