| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 46155  [Dalších 45885 >>]
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Jedu na Madonnu !!!!!!!!!

16.6.2006 10:33:52
Marti tak to je super a jaky terminal ti ten lístek vyjel to bude super zážitek já mám Madonu ráda
Kristina s Martínkem (20.4.05) 24960

Jedu na Madonnu !!!!!!!!!

16.6.2006 10:29:47
Vím že je vám to úplně fuk, ale jeduuuuuuuuuuu na Madonnu v noci v 1:38 mi terminál vyjel lístek ....jeduuu jeduuuu jeduuuuu :o) Hodinu po me bylo vyprodano ...:d

Re: Re: Dobré ráno,

16.6.2006 10:18:36
Máco tak tenhle problém řeším taky nemůžu moc sním chodit na návštěvy kde nemají postýlku to je prostě konec v kočáru si dá max hodinu a to je pro něj málo pak je protivný a ukňouráný
Máca 22402

Re: Dobré ráno,

16.6.2006 9:07:02
bell, mně taky kámošky závidí, ale mjsím říct, že někdy je to i nevýhoda, třeba teď jak jsme byli u té kamarádky a šíma tam neměl svojí postýlku, tak jsem ho uspávala v kočárku, občas se to ani nepodařilo, takže mi spal třeba jen hodinku a půl za celý den, místo svýh obvyklých 5-6, takže si ten pobyt moc neužil, byl utahanej, v bazénu mi akorát pořád visel kolem krku a tak a já jsem si říkala, jak se tam bude mít fajn, že je tam bazén a zahrada...asi kdyby spával míň, tak by se mu tam víc líbilo...

ale o víkendu jedu k našim na zahradu, taky je tam bazén a je tam postýlka a šíma je tam i docela zvyklej spát, takže to snad bude lepší, budu mít víc času na opalování:-))

mitchi, já tenhle pocit znám, občas se mi to taky stane, ale většinou (teda zatím vždycky) se pak ukázalo, že to byly spíš pohyby ve střevech než cokoliv jinýho...ale bylo to hodně podobný počátečním pocitům při kopání:-)) a test už jsem si taky párkrát dělala...

Petro ahooooooj:-))) my už cvičit nechodíme, už to se šímou nešlo, stal se z něj závislák a musel cvičit se mnou v místnosti a všechny tam rušil a já jsem z toho taky moc neměla, takže už neee...taky je to hned znát na mně:-((
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Dobré ráno,

16.6.2006 8:54:49
Ondra mi dnes vynahradil to včerejší brzké vstávání, budíček byl 7.15, takže jsem tentokrát spokojená.

A k tomu tématu, co nakousla Mitchi - mě se zdálo, že jsem najednou těhotná a miminko se hýbá v bříšku - ale jak!!! Úplně čouhaly ostré lokty a kosti, prostě dost to bolelo. A pak jsem se probudila s bolením břicha a průjmem. :-)
No a občas se taky cítím tak divně, že si udělám i těhotenský test. :-) Vždy zatím negativní. :-))
No nic, Ondra kouká na Kouzelnou školku, tak jdu rychle do sprchy, ať to stihnu.

Re: Re: Re: tak vám holky nevím

16.6.2006 8:17:39
No mitchni teda to je síla, ale když jsem byla poprvé těhu a ležela v nemocnici byla tam paní která zjistila že je těhotná až v 5 měsící kdy začala cítít pohyby. JInak menstruovala pravidelně a říkala že celou dobu kopala na baráku jelikož stavěli.

Re: Re: tak vám holky nevím

16.6.2006 8:14:34
Máco opravdu taky tak Šíma spinká tak to budu v klidu už jsem si říkala jestli je ok protože všechny děti kolem nespí a kamošky se už divý:_) NO asi závidí.
HOlky to není možný jsem už 15 tt a stále ráno zvracím je to děs, u vojty to v 10 tt skončilo a teď se pořád pachtím:-) TO mám určo za to spaní.
JInak dneska jsem slaměná vdova manža jde po práci na zapíjení svobody tak budu dnes relaxovat :-)
Gabro 23787

Re: tak vám holky nevím

15.6.2006 22:58:45
Mitchi, tak to by bylo hustý :-)...

