Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
dobré ráno15.6.2006 8:26:52
Majenko-tak takové trápení holčičky je fakt smutné,držím palečky at všechno dobře dopadne!!!!
MartiM-taky mám Artíka vedle letiště,do budoucna by jsme chtěli hypotéku a nějaký domeček.Pokud by to nevyšlo,tak by jsme si udělali spaní v obyváku a malej by měl takový mini pokojíček. Artík dnes v noci začal tak trochu kašlat poprvé v životě,má to z té rýmy.Asi dnes odpoledne s ním půjdu k dr. na poslech a pro kapky Pamycoin do nosu,protože rýma začíná být žlutá,tak at se raději na něho mrkne-navíc je víkend před námi. Ale jinak je v pohodě,ted se sám krmí piškotama a hraje si vesele s hračkami. |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Přííííšerná noc.15.6.2006 7:33:14
Marti tak já tě nebudu provokovat tím jak spí VOjta ale k pokojíčku u nás se tady blíží termín kdy jsem řekla e se bude dělat pokoj Vojtíkovi tak jsem zvědavá peníze se už zpracovávájí tak uvidíme ale musíme ho udělat prptže chci Vojtu učit přes den spát tama pak ho naučit před porodem že bude spát sám.
|
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Přííííšerná noc.15.6.2006 6:56:33
Do půlnoci jsem poslouchala, jak Ondra občas zakašle v postýlce, a čekala, kdy se znovu pozvrací. Když jsem konečně usnula, v 1 mě vzbudil příchodem domů manžel. V 5 si Ondra dal mlíko a nechtěl usnout, sotva usnul a já v půl šesté taky, byl 6 budíček s řevem a od rána poslouchám řev a řev. Manžel musel v půl 7 odjet, takže jsem tady na ten řev sama a jsem fakt vytočená. Nejvíc na to, že jsem manžela už před rokem nepřinutila postavit Ondrovi pokojíček, protože teď bych měla svatý KLID. Všechno to pramení jen z toho, že spím s Ondrou v jedné místnosti a každé ráno vstávám nevyspaná. Tehdy před rokem jsme na to měli prachy, ale jaksi furt nebyl čas, manžel to považoval za podružný problém. Teď čas máme, ale ne prachy, čekáme na půjčku od fondu rozvoje bydlení a do té doby asi zešílím.
Pardon, docela mi tenhle výlev pomohl. :-) Doufám, že jinde máte ráno podstatně lepší. |
|
|
Marti,14.6.2006 23:00:12
díky za info. Teď jsem pro Metro něco psala a chtějí, abych psala dál, tak mě jen zajímalo, jaké ty noviny mají pověst. Tady u nás je teď začali taky rozdávat, jako servis se mi zdají dobré, je to trochu jiná novinařina než jsme byla zvyklá, taková "snadnější", a koneckonců každá koruna dobrá. Tak jsem ráda, že slyším, co slyším.
|
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
Re: Majenko,14.6.2006 22:47:02
Ahoj holky. Majenko, to je mi moc líto :-(((
Marti, Metro zná v Praze asi každý - každé ráno je zdarma rozdávají u stanic metra a kromě toho i další noviny. Je tam hodně reklamy a spíše stručnější články. Ale čte to hodně lidí a rozhodně to není bulvár. Kačka má dnes za sebou druhé očkování, opět při injekci ani nepípla. Vylíhnul se jí 6. zoubek. Chodí teď už úplně normálně a pořád :-) - je to najednou taková "samostatná jednotka". A konečně se holky můžou koupat spolu (dřív to nešlo kvůli salmonele) a je to ohromná legrace a obě to zjevně těší. |
|
|
Majenko,14.6.2006 22:40:56
já tady radši ani nebudu psát o dvou případech, o kterých jsem se dověděla dnes, šlo sice o dospělé, ale ať děti nebo dospělí, u většiny je to hrozně nespravedlivé, děsně mě to štve a hlavně děsí... Ty ženské nepily, nekouřily, žily zdravě a stejně to nepomohlo. No ale radši pryč od tohoto tématu, nebo neusnu.
