Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Re: Re: čelní teploměr ETA14.6.2006 19:54:52
MartiM, proto jsem si rikala, ze by treba pomohla nejaka homeopatika...
Evisku, Krystof spi spatne od malinka. Ve trech nedelich byl deset dnu na kapackach se zanetem ledvin. Mel rozpichanou hlavicku, ruce, nohy...popraskane zily, hruza. Dostal dvoje silna antibiotika a ta mu uplne rozhodila traveni. Do pul roku pres den stale kricel bolenim briska a usinal jen na chvili v naruci u prsa, obcas v jedoucim kocarku. Desetkrat denne jsme pouzivali rourku na prdiky. Bylo to fakt hrozne obdobi. A od te doby mu davam dohromady spanek, protoze jsme ho samozrejme rozmazlili, ale co muzes s tak malym nemocnym skvrnetem delat jineho?? Ale porad se spani zlepsuje, tak verim, ze jednou to bude v poradku uplne.:o))) |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Evi,14.6.2006 19:12:51
toho blba (s prominutím) to pak přestalo bavit a už nejezdil, naštěstí. Kdyby Ondru probudil, bylo by to po dvou hodinách spánku a to už by pochopitelně nezabral. Ale i když spí dlouho a je pak takhle vzbuzený násilně, tak je dost nevrlý.
|
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Arulko,14.6.2006 19:11:15
to je fakt divné, s tou třičtvrtěhodinou. Obávám se, že v noci metoda "nechat křičet" může fungovat, protože jsou unavení a nevydrží křičet dlouho. Ale přes den, jak už se jednou probudí, tak už se s tím asi moc dělat nedá.
Já jsem tohle zažila, když jsme byli na Djerbě. Ondra tam spal max. 45 minut v kočárku a budíček. Ale když jsem si k němu lehla a on se po 45 minutách probudil, tak se přitulil na prso, podudlal a zase usnul. Ale to jsem přičítala té změně prostředí. Musím vám ještě napsat, co dnes Ondra způsobil v parku ve městě. Byli jsme tam s dědou (mým tátou) a protože se Ondra furt sápal do kašny a děda mu chtěl udělat radost, tak ho zvedl na obrubu, držel ho a Ondra se čabral ve vodě. Viděla ho jedna holčička, taky si vylezla na okraj, taky si chvilku začabrala, ještě hrdě koukala, jako že ona taky umí - a za sekundu letěla po hlavě do vody. Nejlepší ale byla její maminka, přiskočila a vylovila ji zkušeně jednou rukou, ani přitom nepustila z druhé ruky kornoutek se zmrzlinou. Nemusím zdůrazňovat, že po tomto výstupu, který prvotně způsobil Ondra svým příkladem, jsme se hned dekovali. :-))) |
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
Re: Re: čelní teploměr ETA14.6.2006 19:10:58
Marti, skoro by to stálo za to, tam ty hřebíky vysypat. Chudák malej. A usne ti pak zase?
Andy, s manželem jsme se dohodli, že ten teploměr taky koupíme. Nic proti tomu neměl, obzvlášť když je od Ety. Arulko, Ferdík taky dřív nespal nic moc, pořád se budil, o noci ani nemluvím. To bylo kolem 8-mi měsíců katastrofa. Už jsem byla zralá na blázinec. Zkusila jsem ho nechat vyplakat, odejít a počkat opravdu pár minut, pak jsem ho zase uložila.... A fungovalo to. Teď už spí v klidu. My teda pořád máme dudlíka. Takže si případně šoupne dudák do pusy a pokračuje ve spánku. Teď jsme přišli z venku. Byli jsme asi hodinu a půl na zahradě, už není takové vedro, tak to bylo celkem příjemné. Ferdíka jsem nechala bez plínky. Je celkem opruzenej, tak aby se mu to drobet provětralo. No, byl úplně nadšenej. Manžel mu vyrábí pískoviště, tak jsme se každou chvíli museli chodit na něj dívat. Strašně ho to zajímalo. Holt je to kluk:-) |
|
|
Re: Re: čelní teploměr ETA14.6.2006 19:03:38
Ja musim jeste manzela vyzpovidat co mu na te znacce ETA konkretne vadi... Uz bych ten celni teplomer chtela mit doma, clovek nevi kdy ho bude potrebovat.
|
|
|
Re: čelní teploměr ETA14.6.2006 18:52:32
Ja nad tim porad premyslim. Jak rikam, usinani problem neni, ale ta pulka spanku. On jakmile se rozplace tak uz neumi usnout a to i kdyz ho potom vezmu k sobe tak uz nezabere...
|
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
čelní teploměr ETA14.6.2006 17:24:12
jsem nakonec koupila,je ted v akci za 399kč.
Tak jsem ho hned vyzkoušela na mě i na Artíkovi a měří dobře.Musím říct,že je to fakt pohodlný a rychlý. Zapnu teploměr jedním tlačítkem a přiložím např.ke spánku a za chvíli mi to zapípá,že je teplota změřená. A nemusím malýho trápit v zadečku. Arulko-já taky nejsem zastáncem tlačit na pilu,sháněla jsem všechny možné informace a knihy.Taky jsem si jednou myslela,že metoda vyplakat u nás nefunguje,ale když jsem byla DŮSLEDNÁ a vydržela to asi 4 dny,tak najednou jsem zjistila,že fakt udělal pokrok. Nenechávala jsem ho dlouho plakat,spíš jsem k němu chodila a odcházela v kratších intervalech. Jinak venku je teda strašný vedro,snad navečer by jsme se šli trošku vyvětrat.A to takový počasí hlásí ještě asi týden!!!! |
|
|
Re: no14.6.2006 15:59:39
Andy, ja uz taky nemusim stat u postylky nez usne. Metodu vyrvani jsme zkouseli, ale u nas nikdy moc nefungovala, spis k horsimu. Proste od narozeni se to postupem casu pomalu lepsi, ale po dobrem. Jak to zkousim nasilim je zle. A je hrozne rozhozeny....
|
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
no14.6.2006 15:46:54
tak Artík spal ty svoje tři hodiny,tak jsem ráda,že se k tomu vrÁtil.On opravdu potřebuje to svoje a jinak než doma vklidu to prostě nefunguje....
Arulko-já jsem si taky užila s A. ale pak už jsem opravdu zkoušela všechno možný a prostě jsem ho musela nechat taky párkrát trochu poplakat a vyplatilo se to,jinak by jsme asi dodnes nespali vklidu ani v noci-zkrátka to bylo beze mne ani ránu,ale naštěstí se to naučil a nemusím už ani stát u postýlky než usne a to bylo taky hodně dlouho.....a hlavně zaplatpánbůh už spí vklidu v noci,protože ty 1-3 hodinové intervaly ROK byly strašné!!!!! Ted mi ho hlídá Patrik a tak se zajedu podívat na tu ETU. Potom napíšu. |
|
|
Re: Re: Re: Re: dobré ráno14.6.2006 15:25:53
MartiM,taky jsem to cetla, ze malo spi inteligentni deti. Ale taky jsem cetla, ze projevem bystrosti je mluveni.:o) A v tom Kryspin opravdu nevynika...
Andy, ja zkousela ho v postylce po probuzeni nechat a byl jen rev a konec spanku. Tak jsem rezignovala, odpoledni spanek je u nas v posteli a po te trictvre hodine se jdu k nemu natahnout... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.