Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
24.1.2010 11:31:03
Ahoj Dajo, moc gratulujeme k novemu prirustku do rodiny
![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
24.1.2010 8:27:30
Dájo - moc gratulujeme
![]() ![]() . Danielka je tedy kus ženské! A ještě k tomu má krásné jméno. |
| .Dája. | 20994 |
|
|
24.1.2010 8:21:22
Ahoj
vcera jsem se vratila z porodnice, tak vam chci napsat, ze dubnatka maji dalsiho sourozence. V utery pred pulnoci se nam narodila Danielka s vahou 4,5 kg. Vsechno probehlo rychle, v poradku a bez siti:) Az bude chvilka casu :) vlozim fotku. Zatim ahoj |
| vojtami | 21287 |
|
|
19.1.2010 20:32:41
no tak to je Fasol ideální příležitost obnovit šatník, ne
![]() |
| Fasola | 24539 |
|
|
19.1.2010 10:56:33
Ivax, u nás to cestáři docela uklízejí - kromě parkovacích míst samozřejmě........protahují cesty a parchanti to hrnou do vjezdu...takže musím odhrabávat, kdykoliv chci vyjet autem. Zas to beru jako trénink
![]() V sobotu jsem s R na místní Hasičský ples, na plese jsem nebyla přes 8 let, když jsem dělala probírku co si obleču zjsitilaj sem že můžu jen svatební šaty a boty...nic nového nemám ![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
19.1.2010 10:45:34
Tady nepadá, ale řádí spálové angíny
. Na dvoře máme ale dvoje iglů, tunely a sněhu víc než na horách - shodili jsme to i ze střechy. Bez hrabla v kufru auta se nedá dojet vůbec nikam - ani do školy ani k doktorce.... A to je prý v Praze uklizeno. ![]() |
| Fasola | 24539 |
|
|
19.1.2010 10:21:21
Lili a pár foteček malého by nebylo????
![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
8.1.2010 18:33:46
A bronz je můj....
![]() Přejeme všem šťastný nový rok, hodně zdraví a klidu v rodině i Rodině. Fasol - sice nevím, kam se chystáte, ale užijte si to. My se snažíme udat děti alespoň na 1 víkend a vyrazit s kamarády na běžky, ale otázka je, zda se to podaří - loni kamarádi odpadli už první den, čímž mi sice stouplo sebevědomí, že i po dětech není kondice úplně ztracená, ale zase je to pro změnu odradilo a remcají a nechcou jet . |
| Fasola | 24539 |
|
|
8.1.2010 13:53:40
Zdravím taky z zasněžené Ostravy, u nás neskutečně sype. Celý týden odhrabávám několikrát denně ......v rámci tréninku.
Děti byly před Vánoci nemocné, poprvé v životě jsem viděla na teploměru 40 a už tedy nechci Byla to "pouze" týdení viróza.Jinak dřu a makám na ten svůj vysněný kopec, kam odlétáme na začátku února. Už jsem tady o tom kdysi psala, že jsem si ho vybrala jako dáreček za děti Až se vrátíme, poreferuji a dám foto (teď nepíšu jméno konkrétně, rodina.cz začala být nějak moc veřejná ). A když už se budeme trápit v letadle, tak jsme ještě přidali Safari. R furt remcá že nemá čas trénovat, ovšem pro mne to byla jediná možnost. V květnu nastupuji do práce a to už bude s dovolenou těžké.Takže to je naše zpravodajství. ![]() |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
7.1.2010 10:43:45
sem zavítal první v novém roce? JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Krásná PFka!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.