O falešné březosti nemluv, teď mi tady "rodí" pes :-). Hrabe v pokojíčku pod stolem do koberce "hnízdo", těžce dýchá a hodlá vrhnout minimálně 10 štěňat :-))).

Srazík byl fajn, jen si holky spolu moc nepohrály. Kao má nějaké ukňourané mamáčkovské období (ty špičáky zlobí, do toho opět rýma...), takže když se zrovna na mě nevěšela, tak seděla na bobečku a hrála si s Nenynky panenkou... A Nenynka? To je společenský tvor, který lítal, v klidu neposeděl a ničeho a nikoho se nebál...

Zato doma si Kao vynahrazovala ty dny, co nebyla doma a běhala po celém bytě, vyzkoušela si, jak se jí hajá v její postýlce, lítala s kočárkem sem a tam a hrozně se smála (byla šťastná, že jsme s Alešem spolu a objímáme se a dáváme si pusu :-)).

Jinak její fráze "Co to jéééé?" Mě už občas přivádí do nepříčetnosti... Už se těším, až začne s otázkou "A proooooč?" :-)))

vojtami 21287

tak vám holky nevím

15.6.2006 22:30:42
asi mám schízu nebo já nevím......

prostě se mi už několikrát stalo že jsem cítilo něco jako pohyby!!!!!!!!!!!!!! dnes zase...
no jsem asi fakt jenom blázen, ale asi si udělám pro sichr test.
ale normálně menstruuju, beru pravidelně antikoncepci, prsa mám jak právě vymačkaný citron, takže na druhou stranu je to nepravděpodobné.
no ale je to fakt takové divné, takové ťukání, nebo tik svalu? - špeku?
mám z toho hrůzu mít teď druhé. jardovi jsem se samozřejmě s mou obavou svěřila, ale říkal že by mu to nevadilo. no ale to bych byla už někdy kolem 20tt a to bych rodila stejně jako švagrová :-))) ha ha, to by bylo hustý!

ale jistě jsem se "pouze" zbláznila a mám "falešnou březost" :-))))

jinak vojtík měl dnes úraz. prostě lezl po 4 a nějak zapomněl ruku vzadu a spadl na pusu. řev a najednou krev. no krve jako z vola, já nemohla rozeznat odkud to krvácí, ale po 4 kapesníčkách celých od krve jsem zjistila že si nějak rozkousl záhadným způsobem o dolní zoubky horní uzdičku. myslela jsem nejdřív že pojedeme na chíru, ale po odsátí krve jsem viděla že na šití to není, zuby se nekývaly.
tak jsem vytáhla kytaru, jarda vyndal bubínek a vojta dostalo xylofon a bylo hned smíchu.
ale v jednu chvíli jsem myslela že to bude vážné.
a bylo mi toho mého přítuly táááák líto. a on se pořád jen mazlinkuje....
Luciana + Luca/94+ Agátka/05 27520

Ahojky holky,

15.6.2006 22:24:10
chci vás jen pozdravit a nahlásit,že žijeme:)),ikdyž te´d vás zanedbáváme.

Sice jsem myslela,jak mi Lucka odjela na týden ze školou do Irska,že si najdu čas,ale bylo to ještě horší,hned jsem pocítila,že mi chybí občasná pomocná ruka:)).

Za 14dní se stěhujeme a tak pendlujeme mezi Ostravou a Kolínem a zařizujeme ještě rekonstrukce bytu a pomalu už balíme.No radši vyhořet než se stěhovat:)).

Nestíhám přečíst všechno jen jsem přečetla kousíček zpět.

Chtěla bych pozdravit nové maminky a jejich mimísky,je fajn,že se tady rozrůstáme.

Bell- tobě už přeji konec toho telefonování!!!!!

Tak já vás jdu ještě kousek pročíst.

Jee a musím vám říct,nevím, že včera jak jsme jeli z OV jsme měli srazík- jen na kafčo s Lilly a Domískem.Jeee ten je šikulka a jak běhá a co se mi líbilo nejvíc,jak Domísek dělal hada - ssss :)),to bylo fakt super:)!!

Lucka s Agou a puberťačkou Lucou:)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 46155  [Dalších 45885 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.