| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 46155  [Dalších 45835 >>]
Evís+3 ks 42663

Re: Re: Re: dobré ráno

14.6.2006 13:11:22
Bell, to tě lituju. Asi ti bylo dost trapně, viď? Ale nic si z toho nedělej, to se může stát každému.
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: dobré ráno

14.6.2006 12:45:16
holky taj sem zazila nejvetsi ostudu v mem zivote udelalo se mi v obchode zle chtela jsem to zajist a uz jsem to nestihla tak jsem se poblila mela jsem nastesti u sebe velky kapesnik
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: dobré ráno

14.6.2006 12:28:51
MartiM, Krystof sice spi po obede hodinu a pul, nekdy i dve. Ale zanmena to, ze tam musim za nim prijit, jinak by spal pul az trictvrte hodiny denne...:o(( Po 45minutach se v 90% pripadu vzbudi a musim ho pohladit a ulozit a zustat s nim... On ma vubec neskutecne lehky spanek. Proste se porad boji, aby mu neco neuteklo. Chci si zjistit od jakeho veku se mohou pouzit homeopatika...
Evís+3 ks 42663

Re: Re: dobré ráno

14.6.2006 11:30:29
Teda dneska je opravdu příšerný vedro!!! Asi budeme doma a ven půjdem až navečer, to snad bude lip.

Lilly, jsem úplně na začátku, TP mám 9.2.2007. To by mělo být Ferdíkovi 22 měsíců.
Lilly+2 kluci 22726

Re: dobré ráno

14.6.2006 10:33:40
Dobre ranko vsem,

my jsme dnes vstavali v 6 hod, tak Domi dospava, takze mam chvilicku.
Pridala jsem par fotecek na dubnatka z nasi nedelni vypravy do ZOO a par "domacich" snimku.

Teda, MartiM, ze ses ani nepochlubila, ze mate vyroci!!!! Dodatecne gratuluju a preju, at je vam spolu porad tak dobre! Darecky jsi dostala opravdu krasne!

Samozrejme gratuluji nove tehulce Eviskovi! Kdy se Ferdiskovi ma sourozenecek narodit? Jinak ani nevim, jestli jsem ti, Evi, vubec psala, ze vas vitame mezi nama dubnatkama :-)

Tak uz musim padit, pac Domi vstava :-)
Papa a krasny den!
Andy s klukama 22326

??

14.6.2006 9:35:46
nějak to blbne,kde se vzal ten nick ANETTKA?samozřejmě to byl náš příspěvek...
Anettka
  • 

dobré ráno

14.6.2006 9:32:30
tak nevím jak to bude dnes s tím spaním malýho,protože dnes po 5.hodině když si dával mlíčko tak nějak nemohl usnout,myslím,že je to rýmou,při které se mu špatně dýchá.
Asi tak po půl hodině usnul a spal do 9.hodin,nevzbudil ho ani telefon v 8.30.
Tak asi opět 3 hodinový spánek v poledne nebude....no uvidíme.

MartinoM-hezké dárečky jste si navzájem dali-super dárek manželovi!ten si bude užívat!!!!:o))))

No jinak se mi ani nechce ven do toho vedra,nedivím se Vám těhulkám a našim prckům to určitě nedělá dobře.
Chtěla jsem se jít mrknout na ten teploměr,ale venku nám to ukazuje 29 stupnů,tak asi nikam nepůjdem-navíc má A.rýmu,tak budeme asi kulírovat doma v chládku.

Evís+3 ks 42663

Re: Re: Dobré ráno,

14.6.2006 8:59:24
No, jak už jsem psala, my jsme "Eťáci". Od Ety máme spoustu věcí a všechny drží. Já si naopak myslím, že je to kvalitní značka.

Marti, blahopřeju k výročí. My budeme mít v srpnu "teprv" 2 roky. My na takovýhle dárečky k výročím tak nejsme, ale musím uznat, že je to krásný.

Mě to vedro TEĎ šíleně vadí. Jak vystrčím nos ven, je mi zle. No jinak dneska po ránu mi taky není nejlíp. Jeden telefonek to asi vyřeší:-(. Mě ty nevolnosti minule vydržely asi do 5. měsíce, tak to se mám na co těšit.

Ferdík je naštěstí velký spáč. Ráno vstane v 6 - 6.30, pak jde v 9.30 spát, vydrží tak do 13 h., pak si schrupne ještě na hodinku odpoledne a večer jde do hajan ve 20 h. Ale musí to být v postýlce, jak jedeme třeba někam pryč, tak v kočáru spí půl hodinky a to je celý. A pak je děsně protivnej.
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Dobré ráno,

14.6.2006 7:57:43
Teda Marti to jsou krásné dárečky:-) Manž eměl včera svátek a tak pořád chtěl mačkat nohy to je u nás věčný problém a hádky kdo komu bude mačkat nohy:-)

JInak my máme 13.7 výročí 3 roky svatby no deset let to není ale zatím jsme to přežili:-)
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Dobré ráno,

14.6.2006 7:50:25
Andy, Arulko, tak to se nedivíte, jak jsem byla na prášky, když Ondra spal třeba jen hodinu denně, co? :-)) Naštěstí už se to zaběhlo, spí nejmíň dvě hodiny, včera po plavání třeba tři. A to mi předtím usnul cestou do města, protože vstával ráno v 6.15. Hned po čtvrt hodině jsem ho sice budila, ale i tak jsem se bála, jak to zahýbá s dalším spánkem. Naštěstí nezahýbalo. Ale uvidíme, co udělá dovolená. Když jsme někde pryč, tak Ondra vždycky má režimový výpadek.

Andy, manžel mi včera přivezl kytici žlutých růží, moc krásnou. A už v neděli, když jsme byli za LIlly v Olomouci a stavili se na jídlo v Olympii, tak vyběhl ven, že si prý jde koupit tričko, a vrátil se s krásným přívěškem. Já na tyhle věci (přívěšky) moc nejsem, ale tenhle se mu moc povedl. :-))) On je na ty výročí tak zatížený jako já, takže v tom si vyhovujeme. :-)) Já jsem mu včera darovala poukázku na hodinovou aroma masáž "k uvolnění a odpočinku celého těla". Hodně to teď potřebuje. :-))
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 46155  [Dalších 45835 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.