| Gabro | 23787 |
|
|
Spaní16.6.2006 12:50:06
I Kao má dost lehké spaní. Přes den spí jen 1x a to maximálně 1 hodinu :-(. Takže jsme spíš v klubu nespavců...a tiše závidíme těm, co jim děti spí.
Musím stihnout něco poklidit, když malá spí... Je tu jako po výbuchu... |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno,16.6.2006 12:08:24
Lenko, presne takovy je Krystof. Ma dost lehke spani. Jak nekdo muze ve spanku prenest nebo prebalit dite, tak to ja vubec neznam... Ja vyzkousim ten sirup a uvidim. Kdyztak se to zlepsi ve trech letech.:o))
|
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno,16.6.2006 11:38:51
ARULKO - jo, jo to znám. Kája spala hodně neklidně, budila se a když byla větší pořád za náma lezla do postele. Celkově se to zlepšilo tak kolem třetího roku.
U Káji mám hodně dobrou zkušenost s čínskýma bylinkama, který nám doporučila homeopatka, ale pro menší děti to asi nebude - jsou malé kuličky, které se musí polykat. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno,16.6.2006 11:35:57
Ted si Krystof uz podruhe donesl nocnika chtel se do nej vycurat! Beha tu jinak nahaty.:o) A navic posledni dobou nechce na nocnik, ale na velky zachod a potom si za odmenu jde splachnout..o)
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno,16.6.2006 11:34:01
Lenko, to ja chapu, ze nektere deti spi a nektere ne. Ale Krystof ma problem, ze usne a probouzi se nevyspali a unaveny. Odopledneje to vetsinou po 45ti minutach. a v noci ho taky porad jeste musime chodit utesit.
|
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: falešná březost16.6.2006 11:18:33
Máco nemáme ty dva naše kluky z dvojčat Vojta je úplně to samé
|
| Máca | 22402 |
|
|
Re: falešná březost16.6.2006 11:16:40
katy, tak to máš dobrý....šíma teda neposlouchá vůbec, ale on to snad ani nedělá schválně, už dva lidi nezávisle na sobě mi řekli, že on ty příkazy a zákazy "prostě neslyší"....ne že by byl hluchej, prostě to má daný povahou, já se nestačila divit, když jsem te%d byla u tý pavlíny, jak mikuláš poslouchá a když šíma dělal něco, co dělat neměl, tak na něj úplně úzkostlivě koukal, jako by mu chtěl říct :"kámo, nedělej to, bude průůůůser"...ale šimon na to prostě prdí, on prostě vůbec jakoby nechápal, proč se na něj zlobím, když dělá něco, co by dělat neměl....
|
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Dobré ráno,16.6.2006 11:11:06
Arulko - homeo by mohla alespoň trošku pomoct, ale i tak jsou prostě některé děti spáči a některé bohužel NÉÉ ;o).
Kája už v tomhle věku nespala přes den vůbec, takže vím jak je to náročné. Týnka je takový střední spáč, ale i tam je to pro mě, po zkušenosti s Kájou, úžasný ;o). Týnka v pohodě chrupká i v kočárku, obzvláště v novém spí jak dudek, takže si opravdu nestěžuju ;o)) |
| Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
|
|
falešná březost16.6.2006 10:49:34
Mitchi, nějak se po tobě opičím :-))
Ty "jako" pohyby mám taky a zrovna včera než jsem četla tvůj příspěvek, jsem si zrovna nad tím přemýšlela...Je to fakt skoro stejný Bohužel se po tobě opičím i v historce s krví na pusince:-( Dnes mi Valentinka upadla a hned jí vytryskla krev z pusinky a tekla až na krček. Naštěstí to byl jenom prokouslý rtík, ale na pohled hrůza :-(((((((( U nás je teď divoko, protože se z Val stává pěkný rarach. Řádí tu jak čert, huláká při tom a docela se vzteká. je vidět, že jsou to pro ni nové emoce a vlastně si to zkouší. Strašně jí baví poslouchat vlastní ječení, že až zapomene, že se vlastně vztekala...Zdá se ale, že bude krásně poslouchat. Už dobře rozlišuje, které věci smí brát a které ne. No ale stačí se otočit a pokušení je silné... |
|
|
Re: Re: Re: Dobré ráno,16.6.2006 10:34:47
Tak to ja se porad pozoruji, jestli uz nahodou nejsem tehotna.:o) Ale nevim, nevim.:o) Po porodu nejka trpim na zanety...
A dnes jsem koupila Kryspinovi na spani homeopatika, tak jsem zvedava. Koukam, ze mam dost opacne problemy nez nektere ostatni.:o))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.