| ivaxx | 44192 |
|
|
Re: Re: Jo16.6.2006 14:39:56
My jsme také křtili obě děti. U nás je tradice, že dárek dává jen kmotra nebo kmotr. Ostatní ne (naopak dostanou něco na zub :o)))
|
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: Jo16.6.2006 14:34:13
MartinoM - stejně jako Ivaxx používám pro holky opal. krém od Vichy a je opravdu super, krásně se roztírá a nelepí ;o).
Chtěla jsem se tě zeptat, Ondra je křtěný, že? V neděli máme jet na křtiny a chtěla bych malé koupit nějaký dárek. Dává se něco speciálního nebo je to jedno a nebo není zvykem dávat nic? Poraď mi, díky moc. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
Re: Jo16.6.2006 14:28:58
Martino, já po mnoha různých krémech a mlékách na opalování skončila u Vichy Capital Soleil 30 enfants (to jsem opsala z lahvičky). Je to mléko pro děti ve spreji a chrání dobře, nespálili jsme se nikdo, ani děti ani na horách.
|
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Jo16.6.2006 14:23:08
a už vím, co jsem ještě chtěla.
Jaký používáte opalovací prostředek na děti? Mám Niveu faktor 40, ale nějak mi moc nevyhovuje, zdá se mi lepivá, navíc špiní dožluta oblečení. A dokonce i když jsem Ondra poslední dva dny namazala, z nepochopitelných důvodů si přismahl předloktí, tak mám pochybnosti o kvalitě. Prý existují různé prostředky s rozprašovačem - jakoby tělovým závojem - že není dítě třeba ani moc natírat, rozpráší se mu to na tělo a lehce rozetře. Nemáte někdo zkušenost? Doporučte, prosím. Blíží se nám termín odletu, musím se vybavit. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Ahojte,16.6.2006 14:20:14
Kris, gratuluju, teda já bych neřekla, že za ty prachy bude o ty lístky taková rvačka. Teď by mě jen zajímalo, kolik jich zkoupili překupníci a za kolik se pak budou prodávat na černém trhu. Sice to prý bylo omezeno na 5 lístků na osobu, ale oni si stejně nějak poradí. :-))
Spaní - konstatuji, že jsme asi taková "zlatá střední cesta" - Ondra teda v noci prospí těch 10 - 11 hodin a přes den 2 - 3. Takže bych řekla docela normálka. Jen ty ranní budíčky by si občas fakt mohl posunout. Jako dnes. :-) Jinak když Ondra opravdu CHCE spát, tak ho v noci nevzbudí ani přebalování. A přes den mi klasicky usíná v autě těsně před tím, než dorazíme domů, takže ho věčně přenáším. I když se trošku probere, tak - pokud ho stihnu přenést do cca 20 minut po usnutí - tak nemá na to, aby hned ožil, a spí dál. Dnes jsem byla za kámoškou, která je týden po umělém oplodnění, říkala, že je jí hooodně blbě - tak doufám, že to znamená, že je u ní vše na dobré cestě. Tak se to přece říká, že jo, že když je člověku zle, tak je to spíš dobré znamení, než že by bylo něco v nepořádku. |
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
Re: Re: Re: Jedu na Madonnu !!!!!!!!!16.6.2006 13:54:38
Jo a Kristi, gratuluju!!! Bude určitě úžasnej zážitek. Kdy to je????
|
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
Hezké odpoledne!!!16.6.2006 13:53:42
Tak jsem vás dočetla, ale dalo mi to zabrat!
Majenko, to mě moc mrzí s tou holčičkou. Držím moc palečky, ať to dopadne dobře!!! Já znám ze svého okolí chlapečka, který měl nádor na mozku už jako miminko a odoperovali a je teď v pořádku. Sice ho sledují, ale může žít normální život. Ale je fakt, že ta léčba trvala dlouho. Tak ještě jenou - držíme palečky!!! Bell, že je ti furt blbě možný je, protože mě v prvním těhu bylo takhle šíleně zle až do 5. měsíce. To tě teda nechci strašit! No, doufám, že mi to tentokrát tak dlouho nevydrží!!! Já jsem totálně vyřízená. Ráno jsem pomalu neschopná vyhrabošit se z postele. Dneska jsem vylezla jen za pomoci zázvorovýho lízátka! Opravdu hodně vítám Ferdíkův báječný spánek!!! Jinak k tomu spaní. Ferda spí taky hrozně moc, jak už jsem psala. Taky jsem zvažovala, že se zeptám Dr., ale nakonec si říkám, když to potřebuje, tak ať se vyspinká. My jsme s manželem taky celkem spáči (hlavně já), takže to měl po kom zdědit:-))))) Jo, jinak to METRO nejsou špatný noviny, jenom takový jednodušší. Taky jsou zadarmo. Důležité info se tam člověk dozví, ale žádný bulvár. Dneska jsem se byla mrknout s kámoškou na Dnu otevřených dveří Ústavu sociální péče tady u nás a hrozně moc mě to mile překvapilo, jaké tam mají příjemné prostředí!!! Ferdovi se tam líbilo, protože je to tam hodně barevné. |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Jedu na Madonnu !!!!!!!!!16.6.2006 13:34:48
kristi tak si to hlavne uzij kdo to ma byt
|
| Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 | 31701 |
|
|
Re: Re: Dobré ráno,16.6.2006 13:04:34
Máco,
no jo, včera jsme cvičily 4, ale měly jsme puštěnou klimatizaci!!! A Jiřík, jak ten už běhá, chodil miminům na dudlíky! :-)) a lahvičky taky. Všem pěkný víkend, u nás u Ledňáčků bude srazík na venkově, grilování, koupání atd. |
| Kristina s Martínkem (20.4.05) | 24960 |
|
|
Re: Re: Jedu na Madonnu !!!!!!!!!16.6.2006 12:51:56
bell, klasickej terminal na sazku.. mela jsem stesti .. do dvou hodin byly vsechny listky pryc :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.