| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 46155  [Dalších 45895 >>]
Gabro 23787

Spaní

16.6.2006 12:50:06
I Kao má dost lehké spaní. Přes den spí jen 1x a to maximálně 1 hodinu :-(. Takže jsme spíš v klubu nespavců...a tiše závidíme těm, co jim děti spí.

Musím stihnout něco poklidit, když malá spí... Je tu jako po výbuchu...
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno,

16.6.2006 12:08:24
Lenko, presne takovy je Krystof. Ma dost lehke spani. Jak nekdo muze ve spanku prenest nebo prebalit dite, tak to ja vubec neznam... Ja vyzkousim ten sirup a uvidim. Kdyztak se to zlepsi ve trech letech.:o))
LENKA+K+K 1778

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno,

16.6.2006 11:38:51
ARULKO - jo, jo to znám. Kája spala hodně neklidně, budila se a když byla větší pořád za náma lezla do postele. Celkově se to zlepšilo tak kolem třetího roku.
U Káji mám hodně dobrou zkušenost s čínskýma bylinkama, který nám doporučila homeopatka, ale pro menší děti to asi nebude - jsou malé kuličky, které se musí polykat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno,

16.6.2006 11:35:57
Ted si Krystof uz podruhe donesl nocnika chtel se do nej vycurat! Beha tu jinak nahaty.:o) A navic posledni dobou nechce na nocnik, ale na velky zachod a potom si za odmenu jde splachnout..o)

Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno,

16.6.2006 11:34:01
Lenko, to ja chapu, ze nektere deti spi a nektere ne. Ale Krystof ma problem, ze usne a probouzi se nevyspali a unaveny. Odopledneje to vetsinou po 45ti minutach. a v noci ho taky porad jeste musime chodit utesit.

belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: falešná březost

16.6.2006 11:18:33
Máco nemáme ty dva naše kluky z dvojčat Vojta je úplně to samé
Máca 22402

Re: falešná březost

16.6.2006 11:16:40
katy, tak to máš dobrý....šíma teda neposlouchá vůbec, ale on to snad ani nedělá schválně, už dva lidi nezávisle na sobě mi řekli, že on ty příkazy a zákazy "prostě neslyší"....ne že by byl hluchej, prostě to má daný povahou, já se nestačila divit, když jsem te%d byla u tý pavlíny, jak mikuláš poslouchá a když šíma dělal něco, co dělat neměl, tak na něj úplně úzkostlivě koukal, jako by mu chtěl říct :"kámo, nedělej to, bude průůůůser"...ale šimon na to prostě prdí, on prostě vůbec jakoby nechápal, proč se na něj zlobím, když dělá něco, co by dělat neměl....
LENKA+K+K 1778

Re: Re: Re: Re: Dobré ráno,

16.6.2006 11:11:06
Arulko - homeo by mohla alespoň trošku pomoct, ale i tak jsou prostě některé děti spáči a některé bohužel NÉÉ ;o).
Kája už v tomhle věku nespala přes den vůbec, takže vím jak je to náročné.
Týnka je takový střední spáč, ale i tam je to pro mě, po zkušenosti s Kájou, úžasný ;o). Týnka v pohodě chrupká i v kočárku, obzvláště v novém spí jak dudek, takže si opravdu nestěžuju ;o))
Katy (Michaela,Valentina) 20406

falešná březost

16.6.2006 10:49:34
Mitchi, nějak se po tobě opičím :-))

Ty "jako" pohyby mám taky a zrovna včera než jsem četla tvůj příspěvek, jsem si zrovna nad tím přemýšlela...Je to fakt skoro stejný

Bohužel se po tobě opičím i v historce s krví na pusince:-(
Dnes mi Valentinka upadla a hned jí vytryskla krev z pusinky a tekla až na krček. Naštěstí to byl jenom prokouslý rtík, ale na pohled hrůza :-((((((((

U nás je teď divoko, protože se z Val stává pěkný rarach. Řádí tu jak čert, huláká při tom a docela se vzteká. je vidět, že jsou to pro ni nové emoce a vlastně si to zkouší. Strašně jí baví poslouchat vlastní ječení, že až zapomene, že se vlastně vztekala...Zdá se ale, že bude krásně poslouchat. Už dobře rozlišuje, které věci smí brát a které ne. No ale stačí se otočit a pokušení je silné...

Re: Re: Re: Dobré ráno,

16.6.2006 10:34:47
Tak to ja se porad pozoruji, jestli uz nahodou nejsem tehotna.:o) Ale nevim, nevim.:o) Po porodu nejka trpim na zanety...
A dnes jsem koupila Kryspinovi na spani homeopatika, tak jsem zvedava.
Koukam, ze mam dost opacne problemy nez nektere ostatni.:o)))
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 46155  [Dalších 45895 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.