Ondra dnešek ukončil stylově, když jsem ho šla kontrolovat, našla jsem komplet pozvracenou postýlku, takže jsem ho převlíkala a dávala i náhradní polštář a peřinu. Vím přesně, čím to - odpoledne se děsně přejídal. Ale teď si tu vychrupuje, jako by se nechumelilo. Asi se mu moc ulevilo. Holky, prosím, znáte noviny Metro? Čtete je někdy? |
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
Re: Dobrý večer,14.6.2006 22:22:40
Ivaxx - my máme sraz po 10ti letech příští týden:-)
Teď jsem se holky dozvěděla, že bratránkova dceruška má opět nádor na mozku:-( Nevím jestli si na to pamatujete , ale psala jsem tu, jakou šílenou operaci podstoupila. A dneska byla na CT hlavy a zase jí to roste... Je to hrozný. Taková šikulka krásná. Je jí 7 let a má brášku - dvojče. Tak si říkám jak je ten život nespravedlivej..... |
| ivaxx | 44192 |
|
|
Dobrý večer,14.6.2006 21:44:06
Majenko, toho Plíhala bych si nechala také líbit! Moji rodiče jej mají moc rádi a já na této hudbě vyrostla.
Také gratuluji Eviskovi k bříšku. Já si pořád dělám naděje (spíš možná plané), že Nelinka není naše poslední miminko. Hned se k vám ale určitě nepřipojím. Moc vám závidím jak vám děti spí. Nelinka má teď nějaké šílené období a prostě nespí. Ráno vstala v šest, usnula v poledne na třičtvrtě hodiny a do osmi večer to bylo všechno. Od sedmi jsem ji uspávala, ale vždy zabrala a po 10 ti minutách byla vzhůru. Je jí asi hrozně vedro a má k tomu rýmu. V kočárku už nechce spát vůbec. Potřebovala by spát 2x denně doma v postýlce, ale současně s Hynkovým poledním spánkem to prostě skloubit dohromady nejde. To bychom se nehnuli z domova. Ona naštěstí (pro ni spíš na smůlu), i když je unavená, tak neřve a není moc protivná. Nevyspalý Hynek je daleko horší. Tak to holt odnáší trošku malá. Doufám, že se to srovná až bude potřebovat jen 1 spánek za den. Strašně se těším na zítřek - máme snad po 10ti letech sraz ze školy a mám k tomu narozeniny. Bohužel s Nelčiným režimem budu ráda, když tam budu tak dvě hodiny od osmi do deseti... |
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: čelní teploměr ETA14.6.2006 21:22:41
Ahoj holky,
tak my už jsme bez teplot (trvaly nakonec týden). Dneska jsme byly u doktora, protože Lucka měla tu bouličku u zadečku. Na chíře to chtěli řezat, takže jsem zašla na internu a tam doktor řekl, že to má od toho, jak měla u horečky průjem. Je to zřejmě nějaká zduřelá žlázka u konečníku.... Má to tam pořád, ale už se nechá alespoň utřít. Předtím bylo vidět, že jí to hodně bolí. Nenechala na sebe šáhnout. Jinak je u nás vše při starém, já se učím a dělám diplomku. S malou mi pomáhá mamka. Dneska jsem Lucce koupila ještě jedny sandálky od Essi a chci jí koupit ještě jedny plné boty, protože na začátku července jedeme na Šumavu a má prý být celý červenec hnusný počasí.....paráda. Teploměr na čelo budu taky kupovat. Po tom týdenním maratónu s měřením teploty vidím ty výhody.... Dneska jsme byly skoro celý den doma. Lucka spala celkem 2 hodiny a večer jsme vyrazili i s taťkou na koncert Plíhala. Mám ho ráda. No a dopadlo to tak, že jsem si neposlechla nic, protože jsem běhala za Luckou, která tam lítala jak splašená...:-) Ale i tak to byl velkej relax. |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Re: čelní teploměr ETA14.6.2006 20:13:19
tak Vojta už chrní opět jako hodinky:-)Ale začínám mít trochu obavy jestli je v pořádku protože on opravdu pořád spí a vydrží aktivně běhat max 2 hodiny pak je unavený a protivný a chce spát.
Režim je stále stejný a jakmile se probudí o pul hodiny dříve je pak protivný a uplakaný odpol šel spát o pul 1 zbudil se špatně o pul 3 tak jsem ho nakrmila a napustila venku vaničku byl ve svém živlu v pět už opět chtěl do postýlky ale nedala jsem ho až teď v 8 je úplně tuhý takže až do rána. Já nevím pokud se to nějak nezmění zajdu asi k dr. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.