Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Hm14.6.2006 15:12:53
tak holky, Ondra má taky občas lehké spaní a zrovna jak na potvoru teď kluk od sousedů vytáhl svoji babetu a jezdí nám tady do kopce a z kopce, tak jen čekám, při kolikáté jízdě se Ondra vzbudí. Jezdí nám přímo pod oknem. Já se na to už vy..... Donedávna nám tady takhle tůroval jiný kluk, teď rodiče koupili auto, tak už nemá potřebu a jezdí si na výlety autem, a on se obratem najde jiný blbec, kterého baví jezdit do kopce a z kopce tam a zpátky. No vesnice. Pohrávám si s myšlenkou vysypat na silnici hřebíky. :-)
|
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
Bell14.6.2006 14:45:03
tak ty si to těhotenství fakt užíváš....:o))))mohlo to dopadnout hůř,co kdyby jsi to nestihla do kapesníku atd.-myslím,že to každej chápe-fakt je mi líto,že tak trpíš!ještě že ten malej je takovej spáč a celkem dobře to zvládáš.
Jinak Artík už chrupe 2 hodiny,on fakt potřebuje klid na spaní,taky má lehký spaní a kde co ho probudí....moc se v tomto netěším na prázdniny-to si ten polední spánek doma vklidu moc neužije s bráškama....:o((((a pak to večer stojí za to,když není pořádně vyspaný. Jsou to Arulko fakt naše čiperky,kterým nesmí nic uniknout,co kdyby o něco přišly,že jo??? Artík se taky někdy během spaní v postýlce sám vzbudí,ale většinou pak dál spí i třeba ještě hodinu.Doslova mu uteču od postýlky ještě než usne. Ted ho trápí ta rýma a taky má hodně nateklé dásně u stoliček a už dost dlouho.Snad se brzy vyklubou. Jo a taky jsem chtěla napsat,že jsem po Vaši kladné informaci koupila pro změnu plenky Huggies-super flex...a musím říct,že měl někdy ráno po noci prosáklý overálek-tak s tímto jsem se zase u Pampersek nesetkala. Takže dávám na noc zase Pampersky a přes den dobereme Hugisky a už je nechci.Ty Pamp. mi přijdou i pohodlnější nezi nožkama než H. |
| Walerie | 20776 |
|
|
Ahojky14.6.2006 14:34:44
jdu vás pozdravit.
Esterka spí po plavání a potom razíme na návštěvu. Bude to na zahradu s bazénem, takže to vedro snad zvládneme. Bell - já v tom zvracení žádný trapas nevidím, kdo nezažil co to je těhotenská nevolnost a nebo nemá moc empatie, stejně nepochopí. Takže buď v klidu. jinak vítám novou maminku, zároveň těhulku. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Bell,14.6.2006 14:11:12
no jestli jsi to stihla do kapesníku, tak to ještě dopadlo dobře, ne? :-))
Ale je dnes venku opravdu divně. I u nás doma je pěkné vedro. Naštěstí spodní část domu je částečně ve svahu, takže tam se pořád drží chládek a tam Ondru ukládám na spaní, takže i v tomhle počasí spí přikrytý dekou. Arulko, s tím lehkým spaním to prý mají mimořádně bystré a inteligentní děti - prý nechtějí, aby jim něco uteklo. Tak sice si neodpočineš, ale může tě hřát "aspoň" tohle konstatování. :-)) Jo a ještě k tomu výročí - dřív, dokud byl čas, tak mi dokonce manžel skládal i básničky. Přesně v hodinu, kdy jsme měli obřad, pípla sms a v ní nějaká říkanka. On manžel je taková hračička. :-)) Já jsem se vdávala, když mi bylo 18. Všichni čekali, kdy nakynu, a když nic, tak pro spoustu lidí jsme vypadali jako nešťastníci, kteří nemůžou mít děti. :-)) V době, kdy jsem se vdávala, tak opravdu svatby takhle mladých snoubenců zpravidla byly hlavně kvůli mimču na cestě. To už je dávno, skoro pravěk, co? :-) |
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno14.6.2006 13:33:03
No vidíš, jaký to má výhody:-))))))))
Mě je dneska příšerně zle! Ach jo. |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno14.6.2006 13:24:56
Evi to jo se zlatou hvězdou na čele:-)
|
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno14.6.2006 13:21:38
Tak aspoň budeš za hvězdu:-)
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno14.6.2006 13:16:38
NO celkem i jo je to obchudek kde chodim často a znaji mě tak byli soucitne ale viš jak to je zas to bude vědět celý Bohumín
|
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno14.6.2006 13:15:21
To ti věřím. A jak se na to tvářili? Snad aspoň chápavě? Už máš vidět bříško?
|
|
|
Re: Re: Re: Re: dobré ráno14.6.2006 13:12:37
byl to trapas nad trapsy vysvetlovat ze jsem tehotna rychle tam jist kolac :-(
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.