| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 46155  [Dalších 45875 >>]
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

15.6.2006 21:44:03
Omlouvám se všem, že sem vpadám do diskuse...

Máco, tak jsem tě/vás vystopovala tady na diskusi. Chodím ve čtvrtek stále na poporodní cvičení a teď jsem vás dlouho neviděla, tuším naposledy kolem Velikonoc? Cvičíte nebo už jste přestali? Srdečně zdravím, Petra s Matouškem
Máca 22402

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

15.6.2006 21:41:24
a bell, z toho spaní si nic nedělej, šimon spí oprvadu hodně podobně a já si to teda užívám... a přesně, dokud nemusíš ten režim přizpůsobovat těm dětem navzájem, tak si to užij, aspoň máš opravdu to těhotenství o to míň náročný..vojtík rozhodně není jedinej takovej spáč, tak buď fakt v klidu...

a teď už si jdu fakt lehnout, dobrou...
Máca 22402

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

15.6.2006 21:35:49
ahoj holky,
jdu vás zase po několika dnech pozdravit, trávila jsem ty vedra u kamarádky, co hlídala rodičům dovolenkářům za prahou baráček ze zahradou, koupila i bazén, ale pořád z něj utíkala voda, tak tam bylo fakt na dně, ale i tak to bylo fajn...až na to, že jsem teda totálně utahaná, protože šíma je taky z těch, co v kočárku moc nechtěj spát, takže režim úplně v pr..., spal mi tak max. hodinku a půl denně a najednou mi došlo, že i když spí, tak nemám ten čas "pro sebe", protože prostě nejsem ve svým, navíc mi ještě došlo, že v cizím prostředí je to s těma dětma ještě náročnější, páč je tam spousta "lákadel", který člověk ani nezhodnotí jako nebezpečný, a oni ty děti si snad umí vyrobit nebezpečí z čehokoliv, nemluvě o tom, že jsem samozřejmě nechtěla, aby jim tam šíma něco rozbil, tak jsem mu musela být furt za zadkem a ještě včera jsem vyhnala honzu do kina, že si udělám večer pro sebe, když mi tak chybělo to "soukromí" a šimon jak byl přetaženej, tak tady do půl desátý večer řval a řval a nechtěl spát, no, můžu vám říct, že jsem byla fakt hysterická ...a sotva usnul v těch půl desátý, tak jsem psala manželovi, ať nespěchá, že mám konečně klid a on mi zavolal, že už je prakticky před barákem, krááása....no nic, jen jsem si potřebovala ulevit a teď si jdu lehnout, jsem fakt totálně vyšťavená....

majenko, s tou holčičkou je mi to hrozně líto, ani nevím, co říct...

marti, to mjsí být super, jak se holky radují ze společného koupání, jojo...:-))

a eviskovi taky gratuluju k miminku, tak hlavně ať je všechno v pořádku a ať vám těhulkám už není špatně...

gabro a katko, doufám, že jste si srazík užily:-) teda vlastně užili, i s alexem :-))
Gabro 23787

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

15.6.2006 15:11:23
Ahoj holky, jdu vás jen na skok pozdravit. Už jsme doma od tety. Hezky jsem si to tam užily a za chvíli máme sraz s Katkou a Nancy, tak se těším, až je uvidím...

Hezký den

Gabro s Karolínkou
Andy s klukama 22326

Re: Re: Re: Re: ahoj

15.6.2006 13:44:24
a nechodíš náhodou k dr.Szturzové???
Já k ní chodím 13 let,co jsme se tam přestěhovali a hodně pomohla Radimovi od 1 roku,co začal mít problémy s průduškama a s násl.astma.
Proto jsme ji zůstali věrni,protože to je fakt doktorka na pravém místě!!!
Dnes je Radimovi 14 let a je na tom s nemocí dobře-momentálně je v ozdravovně v jeskyních u Macochy.
Darčík+Sárinka 12.4.05
  • 

Re: Re: Re: ahoj

15.6.2006 13:23:55
Tak to je teda golllll:o)))), jasně, že bydlím na konečné, ještě na Foltýnové v 2+1, ale měli bychom se stěhovat do 3+1 na Fleischnerové.
Neukázala jsem se včera proto, protože jsme měli zařizovaní s realitkama, bylo to šílený v tom vendru, před chvilkou jsme dojeli z venku, teďka Sárinka spinká a doufám, že bude dlouho:o))))))
Andy s klukama 22326

Re: Re: ahoj

15.6.2006 13:08:10
to je telepatie-před chvílí jsem na Tebe myslela,že ses dlouho neukázala.
Mi jsme v Bystrci bydleli na Teyschl.ulici před 13 lety na podnájmu a dodnes tam jezdíme k naší dětské doktorce na ul.Lýskovu.
Dnes odpoledne tam jedeme,ale bude to jen na otočku-snad to v tom pařáku v autě přežijeme....
Nebydlíš taky někde tam na konečné a nebo jsi z druhé části Bystrce?
Darčík+Sárinka 12.4.05
  • 

Re: ahoj

15.6.2006 12:57:19
Ahoj Andy,

my jsme z Brna - Bystrce, na této diskuzi jsme jenom 2 maminky z Brna? To je docela málo, to bych čekala více. Koukám, že tady probíráte nemoce - díky bohu, my už snad dlouho nemocní nebudeme, my byly nemocní od října do dubna - permanentně, tak doufám, že když je hezky, tak snad, že nechytneme žádnou rýmu a kašel.

Evíkovi a Bell gratuluji k bříškům!!!!!!
Andy s klukama 22326

ahoj

15.6.2006 12:14:00
tak malej spí hodinu a půl a hned po usnutí začal hodně kašlat,tak jsem mu dala spiropent a po 15 minutách dávky už spí bez kašle.
Fenistil je na alerg.rýmu,ale vzhledem k tomu,že má rýmu už se žlutým sekretem tak to jen alergická nebude.
Asi bude dost zahleněnej,doufám,že nebude mít vysoké horečky-těch křečí se dost bojím.:(((
Ted jsem četla o tom Diazepamu na příbalovém letáku-tablety 5ml,že je od 3 let,tak doufám,že mi ho dr.předepíše v ampulkách bez problému-ten doporučují dávat preventivně i dětem do jednoho roku-asi je lepší dát lék preventivně proti křeči než když to má organismus dětátka absolvovat-mohou být potom někdy i následky-aspon tak jsem to já pochopila z toho popisu v příb.letáku.
No pořád říkám,že nejdůležitější je zdraví!!!!!!!
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: dobré ráno

15.6.2006 8:56:19
Andy Vojta z rýmy kašle vždy na spání mu pomáhá fenistil kapky
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 46155  [Dalších 45875 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.